- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Merhaba
Ara sade türk kahvesi 1 portakal
Akşam iki kase toparlayıcı çorba 1 kase yoğurt bol salata
Bu arada kızlar şu çorbadan nefret ettimneyse ki yarın öğlen var sadece yoksa bu nedir ya bu emojideki gibiyim aynı yarin aksam allahtan kofte var burde tadi cok guzel yazmislar neresi güzel anlamadım kilom gitsinde önemli olan o yarın son çok şükür
Ben cuma gecesinden sonra okuyamamistim hem bantta yürüdüm hem ancak hepsini okuyabildim.
Zaten söyledim sen yoksan bende yokum.
Hayat hoş yaziyi ya onu sil oraya
1.
takım spor kaptanı yaz ok??
Canım dizleri çok kötü 30 yaşındayken doktor 60 yaşında senin dizlerin demişti. Bugün kendi kanından kök hücre yapılıp dize enjekte edildi. 3 kere bayılmış yapılırken tüm gün ondaydık biraz iyileşene kadar mecburen gidip gelicez siz bana cezayı verin ben uygun olduğumda muhakkak yapıp yazarım.
caroline84 bugun diyetisyen diyet lostesi verdii ... hafta da 1 et urunu yicekmisim o da oglen onu degistrsem olur mu ki ? mesela et temeklerini aksam olarsk degistirsem ? bir bilgin var mi ...
bana pek uymadi ya diyet lisetsi
( ben ekmek az tuketiyorum dun falan 2 ogun yedim deyince senin yasindakiler daha fazla ekmek ve yemek yer .. yavasca yediklerini arttircaz dedi )
Kaptanım o zaman şöyle yapalım ben yanlış işlem yapmayım arkadaşlar kendi yaptıkları sporların kalorisini yazsınlar ben puanlarını toplayıp cuma bildirim yapayım. Benim yazdığım kaloriler de uymuyor çünkü. Zaten yazarken söylemiştim kiloya boya göre değişir diye. Bu şekilde yardımcı olayım sana. Başlığı da düzelttim kaptanım.
sabh acilen ciktik cocuk okuldw etti bendr bilerek isim bitincete kadr bisey almadim eve gidince ogle yemegi yedim :/ simdi dissrda hep hamur isi satiliyor ilkgunden bozmiyayim ilerki gunlerde tabi illaki bozuliyor diyetCanım yaşında ne varda?
Biz bunu hep konuşuyoruz bence en iyi doktor önce kendimimiz.
Şöyle düşün doktor gözlük yazdı ama ben takamdim baska doktora gittim yanlış deyip degistirdi.
Hazır ezogelin çorba demişsin ya ben daha dogal daha sağlıklı olmak için ugrasiyorum.
Cokta tartiya yansimasa bile görüntü olarak herkes farkediyor.
Neden bu listede kahvaltı yok??
Canim sana çok yük olmasın ama bi değişiklik oldu ne güzel iste
O yaptığın liste çok güzel hiç degisiklik yapma.
Cumartesiden itibarenmi basliyoruz??
Sorma canım ya pişman oldumYaaaaa yapmam o zaman ben. Keşke ayran detoksu yapsaydın onun tadı çok güzeldi.Ama benim gibi tuz atmıycaksın
canm telefon açıp danışma imkanın varsa ara çünkü mesala benim diyetisyen sakın bana danışmadan en ufak değişiklik yapma mutlaka ya ara ya msj at mutlaka diyorcaroline84 bugun diyetisyen diyet lostesi verdii ... hafta da 1 et urunu yicekmisim o da oglen onu degistrsem olur mu ki ? mesela et temeklerini aksam olarsk degistirsem ? bir bilgin var mi ...
bana pek uymadi ya diyet lisetsi
( ben ekmek az tuketiyorum dun falan 2 ogun yedim deyince senin yasindakiler daha fazla ekmek ve yemek yer .. yavasca yediklerini arttircaz dedi )
sabh acilen ciktik cocuk okuldw etti bendr bilerek isim bitincete kadr bisey almadim eve gidince ogle yemegi yedim :/ simdi dissrda hep hamur isi satiliyor ilkgunden bozmiyayim ilerki gunlerde tabi illaki bozuliyor diyet
normalde yaparim ama hemen acleyle 2 yumurta yer cikardim .. not almaya calisiyorum artikinNormalde varda bugünmu yapamadin canim???
Baklagil devamlı olmuyor amaa onsuz da olmuyoo kıs girdi gireli kurufasulye yemedim yasaklıy yiyecek geçen dr gittiğimde maş fasulyesı yiyebilirsiniz dedi bugün yedim mutlu oldum vallaBugünün listemin son günüydü. Protein olarak öğle nohut akşam yeşil mercimek yedim.
İçimden baklagil ağacı çıkacak
Diğerleri aynı.
Yarından itibaren 1 hafta öğle et akşam sebze olacak.
Domates suyuna devam.
berceste_ caroline84 @Zehra_mda
Akşam: tarhana çorbası,yoğurt
Açık havada 2 saat yürüyüş 4yaş temposunda kızım ile
diyetisyen sonuç süper dedi daha 4 günde bile çok güzel fark olmuş sizede soylesemmi bilemedim sebze ile kızlar 1 hafta daha sebzeli listeme devam pazartesi duruma göre et eklenip eklenmiycegini görüşecekmisiz aayyy dayanamiycam soyliycem 900gr daha yağdan gitmiş bende direk yağ atiyorum ya süper
Çok sevindim canım düzenli beslenme ve sporun faydası herzaman diyetisyenin takibinde olmak iyidir daha güzel kilolar verilir çok iyi yaptınAkşam: tarhana çorbası,yoğurt
Açık havada 2 saat yürüyüş 4yaş temposunda kızım ile
diyetisyen sonuç süper dedi daha 4 günde bile çok güzel fark olmuş sizede soylesemmi bilemedim sebze ile kızlar 1 hafta daha sebzeli listeme devam pazartesi duruma göre et eklenip eklenmiycegini görüşecekmisiz aayyy dayanamiycam soyliycem 900gr daha yağdan gitmiş bende direk yağ atiyorum ya süper
Kaptanım sen ne zaman dersen o zaman başlayalım.
Canim cuma karar vermiştik.
Cumartesi atmissin herhalde 12273. Sayfada listede
Herkes hergün kendinikide yazip not alsin cuma kilo bildirimi yapiyoruz onla ugrasiriz.
Cumarteside sporla uğraşalim olurmu???
Ikisi aynı güne denk gelmesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?