- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
20dk mıtamam ozaman çok korkuyorum ama soyliycemsaklayamam kızlar pilavdan yedim diye içim etmedi hemen kalktım dans ettim
rihanna ve jenifer lopez ile 20 dakika
Son durak filmi gibi
Bitecekken yeniden başlıyor
Bu anı bir daha yaşamış mıydık
AmasyaliyimBu arada sizler nerelisiniz. Şaşırdım gömme deyince.
Ben çok korkmam hatta 6. His filminde universitedeyken arkadasimda ben gibi manyaktiKorku filmi deyince bile korkan bi ben varım sanırım
Benim midem bulanmisti ip çıkıyor ya seyredemedimOoo son durak o bile bana fazlasıyla korkunç geliyor iken eşimin bana bişey yok ya izle izle diye halkayı izletmesi sonra benim meraktan 2. Sini izlemem sonra 1 hafta eşimle tuvaletin önüne kadar birlikte gidip gelmemiz
aayyyy sesli güldümSon durak filmi gibi
Bitecekken yeniden başlıyor
Bu anı bir daha yaşamış mıydık
Benim midem bulanmisti ip çıkıyor ya seyredemedim
bendede bu tarz şeyler oldu canm bence anne olduk diye annelik duygusundan sonra daha bir farklı oluyor insanAyyyy ölücem şimdi. Eskiden ben çok izlerdim sonra ne oldu bilmiyorum bende bi deli cesareti vardı ve o gitti. Lunaparkta en tehlikelisi neyse ona binerdim şimdi binenlere bakamıyorum. Kan vahşet dehşet korku dram izleyemiyorum hiç. Haber bile izlemem. Aslında ben nasıl olduğunu biliyorum. Mesleğim icabı herşeyin içindeyim en pis en ürkütücü şeylere şahit oluyoruz. O yüzden özil hayatımda sadece komedi veya romantik komediye yer veriyorum yoksa kafayı yerim.
Ben Kastamonuluyum biz gömme demeyiz kül çöreği deriz.Bu arada sizler nerelisiniz. Şaşırdım gömme deyince.
Kesinlikle katılıyorum kızımdan çok çok önce Disneylanda gidince herşeye bindim. Eşim binemedi ben tek bindim. Şimdi yanından geçemem. Görünce bile başım dönüyor :)bendede bu tarz şeyler oldu canm bence anne olduk diye annelik duygusundan sonra daha bir farklı oluyor insan
Mirafatos bak senin için giriyorum tatlım özelden yaz buyur dedikodumu yapma. ..
Hala boş işlerle uğraşıyorsun bi dokundum bin ah işittim ne doluymussun bana karşı maşallah
Son durakta solaryum sahnesi bana korkunç gelen.Ooo son durak o bile bana fazlasıyla korkunç geliyor iken eşimin bana bişey yok ya izle izle diye halkayı izletmesi sonra benim meraktan 2. Sini izlemem sonra 1 hafta eşimle tuvaletin önüne kadar birlikte gidip gelmemiz
Son durakta solaryum sahnesi bana korkunç gelen.
Ki hayatımda hiç girmedim. Bundan sonra da gitmem:)
Kesin rüyama da girerBide şey vardı banyoda saç kurutma makinesiyle ilgili bi sahne o filmden beri banyoda saç kurutma makinesi kullanmam hep odamda yaparımay iyice tırsık oldum kızda uyumuyo valla kurdukça kurarım şimdi neyse kafamdakileri duymayayım
Adamı babalık sevinci sarmıs zaarAy ben sosyal medyanın gerisinde kalmışım yeni gördüm tarkan ne etmiş öyle yabotoks yaptırmış sanırım gözler kalkıyo kaşlar kalkmıyo herkes video çekmiş bende çekicem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?