Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada 59 ları nihayet gördümmmmmm ama bugün diyeti salladım tiramisu yedimmm ama pişman değilim
hem de nöbetçiyim yakarım kalorisi neyse alla allaaa

bu arada 59 ları nihayet gördümmmmmm ama bugün diyeti salladım tiramisu yedimmm ama pişman değilim

ıyı nobetler canımmm 50 lılı rakamlarla savasın basladıı hadı bakalımmm supersınn tatlımm hedefe nek adar var

bende su saatte spor yapıyorum 40 dk bısıklet yaptımm 20 dk daha yapma hedefındeyım bundan boyle yatmadan vucudumda fazladan enerjıyı yapıp oyle yatıcamm

kızlar uzun telefon konuşmalarından sonra hallettik sorunu.sanki sabahki adam gitmiş,başka birisi gelmiş.değişken ruh hallerine alışamadım.çok şükür hallettik ya şimdi çok mutluyum.insan sevdiği ile tartışınca gerçekten hayat çok kötü gözüküyor.sabahtan beri hiç birşey yapmadan öyle oturdum

canım çok iyi yapmışsın tahlil yaptırmakla artık sorunun ne olduğunu biliyorsun ve çözümü çok kolay olur.işallah en yakın zamanda kurtulacaksın kilolarından.küçücük ve taş gibi bir potişle gezeceksin

iyi geceler kızlarr
bu gece pek bi sakiniz
benimde felaket uykum geldi yatmadan bi bakayım dedim

afiyet olsun cumbocum 59 u da görmüşsünya maşallahh

çok sevindim canımyaa
erkekler böyle işte anları anlarına tutmuyor

tesekkur ederim merispek
sende ucuncu olmussun tebrik ediyorum
hic kacamak yapmayinca sonuc bu oluyor degil mi
insallah hepimiz icin boyle devam eder
hedef kilomuza kisa zamanda ulasiriz
iyi kilo vermeler..

gunaydın kızlar

baktımm hakkatenn durum kotuu artık oyle oglenlere kadar yatmakdan vazgectımmm ve erekn kalktımm hım ve kızlar dun gece 21 den sonra agzıma hıc bısey koymadımm ve merısınde dedıgı gıbı temızımmm

bı lokmalar ne kadarda ınsanı bıtkın yapıyomus bugun ılk gun onumdekı rıskı gorelı ve sabah daha enerjık kalktım demekkı bu yedıgımız bu lokmalar ne kadar etkılıyomus bıızıı

günaydın kızlarr
1 mil yürüdüm geldim
şimdi gidip eşimi uyandıracağım
bu arada dayanamadım ve tartıldım:)
69.8 i gördümyaa dünyalar benim oldu sankii ve kilo vermeye inancım kat kat arttı
siz olmasaydınız asla bu kiloda olamaz hala 76 da duruyor olurdum

makecim güne erken daha dinç başlarsın hayatım ve daha kolay kilo verirsin
inşallah bundan sonrası daha kolay olacak senin için
neden yediğimiz lokmaların esiri olalım ki

makecim güne erken daha dinç başlarsın hayatım ve daha kolay kilo verirsin
inşallah bundan sonrası daha kolay olacak senin için
neden yediğimiz lokmaların esiri olalım ki

sabah 1 haslanmıs yumurta 50 gram kadar az yaglı peynır ve cay

sımdı 1 saat spor yapıcam ara ogun ıcınde bı meyve ıyı olur galıba ama hala acımm
aslında aclık guzel bıseymıs ulennnn

Günaydın kızlarrr...
biz sabah erkenden yollara düştük yine... kızımın ayakkabısını aldık çok şükür...
ama giymek istemiyo ayağını acıtıyo sanırım... zaten oğlanda giydirtmiyo çıka çıka diyo...
bunlar birbirinin dilinden anlıyolar mı ne :))

daha kahvaltı yapmadım şimdi yapıcam.... ama ne yesem bilemedim... herhalde zeytin peynir atıştırıcam...

