- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Çok daha iyi olur canım herkes kendininkini not alırsa gözdende kaçmaz zaten. Kilo bilirimi gibi spor puan bildirimi yaparız. Bende cumartesi listeyi yaparım.
Tek sana kalirsa zor olur canım menu yazarken sporuda yazarız ama cumartesi herkes kendininkini hesaplar.
Başta sen yardim edersin.
95 dk kadar tempolu yürüdü ne kadar puanim var benim? ??
kaptanlığı bırakmamana sevindim canm ama ben nolucam peki ben spor yapmayı bırakayım mıÇok daha iyi olur canım herkes kendininkini not alırsa gözdende kaçmaz zaten. Kilo bilirimi gibi spor puan bildirimi yaparız. Bende cumartesi listeyi yaparım.
Ben de pazar günü yarım gözleme yedim. Kahvaltıya gittik arkadaşlarla masadaki en masum şey oydu. Öğle yemeği de oldu.Bugün: önce troid ilacımi içtim.
Kızımi okula bırakıp 45 dk yürüdüm.
Kahvaltı:1 has.yumurta,3 dal marul,3 ceviz,5 zeytin biraz peynir
Öğlen:1 kase yoğurtlu çorba, 7 tane kaju
Aksam:fırında et ve patates, salata,3 y.k yogurt, biraz pide
Öğlen 50 dk bandimda yürüdüm.
Suyumu olcmedim ama elimden geldigince içtim.
Xeroderma_pig canım pazar akşamı doğum günü partisine davetliydik.
1 tepsi yeni fırından çıkmış su böreği ni verdiler kes diye ona dayanamadim.
Bide cok tartı - eksi cıkmasada zayiflamissin dediler sımardim herhal sabah 45 aksam 50 dk yürüdüm evdeyim artık yürüyüş yaparım.
haklisin canm alet ile yapilinca hizina göre acayip farklı oluyor kalori durumu53 puan canım. Evet gerçekten o şekilde zor olacaktı. Birde bazı arkadaşlarımız kalorilerini kendi hesaplayabiliyor. O yüzden karışıklık da olurdu. Böyle daha iyi olur. Hesapta sıkıntı yaşayan olursa yardım ederim ben.
kaptanlığı bırakmamana sevindim canm ama ben nolucam peki ben spor yapmayı bırakayım mı
sağol canm kesinlikle diyetisyen sonrası bütün gidişatım değişti iyiki gitmişimMaşallah canım diyetisyen çok iyi geldi sana tabii yaptığın sporların da etkisi büyüktür.
Y YesilinBuyusu diyetisyen çıkışı sahilde kordon da benim kizla hem yuruduk hem azar azar kosturduk canm tam 2 saat aralıksız canm bugün sporum bu kaç puan eder bu arada vapura binmeden gün batimini cektim gordunmu harika idi
canm bu yorum konuları keske bu hale gelmeseydi sonucda deadlin ve carolin kaptan ama hepimiz yorum yapiyoruz hepimiz bilgi veriyoruz bir birimize amaç bildigimiz ogrendigim seylerden baskasida faydalanszn yoksa buraya yiyecegimizi yazip cikalim yada sadece kilo bildirwlim ozaman ne anlami var burası bize birseylwr katiyor birbirimizin eksiklerini tamamliyoruz ben carolin sayesinde ben niye diyetisyene gitmiyorum diyip bak ne kendime ne faydali bir işe gidim kilo veremedigim haftalar magic ve senin destegin ile diyeti birakmadm bir birimize destek için burda degilmiyizCanım ben hiç o konularda yorum yapmayayım. Ben kaptan değilde listeciyim. Liste yapıcam sadece. Puanını hesaplayamayan olursa ona yardımcı olucam o kadar. Dediğim gibi benim bilgim sadece kendime yetecek kadar. Yanlış bişey söylemek istemem.
Ben de pazar günü yarım gözleme yedim. Kahvaltıya gittik arkadaşlarla masadaki en masum şey oydu. Öğle yemeği de oldu.
Bir kez daha anladım açlık tokluk tamamiyle beyinle ilgili.
aaayyyy neler saydin öyleBencede bide kim ne derse desin bizim bi yemek kültürumuz var.
Su böreği, içli köfte, sarma , çiğ köfte ....
Tamam var diye cokta yemiycez ama bazende davet sofralari muhabbet okunca kaçıyor
Ama canım sabah yürürken üzüldüm biraz iradesizmiyim diye düşündüm.
