Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım vücut tipin nasıl bilmiyorum benim basen yoğun olduğu için sadece basen egzersiz çalışıyorum.. Bisiklet basen için iyi olmuyor ayrıca basen yapıyor diye biliyorum yine de bi bak netten yanlış bilgi vermek istemem.

Ben ipe yeni başladım 5 kilo fazlam var doğru yoldayım o zaman sevindim :)

Kaptanım hallettik biz o meseleyi Mirafatos la tşk ler uyarı için :)

Kahvaltı
Soğanlı yumurta
5 tane zeytin.
1 dilim ekmek
Ya hiç peynir falan yiyemiyorum istiyorum ama içim almıyor
3 cb çay

Öğle yok kahvaltıyı geç yaptık

Akşam
Bir kase çorba
1 servis kaşığı kabuska
2 yk bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Turşu

Yemek sonra orta şekerli kahve

Tarçınlı süt
Acıktim 7 8 dal marul yedim

Spor olarak 1 saat gezinti amaçlı yürüyüş
30 dk ip atlama ( heryerim ağrıyor zorladı beni yarın dk yi düşürcem)
30 dk Egzersiz kol bacak basen göbek ..

Kızlar bu vakte kaldım bütün yazılanları okudum yeşilinbuyusu yola devam inş spor kaptanlığın harika herkes gücü nispetinde yapar sporunu ve arkadaş yanlış dememiş sadece bilgi olsun diye yazmış birbirinizı yanlış Anlamışsınız ..
Kızlar ayrıca paketim bitti tl den kullanıyorum şuan yarın eşim çalıştığı için salı yükleme yapabiliriz onun için giremeyebılırım ama kv deye gidersem kaçamak girip yazarım orada Wifi var.. Herkese iyi geceler :)

Gecmis olsun. Oglun nasil oldu rahatsizligi ne

Kızlar hepinize Günaydın
Kızımi sabah okula götürdüm ordanada 45 dk yürüyüşumu yapıp geldim.
Dün aksam doğum günü partisine davetliydik orda biraz kaçırdım.
Cuma ve cumartesi dikkatliydim.
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum okuyamadigim bütün mesajları okurum.

Hepinize kolay gelsin.
Görüşürüz.

Merhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

canm yanlış bir inanış o ben bunu spor hocasi arkadaslarima da d
anistm yag asla kasa donusmez diyorlar soyle olur yag erir kasa yonelik caliaiyorsan kasda gelisir ama birbirine donusmezler ve ben en düşük vites ile en yüksek hız yapıyorum yani direk yağ yaktrma olrak kullanyrm cnm kas olusturacak şekilde surmuyorum olusursa çok minimum duzeyede oluşur oda zaten güzel görünür buna ben direk bir kanitim cnm bisiklet ile basenim 4 cm göbeğim 10cm inceldi basenimde oyle bir cikinti yok canm bacaklarimla birlikte kalin suan oldugum kilodan ötürü verirken kilo verdikten sonrada simsiki taş gibi olsun diye diyetin yaninda spor ile ilerliyorum vücut orantılı ve spor sayesinde ben olduğum kilonun altında gorunuyorum ben tam tersine tavsiye ederdim ama burda gördüm ki her kes karşı herkes kendi bilir benim bu sayede bir gram selulitim yok bacaklarm sımsıkı mesala ama tabi herkesin isteği farklı

Son düzenleme:
Bende bisikletin basenlere kalçaya faydası olduğunu biliyorum keşke bende bisiklet olsa canım yapmak isterdim bacaklarım kalın bu söylentiler genelde yanlis oluyo mesela squat bacakları kalınlaştırır diyorlar yanlış benim su an çok güzel toparlandı inceldi yürüyüşte bile böyle incelme olmamisti o yüzden kendimizdeki etkilerine bakmak lazım insan yapınca anlıyor zaten

Günaydın kızlar iki günlük toparlanma diyetine başladım bakalım haftasonu kacamaklardan sonra inşallah ıyi gelir
Kahvaltım iki haşlanmış yumurta bol limonlu yeşillik çay
Ara yeşil çay 6 badem 1 kuru kayısı
Öğle iki büyük kase toparlayıcı çorba yağsız salata 1 kase yoğurt

Kızlar günaydın size güzel bir haber veriyim bugün transferim oluyor şaşkınım ve mutluyum.Dualarınıza ihtiyacım var
Çok sevindim canım hadi al bebeğini de gel bakalım iinsallah artık her ay sağlıklı bir şekilde gobusum siser canım

kesinle tatlm ben suan aynada bacaklarıma şok oluyorm görüntü o kadar düzeldi okadar guzellesti ki bak gör hele bir iki ay sonra baya taş gibi oluyor canm gözlerine inanamiycaksn

kahvaltı: Activa yoğurt incirli,yeşil çay

Ara öğün: 1portakal

öğlen: yoğurtlu kereviz salatası

(ogleni daha yemedim ama direk bunu yiycem şimdiden yazaym onuda)

geriye akşamı dogum gününü sorunsuz atlatmak kalıyor inşallah onuda başarırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…