Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Anladim canim bilemiycem gereksiz uzadı bu mevzu zaten kizlar arasinda

Yok canım hiç te gereksiz uzamdi.
Insan gibi söylüyorum canim diyorum msj atiyorum yoksa yok.
Ben geleli nrdeyse iki ay olcak kimse bahanesini yazmadi.
Yazana zaten ne diyebilirim ki??
Insan illa karsisindakini gormelimi??
Biz neden burdayiz birbirimize destek olmak için.
Yoksa herkes kendi diyetini yapar gider.

Dun eve gec geldik annemlerdeydik yediklerimi yazamadim o yuzden. Sabah bir kıymali pide zeytin peynir. Ögle mevlutteydim az tavuklu pilav bir dilim su boregi 6 sarma bir dilim un helvası ayran. Aksam bir buyuk balik bir dilim ekmek

Canım biraz karbonhidrat fazla olmamismi??

Bana kadın dogun uzmanim yürüyüş öneriyor.
Digerleri bilmeden yapilirsa vücuda zarar verebiliyormus canım

Eee iyi kimse dertsiz başına dert almasin ozaman??

Canim annemgildeydim cumartesi eşim gelince eve geçtik 3 haftadir ordaydim eşya birikmiş zor taşıdık.
Sen ne zaman doncen???
Izin işinde bi gelişme varmi???

Kaptanım yanlış anladın ben gitmedim bi yere burdayım sadece bu konuda daha tecrübeli bilgili arkaraşlarımız var grupta onlardan biri yapsa daha iyi olur. ben fitness eğitlenliği aldım ama daha öncede söylemiştim sertifikamı alamadım maddi imkanım yoktu o dönem benim bilgilerim ancak beni idare edecek kadar. Söylediklarim yanlış anlaşılır ve herhangi biri bir zarar görürse ben daha çok üzülürüm. Belki kalori hesaplarını bile yanlış yapmışımdır. Ücretsiz izin disekçesini verdim ama daha komisyon kararı çıkmadı bekliyorum nolck diye habir gelince yazarım. Teşekkür ederim sorduğun için. Benim ne zaman döneceğim belli değil izin çıkarsa acelem yok.

Geçmiş olsun canım. Doktor sorun yok demiş içini ferah tut. Diş çıkardığından öyledir inşallah onu da çabucak atlatır.

Hep öyle canım 1. De verdim 2.sinde dojtor zayiflamadan gelmeyin dedi.
3.de tamamen yatarak gecirdim bide ikizdi 40 kilo aldim

Geçmiş olsun canım. Doktor sorun yok demiş içini ferah tut. Diş çıkardığından öyledir inşallah onu da çabucak atlatır.

Çok sağol canım inşallah öyledir baya korktum hem fece hem sabah.

Hep öyle canım 1. De verdim 2.sinde dojtor zayiflamadan gelmeyin dedi.
3.de tamamen yatarak gecirdim bide ikizdi 40 kilo aldim

Ya benimde işte hedefim ikinciye biraz daha zayıf başlamak tabiibir terslik çıkmazsa.

Afiyet olsun

Allah yardimciniz olsun.

akşam yemeği sütlaç sulu köfte az kuru üzüm stesten tansiyonum şekerim hepsi oynadı kızlar ne ceza verecekseniz razıyım ancak ablam kök hücre tedavisi oldu çok ağrısı var annemle onun yanına geliyoruz fırsat bulamazsam bulduğum ilk zaman yaparım cezamı

Kaptanım ben yazmıştım sana ama görmedin sanırım başka bir arkadaş yardımcı olsun sana bu konuda olur mu? Ben yanlış bişey söylemek istemiyorum.

Ben cuma gecesinden sonra okuyamamistim hem bantta yürüdüm hem ancak hepsini okuyabildim.
Zaten söyledim sen yoksan bende yokum.

Hayat hoş yaziyi ya onu sil oraya
1.
takım spor kaptanı yaz ok??

Canim cok geçmiş olsun tam olarak hastaligi neki?

Merhaba
Ara sade türk kahvesi 1 portakal
Akşam iki kase toparlayıcı çorba 1 kase yoğurt bol salata
Bu arada kızlar şu çorbadan nefret ettim neyse ki yarın öğlen var sadece yoksa bu nedir ya bu emojideki gibiyim aynı yarin aksam allahtan kofte var burde tadi cok guzel yazmislar neresi güzel anlamadım kilom gitsinde önemli olan o yarın son çok şükür

Canim cok geçmiş olsun tam olarak hastaligi neki?

Canım dizleri çok kötü 30 yaşındayken doktor 60 yaşında senin dizlerin demişti. Bugün kendi kanından kök hücre yapılıp dize enjekte edildi. 3 kere bayılmış yapılırken tüm gün ondaydık biraz iyileşene kadar mecburen gidip gelicez siz bana cezayı verin ben uygun olduğumda muhakkak yapıp yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…