- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Kızlar günaydın size güzel bir haber veriyim bugün transferim oluyor şaşkınım ve mutluyum.Dualarınıza ihtiyacım var
yazmayı unutmuşum kızlar öğlen bir dilim de tam buğday ekmek hakkım var bir de şimdi az süt ilave edilmiş kahve yaptm içiyorumkahvaltı: Activa yoğurt incirli,yeşil çay
Ara öğün: 1portakal
öğlen: yoğurtlu kereviz salatası
(ogleni daha yemedim ama direk bunu yiycem şimdiden yazaym onuda)
geriye akşamı dogum gününü sorunsuz atlatmak kalıyor inşallah onuda başarırim
canm çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah yardım etsin insalhh canm fazla stres olmamaya çalış acil şifalar diliyorumKızlar günaydın asya sabaha kadar çok kötüydü inledi yavrum hastaneye gttim acaba yine kulağı mı tekrarladı diye önce acildeki doktor var dedi hattaçkulağının yapısı kötü ne yapsanız olr dedi ben zaten bi fenalaştım çocuk doktoru da migreni tutmuş acile geçmiş odaya felan aldılar bizi beklerken ben orda baya bi ağladım sonra çocuk doktoru geldi hiçbişeyi yok kim söyledi bunları dedi cam gibi ben görüyorum zarını dedi diş zamanlarında çocuklar ellerini kulaklürına götürür huysuzlünın ateş olur diştendir dedi doktorun yanında da bi güzel ağladım biraz konuştuk van daki doktorun söylediklerini felan da anlattım. Sizin kafanızı karıştırlışlar rahat olun dedi anck kızlür tabi ben gittim migren tansiyon şeker herşey oynadı. Sabah da annem bizim köydeki komşunun oğlu kulk intihabı yüzünden sağır oldu dedi. Zaten vandki doktor da söylemişti neye uğradığımı şaşırdım. Bana da dua edin olur mu
Çok geçmiş olsun canım oluyo böyle şeyler bebeklerde benimkide elini kulağına çok goturuyodu her denilene bakma insanlar konuşur o öyle diye oburu öyle olacak diye bişey yok kulak iltihabı evet önemli ama tedavi edilmezse ben orta kulak olmuştum tedaviyle iyilestim takma kafana canım bu kadar iyileşir sen merak etme birseyi yokturKızlar günaydın asya sabaha kadar çok kötüydü inledi yavrum hastaneye gttim acaba yine kulağı mı tekrarladı diye önce acildeki doktor var dedi hattaçkulağının yapısı kötü ne yapsanız olr dedi ben zaten bi fenalaştım çocuk doktoru da migreni tutmuş acile geçmiş odaya felan aldılar bizi beklerken ben orda baya bi ağladım sonra çocuk doktoru geldi hiçbişeyi yok kim söyledi bunları dedi cam gibi ben görüyorum zarını dedi diş zamanlarında çocuklar ellerini kulaklürına götürür huysuzlünın ateş olur diştendir dedi doktorun yanında da bi güzel ağladım biraz konuştuk van daki doktorun söylediklerini felan da anlattım. Sizin kafanızı karıştırlışlar rahat olun dedi anck kızlür tabi ben gittim migren tansiyon şeker herşey oynadı. Sabah da annem bizim köydeki komşunun oğlu kulk intihabı yüzünden sağır oldu dedi. Zaten vandki doktor da söylemişti neye uğradığımı şaşırdım. Bana da dua edin olur mu
Tabiki canım sen yine iyisin ben stresten bir tepsi bile yerim olacak o kadarKahvaltım 2 dilim gömme çöreği peynir zeytin tereyağı çay süt valla zaten iyi deıilim çörek yedim kızlür ya beni biraz hoş görün
Kalbim atarak sayfaları ilerledim haber var mı diyeKızlar günaydın size güzel bir haber veriyim bugün transferim oluyor şaşkınım ve mutluyum.Dualarınıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın asya sabaha kadar çok kötüydü inledi yavrum hastaneye gttim acaba yine kulağı mı tekrarladı diye önce acildeki doktor var dedi hattaçkulağının yapısı kötü ne yapsanız olr dedi ben zaten bi fenalaştım çocuk doktoru da migreni tutmuş acile geçmiş odaya felan aldılar bizi beklerken ben orda baya bi ağladım sonra çocuk doktoru geldi hiçbişeyi yok kim söyledi bunları dedi cam gibi ben görüyorum zarını dedi diş zamanlarında çocuklar ellerini kulaklürına götürür huysuzlünın ateş olur diştendir dedi doktorun yanında da bi güzel ağladım biraz konuştuk van daki doktorun söylediklerini felan da anlattım. Sizin kafanızı karıştırlışlar rahat olun dedi anck kızlür tabi ben gittim migren tansiyon şeker herşey oynadı. Sabah da annem bizim köydeki komşunun oğlu kulk intihabı yüzünden sağır oldu dedi. Zaten vandki doktor da söylemişti neye uğradığımı şaşırdım. Bana da dua edin olur mu
Transfer oldu artık Allah sıkıntılarını son buldursunn inşallah olur ben de sanki ben oluyormusumcgibi etkilendim resmenKalbim atarak sayfaları ilerledim haber var mı diye
Hadi inşallah sağlıkla canım arkadaşım
Kimseyle alıp veremediğim yok bugün müsaitim girecek fırsatım oldu.
