Haklısın canım kesinlikle önemli olan tartı değil nasıl göründüğünolsun canm ilerde gene alırsın benim yakın arkadaşlarımın hepsinde var şimdi yengemde aldı hepimiz hiç bırakmadan yapıyoruz mesala arkadaşımın biri geçen 2 kilo vermis diye gerimi alayim diyo ama düşün bu 65 kilo ya dedim alma delimisin tamsin ne al ne ver ama hakketen kız 55 gibi duruyor simsiki bir gram fazlasi yok hatta dedim ya göğüslerim fazla ufaldi 2 kilo alayimmi diyo bende öyle olmak istiyorum zaten 60larda durumuma göre diywtimi birakabilirim karnim dümdüz bacaklarim ince sıkı gergin bir goruntuye ulastiktan sonra niye kilo vereyim ki
canm bende bir ara çok heveslendim bir arkadaşım ile yüzmeye gitmeyw ama yok çocuk olunca düzenli birakabilecek yer bulamiyorsun onun için çocuktan sonra en güzeli eve alet almakBenim olduğum yerde kaldırım olmadığı için işe gidip gelirken karda kayıp düşmüştüm. Zaten sonra yüzmeye de gidemedim. Eğer evde olursam eşim asla dışarı çıkarmaz sanırım
Anladım senin demek istediğini canımevet canm bende diyet yapmadgm donemler kilo vermiyorum zaten burdada sıkmadıgm haftalar sabit kaldm ama mezurelerde sonuçlar müthiş cnm benim amacım o çünki ben zayıf biri olma amacinda degilim ben simsiki hafif kasli bir vucuda sahip olma dusuncesi ile yapiyorum zayiflamak için diyete basladm canm spordaki tek amacm omur boyu sımsıkı olayım idolum jenifer lopezcanm bisikleti bir de azalttim zaten onceleri bir saat sabah bir saat akşam 2 saat yapiyordum ama mesela dün 30dk +30dk toplam 1 saat yaptm birde kesinlikle ağırlık cimnastik yada plates yapmiyorum suan kilomu vermek için bisiklet ve yürüyş canm bisiklet 3 yaşından beri hep surerim ben hamilelikte sürmedim sadece yani canm şimdi sen daha iyi biliyorsun tabi mutlaka fikrini almak isterim şimdi bisiklet olarak 1 saat iyimi yoksa odami fazla
canm bende bir ara çok heveslendim bir arkadaşım ile yüzmeye gitmeyw ama yok çocuk olunca düzenli birakabilecek yer bulamiyorsun onun için çocuktan sonra en güzeli eve alet almak
Yazayım canım çok güzel tadı varmış öyle söylüyorlar bakalımOhhh sefan olsun canım ya sen ne zamandır çok az yiyordun. Telafi de yapacaksın nasılsa. Keşke yürüyüş bandını bana gönderseydino çorba nasıl bişey ki bana bi tarifini yazıver olur mu
Yazayım canım çok güzel tadı varmış öyle söylüyorlar bakalım
1 havuç yarım kereviz yapraklarıyla beraber iki sivri biber bir kırmızı biber az brokoli az maydonoz ve bir tutam taze nane bir çay kaşığı zerdeçal kekik pul biber az tuz bir buçuk yemek kaşığı zeytinyağ sebzeleri hasliyoruz blendir dan geçiriyoruz iki büyük kase içiyoruz mesela akşam ve öğle
benim esim de tam terai ne istiyorsan al yap ama beni karıştırma derYa benim evimin dibinde aslında 2 dk yürüyordum sadece ama işte düşünce doktor herşeyi yasakladı. Eşim ben bakıyım asyaya sen git gel diyor ama o gelene kadar zaten benim pilim bitmiş oluyor.
