- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Anladim canim bilemiycem gereksiz uzadı bu mevzu zaten kizlar arasinda
Dun eve gec geldik annemlerdeydik yediklerimi yazamadim o yuzden. Sabah bir kıymali pide zeytin peynir. Ögle mevlutteydim az tavuklu pilav bir dilim su boregi 6 sarma bir dilim un helvası ayran. Aksam bir buyuk balik bir dilim ekmek
Sakin olalım:) herkes yaptığı spora devam etsin puanlar toplanıyorsa toplansın.
Kimsenin kimseye spor programı önermesi zaten sözkonusu olamaz.
@Mirafatos mesela senin yaptığın sporun miktarı bana fazla geldiği için acaba kilo vermeni etkiler mi dedim. Çünkü menün ciddi anlamda az ve bu gıda o sporu kaldırır mı bilemiyorum ama diyetisyen kontrolü olduğu için zaten birşey diyemem
berceste_
katılıyorum hep devam ettireceksen sorun yok
Ben gebelik öncesi haftada 3 gün pilates öncesinde de kardio 1gün koşu 1gün streching yapıyordum hamilelikte bir anda gidince çok hızlı kilo aldım
Şimdi hiç niyetlenmiyorum çünkü devam ettiremem
Tek amacın tempolu yürüyüş
Zaten ayağımda tendon yetmezliği çıktı çok ağrı ve ödem var istesem de koşup ip atlayamam
Eee oooo o zaman bende yokum
Ne olcak öyle hemen kaciyon.
Ben cumartesi evime yeniden taşındım.
Pazarda zorla yerlestirdim.
Giremedim.
Sen olmazsan ben olmazsam nasil ilerliycek??
Hemde ben okuduklarimda bi yanlış görmedim tabiki soracaz ne demek ben yokum???
Eee iyi kimse dertsiz başına dert almasin ozaman??
Canim annemgildeydim cumartesi eşim gelince eve geçtik 3 haftadir ordaydim eşya birikmiş zor taşıdık.
Sen ne zaman doncen???
Izin işinde bi gelişme varmi???
Geçmiş olsun canım. Doktor sorun yok demiş içini ferah tut. Diş çıkardığından öyledir inşallah onu da çabucak atlatır.Kızlar günaydın asya sabaha kadar çok kötüydü inledi yavrum hastaneye gttim acaba yine kulağı mı tekrarladı diye önce acildeki doktor var dedi hattaçkulağının yapısı kötü ne yapsanız olr dedi ben zaten bi fenalaştım çocuk doktoru da migreni tutmuş acile geçmiş odaya felan aldılar bizi beklerken ben orda baya bi ağladım sonra çocuk doktoru geldi hiçbişeyi yok kim söyledi bunları dedi cam gibi ben görüyorum zarını dedi diş zamanlarında çocuklar ellerini kulaklürına götürür huysuzlünın ateş olur diştendir dedi doktorun yanında da bi güzel ağladım biraz konuştuk van daki doktorun söylediklerini felan da anlattım. Sizin kafanızı karıştırlışlar rahat olun dedi anck kızlür tabi ben gittim migren tansiyon şeker herşey oynadı. Sabah da annem bizim köydeki komşunun oğlu kulk intihabı yüzünden sağır oldu dedi. Zaten vandki doktor da söylemişti neye uğradığımı şaşırdım. Bana da dua edin olur mu
Bende memur olunca hızlı bi kilo almıştım ama yürüyüş bile yapamıyodum ve yeme düzenim çok bozulmuştu bulunduğum yerde sadece pide çıkıyodu bende bi güzel bırakmıştım her gün pide yiyodumama sonraki kilo alışım ilaç ve hamilelik yüzündendi hayır bu kiloyu vericem ikinci gebeliği düşünüyorum yine alıcam benimki de akıl işi değil
Geçmiş olsun canım. Doktor sorun yok demiş içini ferah tut. Diş çıkardığından öyledir inşallah onu da çabucak atlatır.
Hep öyle canım 1. De verdim 2.sinde dojtor zayiflamadan gelmeyin dedi.
3.de tamamen yatarak gecirdim bide ikizdi 40 kilo aldim
Koşu bandı eve lazım gerçekten bende vardı sus gibiydi gönderdim ama şimdi pişmanım
Kızlar yaaaa annem köyden geldi şimdi bizim kül e gömerek yapılan bi çöreğimiz var ben çok severim diye annemden göndermişler annem de diyet yapıyo götüremem diyemedim dedieve girer girmez kokusunu aldım ne getirdin sen dedim nerden bildin dedi kaçar mı benden yaaa vallahi yiyorum kızlar dayanamam hiç
Kızlar günaydın size güzel bir haber veriyim bugün transferim oluyor şaşkınım ve mutluyum.Dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar günaydın asya sabaha kadar çok kötüydü inledi yavrum hastaneye gttim acaba yine kulağı mı tekrarladı diye önce acildeki doktor var dedi hattaçkulağının yapısı kötü ne yapsanız olr dedi ben zaten bi fenalaştım çocuk doktoru da migreni tutmuş acile geçmiş odaya felan aldılar bizi beklerken ben orda baya bi ağladım sonra çocuk doktoru geldi hiçbişeyi yok kim söyledi bunları dedi cam gibi ben görüyorum zarını dedi diş zamanlarında çocuklar ellerini kulaklürına götürür huysuzlünın ateş olur diştendir dedi doktorun yanında da bi güzel ağladım biraz konuştuk van daki doktorun söylediklerini felan da anlattım. Sizin kafanızı karıştırlışlar rahat olun dedi anck kızlür tabi ben gittim migren tansiyon şeker herşey oynadı. Sabah da annem bizim köydeki komşunun oğlu kulk intihabı yüzünden sağır oldu dedi. Zaten vandki doktor da söylemişti neye uğradığımı şaşırdım. Bana da dua edin olur mu
Çook teşekkür ederim kaptanımAllah yardimciniz olsun.
Kaptanım ben yazmıştım sana ama görmedin sanırım başka bir arkadaş yardımcı olsun sana bu konuda olur mu? Ben yanlış bişey söylemek istemiyorum.
Kaptanım yanlış anladın ben gitmedim bi yere burdayım sadece bu konuda daha tecrübeli bilgili arkaraşlarımız var grupta onlardan biri yapsa daha iyi olur. ben fitness eğitlenliği aldım ama daha öncede söylemiştim sertifikamı alamadım maddi imkanım yoktu o dönem benim bilgilerim ancak beni idare edecek kadar. Söylediklarim yanlış anlaşılır ve herhangi biri bir zarar görürse ben daha çok üzülürüm. Belki kalori hesaplarını bile yanlış yapmışımdır. Ücretsiz izin disekçesini verdim ama daha komisyon kararı çıkmadı bekliyorum nolck diye habir gelince yazarım. Teşekkür ederim sorduğun için. Benim ne zaman döneceğim belli değil izin çıkarsa acelem yok.
akşam yemeği sütlaç sulu köfte az kuru üzüm stesten tansiyonum şekerim hepsi oynadı kızlar ne ceza verecekseniz razıyım ancak ablam kök hücre tedavisi oldu çok ağrısı var annemle onun yanına geliyoruz fırsat bulamazsam bulduğum ilk zaman yaparım cezamı
Canim cok geçmiş olsun tam olarak hastaligi neki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?