- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canm tek sen yazmadin ki zaten onun için stres oldum bir den herkes ayni anda tek konu bu oldu bende şok oldumCanım öncesinde çok takilmadim topige
Hastaligimi daha yeni atıyorum okuduklarimi yorumlayabiliyorum eskisini hatırlamıyorum bile
Görünce söyledim
Mesela kaç yasindasin canım boyun kaç
Bunlar önemli ben 20ki yaslarda yaptığım sporla su an yaptığım spor farklı gibi
aayyy iyiki varsın canım spor kaptanım benim yakın da olsaydinda oynasaydık stres sıkıntı kalmazdı
Aşkolsun kolayı var kız bi gün görüntülü görüşür karşılıklı göbek atarız nolcak
Birisi fark eder mesaj yazar diğerlerinin de dikkatini çekmiştir bilmiyorum kicanm tek sen yazmadin ki zaten onun için stres oldum bir den herkes ayni anda tek konu bu oldu bende şok oldumbi an sporu birakacakdm ciddi ciddi o derece dedim noluyor neyse canm ben iki ay önce 30 oldum canm 160 ve 72 kiloyum canm
Gözlemeyi görmezden geldim canım maşallah bu hafta hiç kaçamaksız gittin inşallah çok iyi sonuç alırsınMenüm;
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim dil peyniri
Ara yapmadım
11:30 gibi arkadaşlarla buluştuk. Kahvaltı öğle yemeği gibi oldu
3yk menemen yarım peynirli gözleme yedim (masadaki çeşitli kızartma börek pohaça içinde en masumu gözleme geldi bana)
Bundan sonra listem aynı uydum.
berceste_ Zehra_mda @caroline84
Nerelisin sen corummu amasyami kayserimiAaa bizde gömme deriz. İsmini bilmeyenler vardır diye tarif etmiştim. Valla tereyağına bulayıp ismi gibi mideme gömdümsefam olsun ya ohhhh
Kül çöreği bizde yaparız sen aslen nerelisin canım.Kızlar yaaaa annem köyden geldi şimdi bizim kül e gömerek yapılan bi çöreğimiz var ben çok severim diye annemden göndermişler annem de diyet yapıyo götüremem diyemedim dedieve girer girmez kokusunu aldım ne getirdin sen dedim nerden bildin dedi kaçar mı benden yaaa vallahi yiyorum kızlar dayanamam hiç
Nerelisin sen corummu amasyami kayserimi
Kül çöreği bizde yaparız sen aslen nerelisin canım.
Umarım canım dediğim gibi öğle yemeği kaynadı en masumu da gözleme geldi yarım yedim sadeceGözlemeyi görmezden geldim canım maşallah bu hafta hiç kaçamaksız gittin inşallah çok iyi sonuç alırsın
İlk mesajı ben yazdımBirisi fark eder mesaj yazar diğerlerinin de dikkatini çekmiştir bilmiyorum ki
Neyse daha yasin genc kaslarının zorlandığını hissedersen dinlenmeni iyi yap canim
Nerelisin sen corummu amasyami kayserimi
Kül çöreği bizde yaparız sen aslen nerelisin canım.
İlk mesajı ben yazdım
Fazla dağil mi diye
Gene başlarmış konuşma
İlk mesajı ben yazdım
Fazla dağil mi diye
Gene başlarmış konuşma
Rica ederim tatlımTaze nane hariç diğerleri var onu da alıp hafta içi yapayım. Teşekkür ederim canım
Ay ben sosyal medyanın gerisinde kalmışım yeni gördüm tarkan ne etmiş öyle yabotoks yaptırmış sanırım gözler kalkıyo kaşlar kalkmıyo herkes video çekmiş bende çekicem ya
pes tamam pes artk diyetimi yer yatarm spor yapamam a korktum artk n
Son durak filmi gibihadiiiii kopuk uçurtma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?