benim esim de tam terai ne istiyorsan al yap ama beni karıştırma derbeni herkonuda destekler asla karismaz ama ona bişey yuklemiycem sadece çünkü hiç sıkıntıya gelemez beyfendi
Şu konu da yanlış anlaşıldım. Sıkılaşmak için spor ok benim dediğim ideal kilona yaklaşınca yap ( senin sporun bana fazla o ayrı bir konu benim fikrim sebeplerini söyledim)daha öncede belirttim bana bisiklet yap demedi bu benim yillardr yaptgm bişey ama yürüyüş 1 saat yap dedi şunu da tekrar belirteyim evet sikilasmak için yapiyorum bwn simsiki olmicaksam kilo vermemeyi tercih ederim yumusaxik sarkmis bir vucut 50 kiloda olsa benim için güzel olamaz bu benim bakış açım ve zevkim yani ben çok zayıf çok incede begwnmiyorum zaten tamda bu amaclarla devamlilik konuaunuda bidaba yazayim evde minik bir spor salonum var diyebilirim bir odayi spor odası yaptim ki ömür boyu sporu birakma sebebim olmadan spor yapabileyim diye
ben seni yanlış anlamadm sadece defalarca acilasam da aynı şeyler soruldu herkes tarafindan ilginctir ki daha yogununu buraya belki 2 aydr yaziyorken kimse fazla demedi herkes tebrik eder di ama azalttivim halde iki gündür herkes bunu da yapma diyor iki gün icin deki grupdaki bu ani duruma şaşırdımAnladım senin demek istediğini canım
Sporu evlenmesine yapıyorsun anladığım kadarıyla istediğim kadar yapabilirsin tabiiki
Asıl ben yanlış anlasildim
Ben şunu niye yapıyorsun bunu niye yapıyorsun demedim sağlığını zorlamasin diye uyarıda bulunmak istedim ama yanlış anlasildim ve üzüldüm gerçekten
Bisiklet konusunda da bence fazla
Ama seni tanimiyorum fizyollojini bilmiyorum
Sadece beslenmene göre bunları söyleyebilirim canim
bencede canm noktalansn her kes iki gundur ayni aeyleri tekrar tekrar yaziyorum ona sıkıldım ben canm zayiflayana kadar yapmadan zayiflar iseniz vucut sarkar o da estetik ameliyatla anca duzeltilir unlulerden az çok gorup duyuyorsunuz aporla çoğu toplanmaz malesef bu durumu yasamak istemiyenler ben sarkmadan zayiflamak istiyorum yaglar gidince ici bosalan distaki deri sarkmasin diyorsaniz yürüyüş ile zayiflamak disinda bir cozum yok ve yuruyus tek basina zayiflatmaz kalori mantigi aldigin yaktigindan fazla olmiycak ve ilk 20 dakika vucut yag yakmaz bukadar kisa yuriuende spordan yağ yakma adina destek alamaz yirminci dakikadan sonra vucut yağ yakmaya yeni basliyor 20dakika sonrasi ne kadar uzaya biliyorsa okadar yağ yakar bunlar bilimsel gerçeklerdirŞu konu da yanlış anlaşıldım. Sıkılaşmak için spor ok benim dediğim ideal kilona yaklaşınca yap ( senin sporun bana fazla o ayrı bir konu benim fikrim sebeplerini söyledim)
Diyorum ve bu konuyu artık noktalayalım nasıl kendini en iyi hissediyorsan o şekilde devam
bencede canm noktalansn her kes iki gundur ayni aeyleri tekrar tekrar yaziyorum ona sıkıldım ben canm zayiflayana kadar yapmadan zayiflar iseniz vucut sarkar o da estetik ameliyatla anca duzeltilir unlulerden az çok gorup duyuyorsunuz aporla çoğu toplanmaz malesef bu durumu yasamak istemiyenler ben sarkmadan zayiflamak istiyorum yaglar gidince ici bosalan distaki deri sarkmasin diyorsaniz yürüyüş ile zayiflamak disinda bir cozum yok ve yuruyus tek basina zayiflatmaz kalori mantigi aldigin yaktigindan fazla olmiycak ve ilk 20 dakika vucut yag yakmaz bukadar kisa yuriuende spordan yağ yakma adina destek alamaz yirminci dakikadan sonra vucut yağ yakmaya yeni basliyor 20dakika sonrasi ne kadar uzaya biliyorsa okadar yağ yakar bunlar bilimsel gerçeklerdir
bende kendimi zor tutuyorum eşim evde izinli diye çok güzel şeyler yaptm hepsi bana yasak bide üstüne psikolojim çok bozuldu herşeyi bırakıp yemek yiyesim varKızlar yaaaa annem köyden geldi şimdi bizim kül e gömerek yapılan bi çöreğimiz var ben çok severim diye annemden göndermişler annem de diyet yapıyo götüremem diyemedim dedieve girer girmez kokusunu aldım ne getirdin sen dedim nerden bildin dedi kaçar mı benden yaaa vallahi yiyorum kızlar dayanamam hiç
Hayııııır olmaşşşşş ben keyif için yiyorum canım boşver yemeyi aç bi salsa oynayalımbende kendimi zor tutuyorum eşim evde izinli diye çok güzel şeyler yaptm hepsi bana yasak bide üstüne psikolojim çok bozuldu herşeyi bırakıp yemek yiyesim var
Canım öncesinde çok takilmadim topigeben seni yanlış anlamadm sadece defalarca acilasam da aynı şeyler soruldu herkes tarafindan ilginctir ki daha yogununu buraya belki 2 aydr yaziyorken kimse fazla demedi herkes tebrik eder di ama azalttivim halde iki gündür herkes bunu da yapma diyor iki gün icin deki grupdaki bu ani duruma şaşırdım
Biz ona gömme deriz siz ne diyosunuz afiyet olsunKızlar yaaaa annem köyden geldi şimdi bizim kül e gömerek yapılan çöreğimiz var ben çok severim diye annemden göndermişler annem de diyet yapıyo götüremem diyemedim dedieve girer girmez kokusunu aldım ne getirdin sen dedim nerden bildin dedi kaçar mı benden yaaa vallahi yiyorum kızlar dayanamam hiç
Hayııııır olmaşşşşş ben keyif için yiyorum canım boşver yemeyi aç bi salsa oynayalım
Biz ona gömme deriz siz ne diyosunuz afiyet olsun
Hiç kaçırma derim onun tadını yiyen bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?