Bide 1 haftadir yürüyüş yapmamistim tempolu zor geldim eve.
canm bu yorum konuları keske bu hale gelmeseydi sonucda deadlin ve carolin kaptan ama hepimiz yorum yapiyoruz hepimiz bilgi veriyoruz bir birimize amaç bildigimiz ogrendigim seylerden baskasida faydalanszn yoksa buraya yiyecegimizi yazip cikalim yada sadece kilo bildirwlim ozaman ne anlami var burası bize birseylwr katiyor birbirimizin eksiklerini tamamliyoruz ben carolin sayesinde ben niye diyetisyene gitmiyorum diyip bak ne kendime ne faydali bir işe gidim kilo veremedigim haftalar magic ve senin destegin ile diyeti birakmadm bir birimize destek için burda degilmiyiz
aaayyyy neler saydin öylehepsine hem hastayım hem hasretim ya beni benden aldın şu an
Canım kesinlikle memnunduk senden verdiğin bilgilerde sorun yok tabi kendimize hangisi uygunsa onu yapıyoruz mesela bana günlük 1 saat ideal onu devamlı yapabilirim siz fazla yapiyosunuz ama alisiksiniz bu kişiye özeldir herkesin bedeni farklıdır bana fazla spor iyi gelmiyor mesela diyetisyen günlük 45 dk yürüyüş demişti banaYok canım konudan dolayı değil ama gerçekten yanlış bişey söylemekten korktum sadece. Hani ben bi öneride bulunurken siz içinden kendinize göre olanı seçersiniz diye söylemiştim. Ama zaten herkes kendine uygun olanı yapıyordur. Sen zaten uzun zamandır spor yapıyorsun. Amacın da sıkı olmak. Diyetisyenin de yap demiş. Güzelde sonuç alıyorsun. Evde yapıyorum devamını da yapıcam diyorsun. Daha ne olsun
canm banada 1 saat dedi ama yapamiyorum suan 40dk yapabiliyorum dışarda olsa aorun değil hem sikilmiyor hem yorulmuyor insan saatlerce yürür ama kosu bandinda o yüksek hız ile koaarcasina yuruyup ara ara kosarak 40 dakika anca tamamlaya biliyorum diyetiayende dışarıda gezme temposu ile 5 saatte yürüsen o spor değildir onu saymıyorum 120- 130 nabız hızda 1 saat diyor bana bakalm şimdilik band da anca 40dk yürümeye devamCanım kesinlikle memnunduk senden verdiğin bilgilerde sorun yok tabi kendimize hangisi uygunsa onu yapıyoruz mesela bana günlük 1 saat ideal onu devamlı yapabilirim siz fazla yapiyosunuz ama alisiksiniz bu kişiye özeldir herkesin bedeni farklıdır bana fazla spor iyi gelmiyor mesela diyetisyen günlük 45 dk yürüyüş demişti bana
Canım kesinlikle memnunduk senden verdiğin bilgilerde sorun yok tabi kendimize hangisi uygunsa onu yapıyoruz mesela bana günlük 1 saat ideal onu devamlı yapabilirim siz fazla yapiyosunuz ama alisiksiniz bu kişiye özeldir herkesin bedeni farklıdır bana fazla spor iyi gelmiyor mesela diyetisyen günlük 45 dk yürüyüş demişti bana
Kurufasülye neden yasak?Baklagil devamlı olmuyor amaa onsuz da olmuyoo kıs girdi gireli kurufasulye yemedim yasaklıy yiyecek geçen dr gittiğimde maş fasulyesı yiyebilirsiniz dedi bugün yedim mutlu oldum valla
Anladım canım ya geçmiş olsun sağlığın için yapmak zorundasın bence hepimiz için geçerli spor sağlık demek yaşlanınca sağlıklı olmak için spor şartRica ederim canım bende sizlerden memnunum. En temiz spor yürüyüş ne güzel hele ki temiz havada yapıyorsan ohh mis. Ben çok küçük yaştan beri yapıyorum canım ve ömür boyu da devam etmem gerekiyor. Bırakırsam kambur olma tehlikem var. Sürekli postür çalışmam gerekiyor. Kaslarımın güçlü olması gerekiyor. Ayak bileklerimin güçlü olması gerekiyor. Bayadır postür çalışamıyorum hemen bozukluk oldu. Ayak bileklerim hemen güçsüzleşti. Hala kuvvetlendiremedim. Bağlarım aşırı esnek bel kemiğim eğri. Hatta ablamın kızında 5 yaşında teşhis kondu. Onu da hemen spora başlattık. Babannemde de vardı. Genetik sanırım. Astımım var ve bilinenin aksine benim doktorum bana zıplayacaksın diyor. Astım için bile spor yapmam gerekiyor. Bel fıtığım var egzersiz lazım boyun fıtığı egzersiz lazım. Spor yapmasın da ne yapsın bu kızcağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?