Canım sen çok güzel bisiklet suruyosun evde bu çok iyi yürüyüş de az oluversin sen tamamliyosun zaten sorun yokcanm banada 1 saat dedi ama yapamiyorum suan 40dk yapabiliyorum dışarda olsa aorun değil hem sikilmiyor hem yorulmuyor insan saatlerce yürür ama kosu bandinda o yüksek hız ile koaarcasina yuruyup ara ara kosarak 40 dakika anca tamamlaya biliyorum diyetiayende dışarıda gezme temposu ile 5 saatte yürüsen o spor değildir onu saymıyorum 120- 130 nabız hızda 1 saat diyor bana bakalm şimdilik band da anca 40dk yürümeye devam
Söylediklerinin hiçbiri yanlış yiyecekler değil önemli olan miktar:)Bencede bide kim ne derse desin bizim bi yemek kültürumuz var.
Su böreği, içli köfte, sarma , çiğ köfte ....
Tamam var diye cokta yemiycez ama bazende davet sofralari muhabbet okunca kaçıyor
Ama canım sabah yürürken üzüldüm biraz iradesizmiyim diye düşündüm.
Bide 1 haftadir yürüyüş yapmamistim tempolu zor geldim eve.
evet canm sağlık için şart aayyy bide çocukları düzenli birakcak yer olsa sahile çıkıp takıcan kulakligi oofff iki saar yurusem ne yorulur ne sikilirim ama nerdeeee anca çocuk okula baslayinca mümkün olur hergün onu yapmam astım da çok zor annemde vardı canm sen astım ile nasl zipliyorsun hakketen nefesin kesilmiyormu canm bu arada annem erkek kardesimi dogurduktan sonra astım bitti cnm inslh senin basinada ikinci cocukda bu mucize gelirRica ederim canım bende sizlerden memnunum. En temiz spor yürüyüş ne güzel hele ki temiz havada yapıyorsan ohh mis. Ben çok küçük yaştan beri yapıyorum canım ve ömür boyu da devam etmem gerekiyor. Bırakırsam kambur olma tehlikem var. Sürekli postür çalışmam gerekiyor. Kaslarımın güçlü olması gerekiyor. Ayak bileklerimin güçlü olması gerekiyor. Bayadır postür çalışamıyorum hemen bozukluk oldu. Ayak bileklerim hemen güçsüzleşti. Hala kuvvetlendiremedim. Bağlarım aşırı esnek bel kemiğim eğri. Hatta ablamın kızında 5 yaşında teşhis kondu. Onu da hemen spora başlattık. Babannemde de vardı. Genetik sanırım. Astımım var ve bilinenin aksine benim doktorum bana zıplayacaksın diyor. Astım için bile spor yapmam gerekiyor. Bel fıtığım var egzersiz lazım boyun fıtığı egzersiz lazım. Spor yapmasın da ne yapsın bu kızcağız...
sağol canm çok güzel motive oldum şimdiCanım sen çok güzel bisiklet suruyosun evde bu çok iyi yürüyüş de az oluversin sen tamamliyosun zaten sorun yok
evet canm sağlık için şart aayyy bide çocukları düzenli birakcak yer olsa sahile çıkıp takıcan kulakligi oofff iki saar yurusem ne yorulur ne sikilirim ama nerdeeee anca çocuk okula baslayinca mümkün olur hergün onu yapmam astım da çok zor annemde vardı canm sen astım ile nasl zipliyorsun hakketen nefesin kesilmiyormu canm bu arada annem erkek kardesimi dogurduktan sonra astım bitti cnm inslh senin basinada ikinci cocukda bu mucize gelirinsalh geçer
canm annemin de bizlerde olmamış ama bak hiç istemiyerek planlamadan hamlie kaldığı kardeşimi dogurunca Allahın mucizesi işte senin de annem gibi bu sefer ki çocuk ile olabilir hakketen çok zor bir durum Allah yardım etsin canm herşeyin başı sağlık gerçektenValla ne sen sor ne ben anlatayım canım bildiğin ciğerlerim ağzıma geliyo. Benimle birlikte birisi zıplayamaz rahatsız olur sesimden çünkü açmak için aralarda bağırıyorum horon tepenler bilir bu yöntemi.Aralarda nefesimi dinlendiriyorum. Ama bu sayede çok rahatlama yaşadım ben astım konusunda. En azından artık düzenli fıs fıs kullanmıyorum. Önceden 3 ayrı fıs fısım vardı. Eskiden kros da yapardım hızım iyi olmasına rağmen nefes yüzünden devam ettiremedim. Asla sigara içilen yerlerde durmam duramam da zaten bayılır kalırım. Alerjim de var bahar ayları benim için kabussss. Tek ümidim normal doğumla birlikte atlatmaktı hem astımı hem alerjiyi ama gördüğüm kadarıyla bir faydası olmadı. Belki 2. Çocukta kurtulurum.