sabah 1 haslanmıs yumurta 50 gram kadar az yaglı peynır ve cay

sımdı 1 saat spor yapıcam ara ogun ıcınde bı meyve ıyı olur galıba ama hala acımm
aslında aclık guzel bıseymıs ulennnn

sabah kahvaltın az değil mi canım... en azından yanında 1 dilim tam buğday ekmeği ya çavdarlı ekmek yeseydin... bundan sonra çok dikkat etmen gerek... saati saatine ana ve ara öğünlerini yersen acıkmaya fırsat vermezsen inşallah bi an önce iyileşirsin...
dr un diyet vermedi mi peki canım...

canım yok endokrın uzm sadce tahlıllerımı gosterdık bugun yıne gonderdım 125 cıkmıstı sekerım bakalım bu kez kac cıkcak ondan sona dıyetısyene gıderım belkı ama bılmıyorum sımdılık karar vermedım doktora gıtmeyı sevmıyorum

çıkartma bana oklavayı.. ne demek sevmiyorum... destek almadan diyet yapamazsın ki... bi süre sonra kaçamak yapmaya başlarsın... git bi öğren ne yararlıymış ne zaarlıymış.. ne yemelisin ne içmelisin... sağlık bu ihmale gelmez... daha diyabet teşhisi konmadı sanırım... yol yakınken tedbirini al ki ilerlemesin...

napım sekerım 9 sendedır nerdeyse hıc gıtmedım doktora ha pardon yazın dıscıye gıtmıstımm hahahh ama oyle zırt pırt gıtmıyorum tahlılımı felın zaten ahbap doktor ark. var onlara soyluyom saolsun onlarda yrd oluyo ama hastanelerden nefret edıyorum acıkcası o yuzden kanımı dahı ablam nobete gıderken verıyorum sabahın korunde

Maşaallah canım sana, dikkat edince gerçekten kilolar yavaşta olsa gidiyor, sabırlı olursak başaramayacağız şey yok ama sabır da zor, ben tartıda 76 çıktım bu sabah, şimdiye kadar 3 düşük yaptım ben, her düşüğümün ardından kilo alıyorum maalesef, bunu doktoruma da söyledim olabilir dedi, ilk düşüğümde 4 kilo almıştım ikinci de 2 kilo, bu defa da 2 kilo, aklım hiç almıyor, bir hafta içinde aşırı yemeden nasıl kilo alınabilir , üstelik bu kiloları da hemen veremiyorum, siz olmasaydınız belki de ümitsizliğe kapılıp bırakacaktım diyeti falan ama vazgeçmek yok, dünden beri yediklerime çok dikkat ediyorum, bayramda da dikkat edeceğim inşallah, temizlik için yardımcı var şu an ben de etrafında dönüyorumm , bugün de yaparsak bitecek temizliğim, bayrama hazırız :87:

Umarım alışır canım, neden acıtıyor acaba, bizde de kardeş dayanışması çok, ama işlerine geldiğinde tabii

Umarım hastanelere gitmek zoruna kalmazsın canım, babam dokturdu benim küçükken çok sık giidyordum, 12-13 yaşlarıma gelince birden nefret ettim, bekarlığımdda da tedavilerim senin gibi babam vasıtasıyla yapılıuyordu, halen sevmem ama yolum çok düştü ne yazıkki, onlarlada onlarsız da olmuyor

Canım geçmiş olsun, moralini bozma, benim de insülin direncim var, biz de genetik maalesef, babamın da vardı, yaş itibariyle şimdilik kilo vermemizde çok sorun olmaz ama ilerleyen yaşlarda dikkat etmezsek obez olacağımız garanti, bu nedenle ideal kilom 65 olmasına rağmen 60 olmak istiyorum ben, diğer bir sorunumuz da hızlı kilo almak maalesef, ben ilaç ta kullanıyorumm, bir de spor yapmamız gerekiyor tabii, diyete başlamadan önce de unlu şekerli gıdaları az tüketirdim, hamileliklerim de hemen hemen hiç yemedim, ama yine de kilo aldım, ddiğim gibi bize hayat boyu diyet lazım :2:, ama ilk iş kilo kaybetmek, ne yapıp edip ideal kilomuzun altına düşmemiz gerek :2:

teodase sana da geçmiş olsun canım hastaymışsın sanırım iyileştin mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…