- 17 Mayıs 2017
- 115
- 173
- 33
- 34
Tamam çıkart gruptan zaten bundan sonra bende girmem sen cikartmasanda sana kolay gelsin inan çocuğum zatürre atlattrken sen yada bu sayfa gelmedi aklıma tekrar kolay gelsin.Oncelikle çok geçmiş olsun
Çocuğunuza Allah tan acil şifalar dilerim.
Ama bu msjdan oncede ben iki kere msj yazdim.Yani bu cuma degil ondan onceki hafta cumada yazdım bu 1
2. En baş sayfayi bi okuyun isterseniz gunde en az 5 msj atilmasi mecburidir.
Ayrica bende kaptanin yerine bakiyorum geldigimde grup nerdeyse bitmisti.
Kapanmasin diyr elimden geleni yaptim
% hesabi yapiyorum herkesinkine dikkatlu bakiyorum.
Liste tasinirken hata olmasin diye 3. Takim kaptanindan yardim aliyorum.
Hani egerki basinizda bu kadar acil bi durum varsa bildirirsin.
Idare edilir eeeee gelme menu yazma kilonuda bildirme.
Sonrasi nekii???
aayyy ben denk gwlBunu önceden izlemistim canım inanılmaz
evet canm 150 kg dan o hale dans ile müthiş yani hem eylenceli hem de ne bütçe engeli nw sağlık engeline takılmadan herkesin yapabileceği bir şey aslında dans ederek vermek150 kg imiş galiba ben öyle olsam hayattan koparım heralde ne güzel özgüven sahibi
Geçmiş olsun bademcik ameliyatiyla mi yoğun bakımda kaldin hastaneye bile gidemiyorum artık hastalıklardan dolayı Allah şifa bekleyenlere açık sifalar versin
Senin de refahın noral terapi kesinlikle yaptirmalisin tüm rahatsızlıklarının tedavi şekli
Ben erken menopozun sıkıntılarını artık noralterapiyle
Bu kadarcık mi ayyy nasıl doyuyosun canım yaGünaydınkahvaltı:
1dilim çavdar ekmeği,penir,yeşil çay
canm neden se en az öğün kahvaltıBu kadarcık mi ayyy nasıl doyuyosun canım ya
canım sen de çok az yemeğe basladn inslh güzel sonuç alırsın canm bu hafta sıkı tuttun güzel bi sonucu hakediyorsunAra yeşil çay 2 ceviz
Öğle iki kase toparlayıcı çorbabir kase yoğurt salata
Enfeksiyonun ne olduğunu en iyi ben bilirimCanım ilerki yaşlarda bademcik ameliyatı çok riskliymiş bilmiyorduk biz hep bademcik ameliyatı kolay derlerya hani benim ameliyatım 2 saat 45 dk sürmüş çift narkoz vermişler doktor 1 gün sonra eve çıkardı ama ben ölüyordum sonra tekrar yatış yaptı meğer ameliyat esnasında enfeksiyon kapmışım 9 günde 7 kilo verdim. Dava açsam yeriydi yani. Hafta sonu kendi istirahat etmek için çıkardı beni. Ölümden döndüm çok kötüydü ya. Ama çok şükür rahatsızlıklarım geçti. Nerdeyse her yıl zatürre olurdum. Şimdi çok nadir hasta oluyorum Allaha şükür.
Canım hiç duymadım ya ben çok küçük yaştan beri hep spor yaptım 10 gün iğne 1 hafta iyi sonra tekrar iğne ömrüm böyle gacti. Ama buna rağmen hiç bırakmadım. Memur olunca atandığım yerde ne spor yapabildim ne yürüyebildim ne doğru düzgün beslenebildim. Öyle olunca hem kilo aldım hem fıtıklar fibromiyaljiler başladı. Sonrasında hangi doktora gitsem spor yapacaksın dedi. Zaten kambur olmamak için ömür boyu yapmam gerekiyor. Bu tedaviyi hiç duymadım. Bi araştırırım.
Birde bana sor canım düşünsene karatay tika basa bu kahvaltı hafif geldi dünü zor atlattım bugün iyiyim bence mideyi küçültmek gerekiyor karatay kahvaltısı ağır geliyor insana bazen aslında diyet listem var önceden ama üç ogunle uğraşamıyorum canım ya olmazsa buçuk öğün mu yapsam ne yapsam bilemedim kahvaltı fazla geliyo su an karatayda yani bilmiyorum artıkcanım sen de çok az yemeğe basladn inslh güzel sonuç alırsın canm bu hafta sıkı tuttun güzel bi sonucu hakediyorsun
karatay kahvaltisi çok abartili canm banada artik öyle geliyor zaten senle guzel sebep alamamizin nedeni bence bundandi öğünler ağır kalori değerleri çok yüksek olunca kilo veremedik pek tabi okadar yüksek kalorili diyet olmaz yani ya o normal kiloya gelince sağlıklı beslenmek için uygun olur bence kilo vermek için değil ben kendimde bunu anladmBirde bana sor canım düşünsene karatay tika basa bu kahvaltı hafif geldi dünü zor atlattım bugün iyiyim bence mideyi küçültmek gerekiyor karatay kahvaltısı ağır geliyor insana bazen aslında diyet listem var önceden ama üç ogunle uğraşamıyorum canım ya olmazsa buçuk öğün mu yapsam ne yapsam bilemedim kahvaltı fazla geliyo su an karatayda yani bilmiyorum artık
Kesinlikle haklısın canım sağlıklı olarak beslenmek için ideal ama kilo vermek için değil ben diyetle çoktan kilomu vermiştim bunda durmadan duraksiyorum ki kaçamak yapmadığım zamanlarda bile karatay sayfalarına bakıyorum çok güzel kilo veriyorlar bende bir sorun var sanırımkaratay kahvaltisi çok abartili canm banada artik öyle geliyor zaten senle guzel sebep alamamizin nedeni bence bundandi öğünler ağır kalori değerleri çok yüksek olunca kilo veremedik pek tabi okadar yüksek kalorili diyet olmaz yani ya o normal kiloya gelince sağlıklı beslenmek için uygun olur bence kilo vermek için değil ben kendimde bunu anladm
Kesinlikle haklısın canım sağlıklı olarak beslenmek için ideal ama kilo vermek için değil ben diyetle çoktan kilomu vermiştim bunda durmadan duraksiyorum ki kaçamak yapmadığım zamanlarda bile karatay sayfalarına bakıyorum çok güzel kilo veriyorlar bende bir sorun var sanırım
Canım sen ilk çok fazla verdin duraksaman çok normal birde bana bak kaplumbağa hızıyla gidiyorum iki ayda 5 kilo verdimKızlar ben karatayla güzel kilo veriyorum ama ben onun dediği kadar yemiyorum. Bazı akşamlar çok hafif yapıyorum biliyosunuz. Ama bende 60 ı gördükten sonra biraz yavaşlatıcam. Belki yumurta yediğim zamanlar 1 dilim ekmek eklerim. Çünkü ekmeksiz yiyince iyice yumurtadan koptum. Diğer gnler yine ekmek yemem. 2 öğün yerine belki 2.5 yaparım bakalım onu zamanla görücez. Ama şu 60 a bi insem çok iyi olacak artık. Sıkılmaya başladım. Bu ara az gidiyor hatta iki hafta hiç veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?