canm annemin de bizlerde olmamış ama bak hiç istemiyerek planlamadan hamlie kaldığı kardeşimi dogurunca Allahın mucizesi işte senin de annem gibi bu sefer ki çocuk ile olabilir hakketen çok zor bir durum Allah yardım etsin canm herşeyin başı sağlık gerçekten
Amin canımBende hastalık çok canım ya ne ararsan var24 yaşıma kadar yılda ortalama 200 iğne yedim ben ve bunlar penisilin ve penadur idi. Hala morlukları duruyo hatıra olarak zatürreyken folklor gösterisine çıkmış insanım. eklem romatizmasından tut anemiye astımdan tut fibromiyaljiye ne ararsan var. çok şükür romatizmayı atlattım. Anemiyi takip ediyorum. Bademcik ameliyatı olunca bir çk hastalıktan kurtuldum. 24 yaşında olmayaydım iyiydi az kalsın bunca hastalıktan değil ameliyattan dolayı ölüyordum. 9 gün yoğun bakımda kaldım. Diğerleri içinde spor yapıyorum işte. Allah hastalık ile imtihan etmesin insanı. Bugün doktor asya için ne yapsanızda olur deyince kendi hayatım geçti aklımdan. Ben çok çektim kızımda mı çekicek diye ağladım aslında. Rabbim herkese iyilik sağlık şifa versin. Duygulandım yine...
Barbunya ve kurufasulye yasak tazesi serbestKurufasülye neden yasak?
Ben geçen hafta bu liste sağolsun hem nohut hem fasülye hem mercimek pişirdim. Neyseki evde herkes seviyor:)
Bir de bereketli yemekler yazın da yaparım ben
Geçmiş olsun bademcik ameliyatiyla mi yoğun bakımda kaldin hastaneye bile gidemiyorum artık hastalıklardan dolayı Allah şifa bekleyenlere açık sifalar versinBende hastalık çok canım ya ne ararsan var24 yaşıma kadar yılda ortalama 200 iğne yedim ben ve bunlar penisilin ve penadur idi. Hala morlukları duruyo hatıra olarak zatürreyken folklor gösterisine çıkmış insanım. eklem romatizmasından tut anemiye astımdan tut fibromiyaljiye ne ararsan var. çok şükür romatizmayı atlattım. Anemiyi takip ediyorum. Bademcik ameliyatı olunca bir çk hastalıktan kurtuldum. 24 yaşında olmayaydım iyiydi az kalsın bunca hastalıktan değil ameliyattan dolayı ölüyordum. 9 gün yoğun bakımda kaldım. Diğerleri içinde spor yapıyorum işte. Allah hastalık ile imtihan etmesin insanı. Bugün doktor asya için ne yapsanızda olur deyince kendi hayatım geçti aklımdan. Ben çok çektim kızımda mı çekicek diye ağladım aslında. Rabbim herkese iyilik sağlık şifa versin. Duygulandım yine...
