Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yaaaaa yapmam o zaman ben. Keşke ayran detoksu yapsaydın onun tadı çok güzeldi. Ama benim gibi tuz atmıycaksın

caroline84 bugun diyetisyen diyet lostesi verdii ... hafta da 1 et urunu yicekmisim o da oglen onu degistrsem olur mu ki ? mesela et temeklerini aksam olarsk degistirsem ? bir bilgin var mi ...
bana pek uymadi ya diyet lisetsi
( ben ekmek az tuketiyorum dun falan 2 ogun yedim deyince senin yasindakiler daha fazla ekmek ve yemek yer .. yavasca yediklerini arttircaz dedi )

Ben cuma gecesinden sonra okuyamamistim hem bantta yürüdüm hem ancak hepsini okuyabildim.
Zaten söyledim sen yoksan bende yokum.

Hayat hoş yaziyi ya onu sil oraya
1.
takım spor kaptanı yaz ok??

Kaptanım o zaman şöyle yapalım ben yanlış işlem yapmayım arkadaşlar kendi yaptıkları sporların kalorisini yazsınlar ben puanlarını toplayıp cuma bildirim yapayım. Benim yazdığım kaloriler de uymuyor çünkü. Zaten yazarken söylemiştim kiloya boya göre değişir diye. Bu şekilde yardımcı olayım sana. Başlığı da düzelttim kaptanım.

Ne cezası canım çok geçmiş olsun slm soyleyin.
Babami gözünde tavuk karası (gece körlüğü var) onada kök hücre yapilabiliyomus canım ondan sordum.

Canım yaşında ne varda?
Biz bunu hep konuşuyoruz bence en iyi doktor önce kendimimiz.
Şöyle düşün doktor gözlük yazdı ama ben takamdim baska doktora gittim yanlış deyip degistirdi.

Hazır ezogelin çorba demişsin ya ben daha dogal daha sağlıklı olmak için ugrasiyorum.
Cokta tartiya yansimasa bile görüntü olarak herkes farkediyor.
Neden bu listede kahvaltı yok??

Canim sana çok yük olmasın ama bi değişiklik oldu ne güzel iste
O yaptığın liste çok güzel hiç degisiklik yapma.
Cumartesiden itibarenmi basliyoruz??

sabh acilen ciktik cocuk okuldw etti bendr bilerek isim bitincete kadr bisey almadim eve gidince ogle yemegi yedim :/ simdi dissrda hep hamur isi satiliyor ilkgunden bozmiyayim ilerki gunlerde tabi illaki bozuliyor diyet

Yaaaaa yapmam o zaman ben. Keşke ayran detoksu yapsaydın onun tadı çok güzeldi. Ama benim gibi tuz atmıycaksın
Sorma canım ya pişman oldum bir sürü detoks tarifi var buna niye bulaştıysam zaten kerevizi hiç sevmem ayran ıyiymis aslında bir dahakine artık

canm telefon açıp danışma imkanın varsa ara çünkü mesala benim diyetisyen sakın bana danışmadan en ufak değişiklik yapma mutlaka ya ara ya msj at mutlaka diyor

Akşam: tarhana çorbası,yoğurt
Açık havada 2 saat yürüyüş 4yaş temposunda kızım ile
diyetisyen sonuç süper dedi daha 4 günde bile çok güzel fark olmuş sizede soylesemmi bilemedimsebze ile kızlar 1 hafta daha sebzeli listeme devam pazartesi duruma göre et eklenip eklenmiycegini görüşecekmisiz aayyy dayanamiycam soyliycem 900gr daha yağdan gitmiş bende direk yağ atiyorum ya süper

Baklagil devamlı olmuyor amaa onsuz da olmuyoo kıs girdi gireli kurufasulye yemedim yasaklıy yiyecek geçen dr gittiğimde maş fasulyesı yiyebilirsiniz dedi bugün yedim mutlu oldum valla

Bugün: önce troid ilacımi içtim.
Kızımi okula bırakıp 45 dk yürüdüm.

Kahvaltı:1 has.yumurta,3 dal marul,3 ceviz,5 zeytin biraz peynir

Öğlen:1 kase yoğurtlu çorba, 7 tane kaju

Aksam:fırında et ve patates, salata,3 y.k yogurt, biraz pide

Öğlen 50 dk bandimda yürüdüm.
Suyumu olcmedim ama elimden geldigince içtim.

Xeroderma_pig canım pazar akşamı doğum günü partisine davetliydik.
1 tepsi yeni fırından çıkmış su böreği ni verdiler kes diye ona dayanamadim.
Bide cok tartı - eksi cıkmasada zayiflamissin dediler sımardim herhal sabah 45 aksam 50 dk yürüdüm evdeyim artık yürüyüş yaparım.

Maşallah canım diyetisyen çok iyi geldi sana tabii yaptığın sporların da etkisi büyüktür.

Çok sevindim canım düzenli beslenme ve sporun faydası herzaman diyetisyenin takibinde olmak iyidir daha güzel kilolar verilir çok iyi yaptın

Kaptanım sen ne zaman dersen o zaman başlayalım.

Canim cuma karar vermiştik.
Cumartesi atmissin herhalde 12273. Sayfada listede
Herkes hergün kendinikide yazip not alsin cuma kilo bildirimi yapiyoruz onla ugrasiriz.
Cumarteside sporla uğraşalim olurmu???
Ikisi aynı güne denk gelmesin bence

Çok daha iyi olur canım herkes kendininkini not alırsa gözdende kaçmaz zaten. Kilo bilirimi gibi spor puan bildirimi yaparız. Bende cumartesi listeyi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…