Canım vücut tipin nasıl bilmiyorum benim basen yoğun olduğu için sadece basen egzersiz çalışıyorum.. Bisiklet basen için iyi olmuyor ayrıca basen yapıyor diye biliyorum yine de bi bak netten yanlış bilgi vermek istemem.evet canm bende 20 kilo aldım benim de aldigimdan şuan geriye 8-9 kilo kaldı ama verdiğim 10 kilonun hepsi karnimdan gitti canm artk karni aikilastrmak için mekigw basliyim dedim bacaklar basenlwr hala baya kalın tabi onlar incelsin diyede hergün bisiklet ve kosubandi yapiyorum
Ben ipe yeni başladım 5 kilo fazlam var doğru yoldayım o zaman sevindim :)Soylemeyim dedim ama sonra kendimi sorumlu hissettim canım ip atlama yi kiloya göre verilmeli
Evet guzel bir spor ama en fazla 5 kilo fazlan oldugunda ip atlayabilirsiniz ilerde diz eklemlerinize zararı olur
Kilonuz yüksek değilse bile ip atlama tekniğini bilmiyorsanız tehlikelidir canım
En güzel spor yine diyorum açık havada yürüyüş
Koşu bile değil
Ewet canım günde 5 dakika yla başka yavaş yavaş artırBen ipe yeni başladım 5 kilo fazlam var doğru yoldayım o zaman sevindim :)
Vay canım benim bende ankara da oturuyorum aslen konyalıyım :)Ankaralıyım kızlar.
Kaptanım hallettik biz o meseleyi Mirafatos la tşk ler uyarı için :)Canım üslubun hiç hoş değil.
Kızlarında bi suçu yok ben iki aya yanascak rica ediyorum.
Bunda kizcak birsey yok olan olmuş sen devam etmek istiyosan yaz menülerini.
Grubun 1. Sayfadinda kurallar var.
Günde en az 5 msj yazmak gibi.
Ben sizin gibi telefonu elime alıp bik bik yazamıyorum demişsin bu da hiç hoş bi üslup degil.
Burda birbirimize destek olup kilo vermek için variz köstek olmak için değil
Ok??
Başlayalı 1 hafta olacak ins şimdi artırdım bugün yarım saat yaptım beni zorladı ama yarın 15 20 dk kadar yapmayı düşünüyorum inş.Ewet canım günde 5 dakika yla başka yavaş yavaş artır
Gecmis olsun. Oglun nasil oldu rahatsizligi neSinirlenmeni anlamıyorum gerçekten bı sorun olamazmi mesela benm oğlum hastanede yatıyor internet paketim yenilenmedi şuanda eve duş alıp dinlenmek için geldim 2 saat sonra geri gidicem ki ben her hafta kilo bildirimi yapmaya çalışıyorum bu hafta tartilamadm bile
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanıİmzamı da güncelliyorum arkadaşlar, özellikle ilk madde bütün üyeleri ilgilendiriyor. Bu nedenle bütün takımların okunmasını sağlayınız.
Gönüllü bir arkadaşım mesaj linkini kopyalayarak takımlara dağıtırsa sevinirim.
canm yanlış bir inanış o ben bunu spor hocasi arkadaslarima da dCanım vücut tipin nasıl bilmiyorum benim basen yoğun olduğu için sadece basen egzersiz çalışıyorum.. Bisiklet basen için iyi olmuyor ayrıca basen yapıyor diye biliyorum yine de bi bak netten yanlış bilgi vermek istemem.
Çok sevindim canım ya allah hakkında hayırlısını versin inşallahKızlar günaydın size güzel bir haber veriyim bugün transferim oluyor şaşkınım ve mutluyum.Dualarınıza ihtiyacım var
Bende bisikletin basenlere kalçaya faydası olduğunu biliyorum keşke bende bisiklet olsa canım yapmak isterdim bacaklarım kalın bu söylentiler genelde yanlis oluyo mesela squat bacakları kalınlaştırır diyorlar yanlış benim su an çok güzel toparlandı inceldi yürüyüşte bile böyle incelme olmamisti o yüzden kendimizdeki etkilerine bakmak lazım insan yapınca anlıyor zatencanm yanlış bir inanış o ben bunu spor hocasi arkadaslarima da d
anistm yag asla kasa donusmez diyorlar soyle olur yag erir kasa yonelik caliaiyorsan kasda gelisir ama birbirine donusmezler ve ben en düşük vites ile en yüksek hız yapıyorum yani direk yağ yaktrma olrak kullanyrm cnm kas olusturacak şekilde surmuyorum olusursa çok minimum duzeyede oluşur oda zaten güzel görünür buna ben direk bir kanitim cnm bisiklet ile basenim 4 cm göbeğim 10cm inceldi basenimde oyle bir cikinti yok canm bacaklarimla birlikte kalin suan oldugum kilodan ötürü verirken kilo verdikten sonrada simsiki taş gibi olsun diye diyetin yaninda spor ile ilerliyorum vücut orantılı ve spor sayesinde ben olduğum kilonun altında gorunuyorum ben tam tersine tavsiye ederdim ama burda gördüm ki her kes karşı herkes kendi bilir benim bu sayede bir gram selulitim yok bacaklarm sımsıkı mesala ama tabi herkesin isteği farklı
Çok sevindim canım hadi al bebeğini de gel bakalım iinsallah artık her ay sağlıklı bir şekilde gobusum siser canımKızlar günaydın size güzel bir haber veriyim bugün transferim oluyor şaşkınım ve mutluyum.Dualarınıza ihtiyacım var
inslh canm hadi hayirlisi ile olsun inslh bol bol dua ediyoruz sanaKızlar günaydın size güzel bir haber veriyim bugün transferim oluyor şaşkınım ve mutluyum.Dualarınıza ihtiyacım var
kesinle tatlm ben suan aynada bacaklarıma şok oluyorm görüntü o kadar düzeldi okadar guzellesti kiBende bisikletin basenlere kalçaya faydası olduğunu biliyorum keşke bende bisiklet olsa canım yapmak isterdim bacaklarım kalın bu söylentiler genelde yanlis oluyo mesela squat bacakları kalınlaştırır diyorlar yanlış benim su an çok güzel toparlandı inceldi yürüyüşte bile böyle incelme olmamisti o yüzden kendimizdeki etkilerine bakmak lazım insan yapınca anlıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?