canımyaa ben online dim ama ara ara bakıyordum takıma
yarım saat öncede eşim geldi yemeğe o yüzden açmadım neti
neyin var mervecim anlatmak istersen dinlerim
kızlarrr oğlum uyudu ben leslie yapmaya gidiyorumm
canım çok teşekkür ederim.erkek arkadaşımla kavga ettik.kendimi hala çok kötü hissediyorum.erkekler askerde herhalde garipleşiyorlar.sanki onu bırakacakmışım gibi davranıyor.garip bir korkusu var.ne yapacağım bilmiyorum.şu 66 günde geçse valla çok mmutlu olacağım
amann canım boşver erkekleri arada bi yokluyolar.. sırf moral bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar... ama bak seni çok seviyor demekki kaybetme korkusu varmış.. inşallah çabucak geçer günler de bir daha ayrılmamak üzere kavuşursunuz allahın izniyle...
canımmm saol ya..okuyunca çok mutlu oldum.kesinlikle arada yokluyorlar.ne biliyim işte insan çok kötü oluyor.sürekli ruh hali değişik bir adamla konuşmaya çalışıyorsun.işallah geçecek bu günler ama bende bittim valla.sanki beş ay değil 35 ay askerlik yapacakmış gibi geliyor
ama onları da anlamak lazım... askerlik yapıyorlar kolay bi iş değil... benimki de aralıkta gidecek hem iki bebeği arkasında bırakıp... bakalım benimki nasıl ruh halleri içinde olacak...sizinkinin çoğu gitmiş azı kalmış... sen hiç moralini bozma canım sağsalim gelmesi için dua et sadece... zaten dua ederken rahatladığını, kalbbinin ferahladığını hissedeceksin...
tebrikler dereceye girmişsin bireyselde:81:
vayyy dereceye mi girdin canım... tebrik ederim seni...
sağol tatlımm 3 mil anca yaptımiyi bn de bildirim yapmaya gidiyom
şaka bi yana hadi kolay gelsin canım sana bol bol yap
canım benimyaa kıyamam sana erkekler hep aynı canımya oda yalnız kaldı demek ki bide orda neler duyuyordur . sen duymamaya çalış güzelim ne yapalım az kaldı bak 66 gün sonra yanında olacak bugünleri hatırlamayacaksınız bilecanım çok teşekkür ederim.erkek arkadaşımla kavga ettik.kendimi hala çok kötü hissediyorum.erkekler askerde herhalde garipleşiyorlar.sanki onu bırakacakmışım gibi davranıyor.garip bir korkusu var.ne yapacağım bilmiyorum.şu 66 günde geçse valla çok mmutlu olacağım
aslıcım çok memnunum tatlım bütün vucudumun çalıştığını hissediyorumjnaz bu lesli den memnunmusun faydası oluyomu yani ben baktım açılmıyo indirmek gerekiyo herhalde benimde kotam sınırlı çocuklar ders çalışıyo kotayı aşmayım diye indiremedim bilgi verirsen sevinirim canımm
ahh güzelim aynı ben sıkıntıdan tatlıya çikolataya saldırırımcanım çok haklısın.ben bugün üzüntüden kendimi yemeğe verdim.11 gündür ağzıma tatlı koymuyordum,tatlı yedim.bide ona üzüldüm.çok zor şekerim askerlik.evett onlar için kolay değil arkasında bi hayat bırakıyorlar ama bazen karşısındakini kırıyorlar.işallah sizinkide hemencecik geçer.iki çocuk var hiç kolay değil.aman ne biliyim işte şu sıralar içinde askerlik geçen herşeyden nefret ediyorum
harikasın mervecimmmkızlar derceye girmişim.ayyyy birden çok sevindim.bugün tatlı yedim ama artık üç gün aç gezerim.artık iyice kilo vermem gerek.haşlamalara devam
sen kendini nereye yakın istersen oraya git canımtakımsız kaldım
şu zalimi denen kız kovdu beni takımdan netsemki o kadar çok takım üye istiyorki nere gitsem şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?