Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm tek sen yazmadin ki zaten onun için stres oldum bir den herkes ayni anda tek konu bu oldu bende şok oldum bi an sporu birakacakdm ciddi ciddi o derece dedim noluyor neyse canm ben iki ay önce 30 oldum canm 160 ve 72 kiloyum canm

Son düzenleme:
Akşam: yoğurt ile az nohut ve dayanamadm azda pilav yedim bir kaç kaşık sadece ve oda aksam ki ekmek hakkimin yerine gecmis olur lakin diğer masadaki hic bir şeylere elimi sürmedim kızlar ama bir de şu var diyetisyen iki öğün üst üste aynı şeyi yemek yasak demişti yani akşam menusu
sebze+1 dilim ekmek+ yoğurt olacaktı
nohut+az pilav+yogurt oldu
bu arada noht pilav hepsinin toplam hali yarım tabak kadar bile yoktu

canm tek sen yazmadin ki zaten onun için stres oldum bir den herkes ayni anda tek konu bu oldu bende şok oldum bi an sporu birakacakdm ciddi ciddi o derece dedim noluyor neyse canm ben iki ay önce 30 oldum canm 160 ve 72 kiloyum canm
Birisi fark eder mesaj yazar diğerlerinin de dikkatini çekmiştir bilmiyorum ki
Neyse daha yasin genc kaslarının zorlandığını hissedersen dinlenmeni iyi yap canim

Gözlemeyi görmezden geldim canım maşallah bu hafta hiç kaçamaksız gittin inşallah çok iyi sonuç alırsın

Kül çöreği bizde yaparız sen aslen nerelisin canım.

Birisi fark eder mesaj yazar diğerlerinin de dikkatini çekmiştir bilmiyorum ki
Neyse daha yasin genc kaslarının zorlandığını hissedersen dinlenmeni iyi yap canim
İlk mesajı ben yazdım

Fazla dağil mi diye

Gene başlarmış konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…