Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Son durak filmi gibi
Bitecekken yeniden başlıyor
Bu anı bir daha yaşamış mıydık

Ooo son durak o bile bana fazlasıyla korkunç geliyor iken eşimin bana bişey yok ya izle izle diye halkayı izletmesi sonra benim meraktan 2. Sini izlemem sonra 1 hafta eşimle tuvaletin önüne kadar birlikte gidip gelmemiz

Ooo son durak o bile bana fazlasıyla korkunç geliyor iken eşimin bana bişey yok ya izle izle diye halkayı izletmesi sonra benim meraktan 2. Sini izlemem sonra 1 hafta eşimle tuvaletin önüne kadar birlikte gidip gelmemiz
Benim midem bulanmisti ip çıkıyor ya seyredemedim

Benim midem bulanmisti ip çıkıyor ya seyredemedim

Ayyyy ölücem şimdi. Eskiden ben çok izlerdim sonra ne oldu bilmiyorum bende bi deli cesareti vardı ve o gitti. Lunaparkta en tehlikelisi neyse ona binerdim şimdi binenlere bakamıyorum. Kan vahşet dehşet korku dram izleyemiyorum hiç. Haber bile izlemem. Aslında ben nasıl olduğunu biliyorum. Mesleğim icabı herşeyin içindeyim en pis en ürkütücü şeylere şahit oluyoruz. O yüzden özil hayatımda sadece komedi veya romantik komediye yer veriyorum yoksa kafayı yerim.

bendede bu tarz şeyler oldu canm bence anne olduk diye annelik duygusundan sonra daha bir farklı oluyor insan

bendede bu tarz şeyler oldu canm bence anne olduk diye annelik duygusundan sonra daha bir farklı oluyor insan
Kesinlikle katılıyorum kızımdan çok çok önce Disneylanda gidince herşeye bindim. Eşim binemedi ben tek bindim. Şimdi yanından geçemem. Görünce bile başım dönüyor :)

Mirafatos bak senin için giriyorum tatlım özelden yaz buyur dedikodumu yapma. ..
Hala boş işlerle uğraşıyorsun bi dokundum bin ah işittim ne doluymussun bana karşı maşallah

Canım üslubun hiç hoş değil.
Kızlarında bi suçu yok ben iki aya yanascak rica ediyorum.
Bunda kizcak birsey yok olan olmuş sen devam etmek istiyosan yaz menülerini.
Grubun 1. Sayfadinda kurallar var.
Günde en az 5 msj yazmak gibi.

Ben sizin gibi telefonu elime alıp bik bik yazamıyorum demişsin bu da hiç hoş bi üslup degil.
Burda birbirimize destek olup kilo vermek için variz köstek olmak için değil
Ok??

Son durakta solaryum sahnesi bana korkunç gelen.
Ki hayatımda hiç girmedim. Bundan sonra da gitmem:)

Son durakta solaryum sahnesi bana korkunç gelen.
Ki hayatımda hiç girmedim. Bundan sonra da gitmem:)

Bide şey vardı banyoda saç kurutma makinesiyle ilgili bi sahne o filmden beri banyoda saç kurutma makinesi kullanmam hep odamda yaparım ay iyice tırsık oldum kızda uyumuyo valla kurdukça kurarım şimdi neyse kafamdakileri duymayayım

Kesin rüyama da girer
Uyu uyuyabilirsen

Ay ben sosyal medyanın gerisinde kalmışım yeni gördüm tarkan ne etmiş öyle ya botoks yaptırmış sanırım gözler kalkıyo kaşlar kalkmıyo herkes video çekmiş bende çekicem ya
Adamı babalık sevinci sarmıs zaar beyaz cok guzel taklidini yapmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…