Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi bn de bildirim yapmaya gidiyom
şaka bi yana hadi kolay gelsin canım sana bol bol yap

canımyaa ben online dim ama ara ara bakıyordum takıma
yarım saat öncede eşim geldi yemeğe o yüzden açmadım neti
neyin var mervecim anlatmak istersen dinlerim

canım çok teşekkür ederim.erkek arkadaşımla kavga ettik.kendimi hala çok kötü hissediyorum.erkekler askerde herhalde garipleşiyorlar.sanki onu bırakacakmışım gibi davranıyor.garip bir korkusu var.ne yapacağım bilmiyorum.şu 66 günde geçse valla çok mmutlu olacağım

kızlarrr oğlum uyudu ben leslie yapmaya gidiyorumm

jnaz bu lesli den memnunmusun faydası oluyomu yani ben baktım açılmıyo indirmek gerekiyo herhalde benimde kotam sınırlı çocuklar ders çalışıyo kotayı aşmayım diye indiremedim bilgi verirsen sevinirim canımm

amann canım boşver erkekleri arada bi yokluyolar.. sırf moral bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar... ama bak seni çok seviyor demekki kaybetme korkusu varmış.. inşallah çabucak geçer günler de bir daha ayrılmamak üzere kavuşursunuz allahın izniyle...

canımmm saol ya..okuyunca çok mutlu oldum.kesinlikle arada yokluyorlar.ne biliyim işte insan çok kötü oluyor.sürekli ruh hali değişik bir adamla konuşmaya çalışıyorsun.işallah geçecek bu günler ama bende bittim valla.sanki beş ay değil 35 ay askerlik yapacakmış gibi geliyor

ama onları da anlamak lazım... askerlik yapıyorlar kolay bi iş değil... benimki de aralıkta gidecek hem iki bebeği arkasında bırakıp... bakalım benimki nasıl ruh halleri içinde olacak...sizinkinin çoğu gitmiş azı kalmış... sen hiç moralini bozma canım sağsalim gelmesi için dua et sadece... zaten dua ederken rahatladığını, kalbbinin ferahladığını hissedeceksin...

tebrikler dereceye girmişsin bireyselde:81:

Son düzenleme:

canım çok haklısın.ben bugün üzüntüden kendimi yemeğe verdim.11 gündür ağzıma tatlı koymuyordum,tatlı yedim.bide ona üzüldüm.çok zor şekerim askerlik.evett onlar için kolay değil arkasında bi hayat bırakıyorlar ama bazen karşısındakini kırıyorlar.işallah sizinkide hemencecik geçer.iki çocuk var hiç kolay değil.aman ne biliyim işte şu sıralar içinde askerlik geçen herşeyden nefret ediyorum

kızlar derceye girmişim.ayyyy birden çok sevindim.bugün tatlı yedim ama artık üç gün aç gezerim.artık iyice kilo vermem gerek.haşlamalara devam

benimde ocakta yemeğim var arada gidip ona bakıyorum canım.. kusura bakma...

takımsız kaldım

şu zalimi denen kız kovdu beni takımdan netsemki o kadar çok takım üye istiyorki nere gitsem şaşırdım

iyi akşamlar kızlarr
bir yandan oğluma laf yetiştiriyorum bir yandan da size bakayım dedim
az önce 1 tane küçücük elma yedim
birde yeşil mercimek yemeği yapmıştım ama ocakta unuttum şu veled yüzünden dibi tutmuş ama bana öyle lezzetli geldiki ondan yedim 3 kaşık
zaten damak tadımdan bişey anlamıyorum valla nerde yanık var onu yiyorum hele de yaprak sarmasının dibi tutmuşsa daha güzel geliyor bana:)

iyi bn de bildirim yapmaya gidiyom
şaka bi yana hadi kolay gelsin canım sana bol bol yap
sağol tatlımm 3 mil anca yaptım
canım benimyaa kıyamam sana erkekler hep aynı canımya oda yalnız kaldı demek ki bide orda neler duyuyordur . sen duymamaya çalış güzelim ne yapalım az kaldı bak 66 gün sonra yanında olacak bugünleri hatırlamayacaksınız bile

aslıcım çok memnunum tatlım bütün vucudumun çalıştığını hissediyorum
hele sabahları yaparsam bütün gün enerjim had safhada oluyor
tabii kıyafetlerimde de farketti özelliklede kalça ve baldırlarda pantolonlarım bol olmaya başladı
bugün göbeğimi ölçtüm mesela en son geçen ayın 26 sıydı ölçtüğümde 1 ay bile olmadı 4 cm farketmiş
ama kotanı aşar büyük ihtimal birde indirmesi cidden çok uğraştırıyor keşke yakın olsaydın sanada atardım cd ye
ahh güzelim aynı ben sıkıntıdan tatlıya çikolataya saldırırım
askerlik benimde kabusum eşim gidecek hemde uzun dönem öyle dua ediyorumki süresini kısaltsınlar diye
kızlar derceye girmişim.ayyyy birden çok sevindim.bugün tatlı yedim ama artık üç gün aç gezerim.artık iyice kilo vermem gerek.haşlamalara devam
harikasın mervecimmm
tatlıyı da ödülün olarak düşün canım
takımsız kaldım

şu zalimi denen kız kovdu beni takımdan netsemki o kadar çok takım üye istiyorki nere gitsem şaşırdım
sen kendini nereye yakın istersen oraya git canım
peki neden kovuldunki o takımdan?

kız tam kovulmak değil aslında takım kaptanı ablamın kızı ve adeletsizlik olmamasından dolayı başka takıma katılmamı söyledi gerçi kızımdan çok bahsedincce tanımış beni söylemiştim ona
aslında tüm takımlardaki arkadaşları çooook sevdim 1.2.3.gibi böyle devam eder çoğuyla bir arkadaşlık kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…