.ben gerekli açıklamayı defalarca yaptım kv kp köyden geleli müsait olamıyorum deadlıne ye daha önce de açıkladım kaptanlara özellikle rica ettim gidecekler şurda bi aya o zaman biraz rahatlarım ve ayrıca başka nedenler de var. çalışanlar için eve gidip gelirken bile yazma zamanları vardır eminım.
Ben bunları kendimce bahane olarak görmüyorum sebeplerim var.. .
Haddimi astıysam özür dilerim herkesten.. Mirafatos sende bana özelden yazsaydın neden yazmıyorsun bi sıkıntı mı var Vs hakarette etseydin bu kadar Tasa etmezdim takmazdım bile. .
Şimdi her fırsatta buraya zaman ayıracam inş girmeye çalışacam 2 dk da olsa ...
henüz yapmadm canm ama bugun bu saate kadar aralıksız dip köşe temizlik yaptım şimdi bitirdim çay,kahve içip bir dinleniyim dedim canm yarim saate kadar kalkıp çok sıkı bir program yapmayı düşünüyorum cnm
Tamam canım sıkıntı yapma sende zehra adam o tüp bebek yaptiriyo lütfen onu strese sokma canim
Boşverin sen ozelden caroline84 ile görüşmenin bizlik sıkıntı yok canim
dikkat okurken bile yorula bilirsiniz
Trambolin ile 100 adet ziplama
kondisyon bisikleti 30 dakika
koşu bandı hızlı nabız 40 dakika
kondisyon bisikleti takrar 30 dakika
mekik 60 adet (cesitli ve setli toplam)
yarım sınav 30 adet (10×3 set)
esneme hareketleri ile bitiş
varsa rakibim karşıma çıksın
Y YesilinBuyusu canım temizlik içinde puan varmi??
Sinirlenmeni anlamıyorum gerçekten bı sorun olamazmi mesela benm oğlum hastanede yatıyor internet paketim yenilenmedi şuanda eve duş alıp dinlenmek için geldim 2 saat sonra geri gidicem ki ben her hafta kilo bildirimi yapmaya çalışıyorum bu hafta tartilamadm bile
Ya arkadaşlar eğer benim söylediklerimde sizleri rahatsız eden bişey varsa lütfen yani ben kimseye spor dersi verme meraklısı değilim kendi bilgilerim kendime yetiyo ben istemiyorum kaptanlık felan hayatım boyunca yeterince spor kaptanlığı yaptım ben sonra yok onu yanlış söyledin bunu yanlış anlattın felan birde saatlerce açıklama yapmakla uğraşamılcamcaroline84 kaptanım kusura bakma ben yokum artık bu işte
Yok ben gerçekten istemiyorum canım uyarın için sağol şunu anladım ki ne söylesem muhakkak birileri yanlış ve ters bişey bulur dertsiz başıma dert almayım ben herkes bildiği gibi yapsın ama ben kimseye yarım saat ip atlayın 1 saat koşun demedim yazdıklarım ortada. Daha da bu konuda ağzımı açmam.
caroline84 canım sen iki gündür yoksun hayırdır bi sıkıntı mı var? @Zehra_mda canım sende gelişmeler nedir ben pek bilmiyorum süreci ne zaman belli olacak? @senasu1 canım sanki sende dün menülerini yazmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?