Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar günaydın asya sabaha kadar çok kötüydü inledi yavrum hastaneye gttim acaba yine kulağı mı tekrarladı diye önce acildeki doktor var dedi hattaçkulağının yapısı kötü ne yapsanız olr dedi ben zaten bi fenalaştım çocuk doktoru da migreni tutmuş acile geçmiş odaya felan aldılar bizi beklerken ben orda baya bi ağladım sonra çocuk doktoru geldi hiçbişeyi yok kim söyledi bunları dedi cam gibi ben görüyorum zarını dedi diş zamanlarında çocuklar ellerini kulaklürına götürür huysuzlünın ateş olur diştendir dedi doktorun yanında da bi güzel ağladım biraz konuştuk van daki doktorun söylediklerini felan da anlattım. Sizin kafanızı karıştırlışlar rahat olun dedi anck kızlür tabi ben gittim migren tansiyon şeker herşey oynadı. Sabah da annem bizim köydeki komşunun oğlu kulk intihabı yüzünden sağır oldu dedi. Zaten vandki doktor da söylemişti neye uğradığımı şaşırdım. Bana da dua edin olur mu

yazmayı unutmuşum kızlar öğlen bir dilim de tam buğday ekmek hakkım var bir de şimdi az süt ilave edilmiş kahve yaptm içiyorum

canm çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah yardım etsin insalhh canm fazla stres olmamaya çalış acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun canım oluyo böyle şeyler bebeklerde benimkide elini kulağına çok goturuyodu her denilene bakma insanlar konuşur o öyle diye oburu öyle olacak diye bişey yok kulak iltihabı evet önemli ama tedavi edilmezse ben orta kulak olmuştum tedaviyle iyilestim takma kafana canım bu kadar iyileşir sen merak etme birseyi yoktur

Geçmiş olsun canım

Canım deadline kaptanimiz biraz yogun yerine ben elimden geldigince bakiyorum.
Sen bunları işte en başında soyliycektin
1 aylık bir izne ayrilirdin.
Sonra işlerin yoluna girince tekrardan listeye girerdin.
Olur biterdi kimsede bi gerginlik olmazdi.

Y YesilinBuyusu canım temizlik içinde puan varmi??

Tamam canım sıkıntı yapma sende zehra adam o tüp bebek yaptiriyo lütfen onu strese sokma canim
Boşverin sen ozelden caroline84 ile görüşmenin bizlik sıkıntı yok canim

Canım 3. Takımın kurallarini okudum.
Bende kuralları biraz degistircem.
Cidden canım gruba girip yazasim gelmedi.

Vavv nazar değmesin

Oncelikle çok geçmiş olsun
Çocuğunuza Allah tan acil şifalar dilerim.

Ama bu msjdan oncede ben iki kere msj yazdim.Yani bu cuma degil ondan onceki hafta cumada yazdım bu 1
2. En baş sayfayi bi okuyun isterseniz gunde en az 5 msj atilmasi mecburidir.

Ayrica bende kaptanin yerine bakiyorum geldigimde grup nerdeyse bitmisti.
Kapanmasin diyr elimden geleni yaptim
% hesabi yapiyorum herkesinkine dikkatlu bakiyorum.
Liste tasinirken hata olmasin diye 3. Takim kaptanindan yardim aliyorum.
Hani egerki basinizda bu kadar acil bi durum varsa bildirirsin.
Idare edilir eeeee gelme menu yazma kilonuda bildirme.
Sonrasi nekii???

Eee oooo o zaman bende yokum
Ne olcak öyle hemen kaciyon.
Ben cumartesi evime yeniden taşındım.
Pazarda zorla yerlestirdim.
Giremedim.
Sen olmazsan ben olmazsam nasil ilerliycek??
Hemde ben okuduklarimda bi yanlış görmedim tabiki soracaz ne demek ben yokum???

Eee iyi kimse dertsiz başına dert almasin ozaman??

Canim annemgildeydim cumartesi eşim gelince eve geçtik 3 haftadir ordaydim eşya birikmiş zor taşıdık.
Sen ne zaman doncen???
Izin işinde bi gelişme varmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…