Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sen çok güzel bisiklet suruyosun evde bu çok iyi yürüyüş de az oluversin sen tamamliyosun zaten sorun yok

Söylediklerinin hiçbiri yanlış yiyecekler değil önemli olan miktar:)
Sıkıntı paketlenmiş yiyecekler çok sağlıksız
1 haftayı geçti kaçamaksız iradesizlik değil ortama uymak diyelim:)

evet canm sağlık için şart aayyy bide çocukları düzenli birakcak yer olsa sahile çıkıp takıcan kulakligi oofff iki saar yurusem ne yorulur ne sikilirim ama nerdeeee anca çocuk okula baslayinca mümkün olur hergün onu yapmam astım da çok zor annemde vardı canm sen astım ile nasl zipliyorsun hakketen nefesin kesilmiyormu canm bu arada annem erkek kardesimi dogurduktan sonra astım bitti cnm inslh senin basinada ikinci cocukda bu mucize gelir insalh geçer

Canım sen çok güzel bisiklet suruyosun evde bu çok iyi yürüyüş de az oluversin sen tamamliyosun zaten sorun yok
sağol canm çok güzel motive oldum şimdiinşallah bu ülkede bisiklet konusunda gelisicek izmirde baya yaygınlaştı zaten burda bütün sahillerde kiralik bisiklet var sahil boyu bisiklet yolunda sürmek var ama çocuk olunca ben anca evde yurt dışında özellikle mega kentlerde önem veriyorlar NEW YORK ,FRANSA,AMSTERDAM,TOKYO, WASHINGTIN başta bir çok Ülkü nin başkentleri araba yerine bisiklet sürüyor halk bilinçlendirilmiş heryere bisiklet ile gidiyor canm mesala isvec önümüzdeki 6 yıl için 47 milyon euroluk bütçe ayırmış bisiklet kullanimini özendirmek için ama bizde nerde o bizim spor sevenlerimizin sayısı çok az yok yok bisikletim canım benim onu birakmam

Valla ne sen sor ne ben anlatayım canım bildiğin ciğerlerim ağzıma geliyo. Benimle birlikte birisi zıplayamaz rahatsız olur sesimden çünkü açmak için aralarda bağırıyorum horon tepenler bilir bu yöntemi. Aralarda nefesimi dinlendiriyorum. Ama bu sayede çok rahatlama yaşadım ben astım konusunda. En azından artık düzenli fıs fıs kullanmıyorum. Önceden 3 ayrı fıs fısım vardı. Eskiden kros da yapardım hızım iyi olmasına rağmen nefes yüzünden devam ettiremedim. Asla sigara içilen yerlerde durmam duramam da zaten bayılır kalırım. Alerjim de var bahar ayları benim için kabussss. Tek ümidim normal doğumla birlikte atlatmaktı hem astımı hem alerjiyi ama gördüğüm kadarıyla bir faydası olmadı. Belki 2. Çocukta kurtulurum.

canm annemin de bizlerde olmamış ama bak hiç istemiyerek planlamadan hamlie kaldığı kardeşimi dogurunca Allahın mucizesi işte senin de annem gibi bu sefer ki çocuk ile olabilir hakketen çok zor bir durum Allah yardım etsin canm herşeyin başı sağlık gerçekten

Bende hastalık çok canım ya ne ararsan var 24 yaşıma kadar yılda ortalama 200 iğne yedim ben ve bunlar penisilin ve penadur idi. Hala morlukları duruyo hatıra olarak zatürreyken folklor gösterisine çıkmış insanım. eklem romatizmasından tut anemiye astımdan tut fibromiyaljiye ne ararsan var. çok şükür romatizmayı atlattım. Anemiyi takip ediyorum. Bademcik ameliyatı olunca bir çk hastalıktan kurtuldum. 24 yaşında olmayaydım iyiydi az kalsın bunca hastalıktan değil ameliyattan dolayı ölüyordum. 9 gün yoğun bakımda kaldım. Diğerleri içinde spor yapıyorum işte. Allah hastalık ile imtihan etmesin insanı. Bugün doktor asya için ne yapsanızda olur deyince kendi hayatım geçti aklımdan. Ben çok çektim kızımda mı çekicek diye ağladım aslında. Rabbim herkese iyilik sağlık şifa versin. Duygulandım yine...

Amin canım

Kurufasülye neden yasak?
Ben geçen hafta bu liste sağolsun hem nohut hem fasülye hem mercimek pişirdim. Neyseki evde herkes seviyor:)
Bir de bereketli yemekler yazın da yaparım ben
Barbunya ve kurufasulye yasak tazesi serbest
Bağırsak florasina etkisi varmış benim diyetimde florayi iyileştirme üzerine oldugundan yemedim
Nohut mercimek serbestti
Bence en bereketli ve sağlıklısı kereviz yemeği

Geçmiş olsun bademcik ameliyatiyla mi yoğun bakımda kaldin hastaneye bile gidemiyorum artık hastalıklardan dolayı Allah şifa bekleyenlere açık sifalar versin

Aynen canım yurtdışı ülkeleri bu konuda çok iyi biz ülke olarak tembeliz arkadaşım hollandada ve her yere bisikletle gider sağlık acısından super inşallah bizdede gelişir bu en azından bu kadar trafik olmaz

Illaki ayrilmak istiyorum demesine gerek varmı o zaman cikarin listeden üst üste oluyorsa arada olsa vardir zatende ani gelisen bir olumsuzluk ben öyle zannettim hani aniden birsey olmustur hastaliktir vs diye ondan dedim. Uzamasi gereksiz onunda uzatmasi gereksiz sizinde nerdesin sen bakim diye uzatmaniz gereksiz bence cikarin gitsin uymazsa degilmi ama canim benim

Senin de refahın noral terapi kesinlikle yaptirmalisin tüm rahatsızlıklarının tedavi şekli
Ben erken menopozun sıkıntılarını artık noralterapiyle

Kahvalti lorlu yumurta iki tane bir dilim ekmek. Ögle corba ispanak yogurt. Aksam 2 kase corba 3 kofte 3 patates kizartma doymak icin corbaya yuklendim ve ayran. Caya misafirim vardi bir kucuk dilim ev yapimi pasta kabak cekirdegi bir avuc. Bacaklarim acayip agridi bugun dunku kardiyodan sonra sadece okula kizi almaya gittim geldim 20 dk yuruyus bu bir litrede su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…