Aynen canım yurtdışı ülkeleri bu konuda çok iyi biz ülke olarak tembeliz arkadaşım hollandada ve her yere bisikletle gider sağlık acısından super inşallah bizdede gelişir bu en azından bu kadar trafik olmazsağol canm çok güzel motive oldum şimdiinşallah bu ülkede bisiklet konusunda gelisicek izmirde baya yaygınlaştı zaten burda bütün sahillerde kiralik bisiklet var sahil boyu bisiklet yolunda sürmek var ama çocuk olunca ben anca evde yurt dışında özellikle mega kentlerde önem veriyorlar NEW YORK ,FRANSA,AMSTERDAM,TOKYO, WASHINGTIN başta bir çok Ülkü nin başkentleri araba yerine bisiklet sürüyor halk bilinçlendirilmiş heryere bisiklet ile gidiyor canm mesala isvec önümüzdeki 6 yıl için 47 milyon euroluk bütçe ayırmış bisiklet kullanimini özendirmek için ama bizde nerde o bizim spor sevenlerimizin sayısı çok az yok yok bisikletim canım benim onu birakmam
Illaki ayrilmak istiyorum demesine gerek varmı o zaman cikarin listeden üst üste oluyorsa arada olsa vardir zatende ani gelisen bir olumsuzluk ben öyle zannettim hani aniden birsey olmustur hastaliktir vs diye ondan dedim. Uzamasi gereksiz onunda uzatmasi gereksiz sizinde nerdesin sen bakim diye uzatmaniz gereksiz bence cikarin gitsin uymazsa degilmi ama canim benimYok canım hiç te gereksiz uzamdi.
Insan gibi söylüyorum canim diyorum msj atiyorum yoksa yok.
Ben geleli nrdeyse iki ay olcak kimse bahanesini yazmadi.
Yazana zaten ne diyebilirim ki??
Insan illa karsisindakini gormelimi??
Biz neden burdayiz birbirimize destek olmak için.
Yoksa herkes kendi diyetini yapar gider.
Senin de refahın noral terapi kesinlikle yaptirmalisin tüm rahatsızlıklarının tedavi şekliValla ne sen sor ne ben anlatayım canım bildiğin ciğerlerim ağzıma geliyo. Benimle birlikte birisi zıplayamaz rahatsız olur sesimden çünkü açmak için aralarda bağırıyorum horon tepenler bilir bu yöntemi.Aralarda nefesimi dinlendiriyorum. Ama bu sayede çok rahatlama yaşadım ben astım konusunda. En azından artık düzenli fıs fıs kullanmıyorum. Önceden 3 ayrı fıs fısım vardı. Eskiden kros da yapardım hızım iyi olmasına rağmen nefes yüzünden devam ettiremedim. Asla sigara içilen yerlerde durmam duramam da zaten bayılır kalırım. Alerjim de var bahar ayları benim için kabussss. Tek ümidim normal doğumla birlikte atlatmaktı hem astımı hem alerjiyi ama gördüğüm kadarıyla bir faydası olmadı. Belki 2. Çocukta kurtulurum.
Oldu valla canim ah ahhCanım biraz karbonhidrat fazla olmamismi??
Bunu önceden izlemistim canım inanılmazkızlar bunu mutlaka sonuna kadar bir izleyin hemen dansa başlarsınız :)
https://www.facebook.com/interestini/posts/2122344001320664
150 kg imiş galiba ben öyle olsam hayattan koparım heralde ne güzel özgüven sahibiBunu önceden izlemistim canım inanılmaz
Esim yanimda uyuyor izlicem yarin :)kızlar bunu mutlaka sonuna kadar bir izleyin hemen dansa başlarsınız :)
https://www.facebook.com/interestini/posts/2122344001320664
Gecmis olsun. Oglun nasil oldu rahatsizligi ne[/QUOTE
Zatürre atlattık canm tsk ederim smdi daha iyi yarın taburcu olcaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?