- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Canım sen ilk çok fazla verdin duraksaman çok normal birde bana bak kaplumbağa hızıyla gidiyorum iki ayda 5 kilo verdimama doğru porsiyon azaltmak lazım o şekilde iyi olacaktır
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Benim de bünyem alıştı bir ayar getirmem lazım ama karatayin kahvaltısıyla devam edip olmadı buçuk öğün yapicam akşamları azaltıcam artıkEkmeği felan birden kesince güzel gitti bende. Şimdi vücut alıştı az gidiyo. O yüzden artık spora ağırlık vermem gerekiyor her açıdan. Ama herkes 60 gibi duruyorsun diyor çok mutlu oluyorum vallasenin metabolizmayı bi şaşırtman iyi olacak inşallah canım.
canm evet sen verdin ama ben sana hep yaziyordum canm ne kadar az yiyorsun diye hatta bazen yemediginde oluyordu öyle yapinca verdin ama biz oyle yapmadk ki karatayin dedigi gibi bol bol yedik doyana kadar yedik ondan veremedik bence ama sen çok guzel yaptn karatayi kendine göre uyarladn kalorilerin azdı biz onu yapmadk malesefKızlar ben karatayla güzel kilo veriyorum ama ben onun dediği kadar yemiyorum. Bazı akşamlar çok hafif yapıyorum biliyosunuz. Ama bende 60 ı gördükten sonra biraz yavaşlatıcam. Belki yumurta yediğim zamanlar 1 dilim ekmek eklerim. Çünkü ekmeksiz yiyince iyice yumurtadan koptum. Diğer gnler yine ekmek yemem. 2 öğün yerine belki 2.5 yaparım bakalım onu zamanla görücez. Ama şu 60 a bi insem çok iyi olacak artık. Sıkılmaya başladım. Bu ara az gidiyor hatta iki hafta hiç veremedim.
canm birde şunu yapabilirsin benim diyetisyen 2 gün ust üste ayni seyi yemek yasak diyor bu çok onemli imiş sende bunu kendine uyarla bence bir dene yani bugün yumurtali,peynirli kahvalti ettiysen,yarin yogurtlu bir kahvalti yada ertesi gün yulaf ve meyve ye canm bu aksma ispanak yediysen yarn başka bir sebze yada et ye canm iki gün ust üste gelmemesi yeterli bir de iki ogün yani öğlen kereviz yediysen aksam yiyemessin yarinda yiyemessin bu her diyette uygulanabilicek bir kural bana çok iyi geldi vücut aynı yiyecegi üst üste almayınca depo etmiyorBenim de bünyem alıştı bir ayar getirmem lazım ama karatayin kahvaltısıyla devam edip olmadı buçuk öğün yapicam akşamları azaltıcam artık
benim de spordan ötürü kimse 70 miş olduğuma inanmiyor hatta bir ara tartinin bozulduğuna beni baya ikna etmişlerdi ama diyetisyenin ki ile ayni çıktıEkmeği felan birden kesince güzel gitti bende. Şimdi vücut alıştı az gidiyo. O yüzden artık spora ağırlık vermem gerekiyor her açıdan. Ama herkes 60 gibi duruyorsun diyor çok mutlu oluyorum vallasenin metabolizmayı bi şaşırtman iyi olacak inşallah canım.
Bu çok mantikliymis canım ya sağol bir ara denedim evet iyi geldi her gün yumurta yemeyip kahvaltıyı değiştirmek gibi mesela yulaf bana ıyi geldi ve akşam yemeğinde bakliyat bana ıyi gelmiyor bunu farkettim farklılıklar iyi geliyo vücut şaşırıyor çünkü her gün aynı şey olunca kilo kaybı olmuyorcanm birde şunu yapabilirsin benim diyetisyen 2 gün ust üste ayni seyi yemek yasak diyor bu çok onemli imiş sende bunu kendine uyarla bence bir dene yani bugün yumurtali,peynirli kahvalti ettiysen,yarin yogurtlu bir kahvalti yada ertesi gün yulaf ve meyve ye canm bu aksma ispanak yediysen yarn başka bir sebze yada et ye canm iki gün ust üste gelmemesi yeterli bir de iki ogün yani öğlen kereviz yediysen aksam yiyemessin yarinda yiyemessin bu her diyette uygulanabilicek bir kural bana çok iyi geldi vücut aynı yiyecegi üst üste almayınca depo etmiyor
canm evet sen verdin ama ben sana hep yaziyordum canm ne kadar az yiyorsun diye hatta bazen yemediginde oluyordu öyle yapinca verdin ama biz oyle yapmadk ki karatayin dedigi gibi bol bol yedik doyana kadar yedik ondan veremedik bence ama sen çok guzel yaptn karatayi kendine göre uyarladn kalorilerin azdı biz onu yapmadk malesef
benim de spordan ötürü kimse 70 miş olduğuma inanmiyor hatta bir ara tartinin bozulduğuna beni baya ikna etmişlerdi ama diyetisyenin ki ile ayni çıktıkasım ağır basıyor bide sikilik olunca insan olduğu rakamin çok altinda duruyor ne güzel ışte 60 oluncada 50lerde gozukucez canm ben öyle oluyorum ondan 60 bana tam oluyor
Aynen Y YesilinBuyusu Çok az porsiyonlarla ilerledi biz çok yedikcanm evet sen verdin ama ben sana hep yaziyordum canm ne kadar az yiyorsun diye hatta bazen yemediginde oluyordu öyle yapinca verdin ama biz oyle yapmadk ki karatayin dedigi gibi bol bol yedik doyana kadar yedik ondan veremedik bence ama sen çok guzel yaptn karatayi kendine göre uyarladn kalorilerin azdı biz onu yapmadk malesef
Aynen Y YesilinBuyusu Çok az porsiyonlarla ilerledi biz çok yedikfarkındaysanız çoktandır bende azalttım hiç veremeyecegimi düşündüğüm hafta verdim malesef zayıflamanın kuralı aç kalmakmis onu anladım
insallah canm benim sağol ya herkes öyle dedikce iyice motive oldum vallaEvvet canım ya ben güzel sıktım bi dönem kendimi bazen akşam sadece yoğurt yediğim de oldu ama sonuçtan memnunum. Belimin ağrısı geçti. Kas da kaybetemdim öyle olsam cıvırdım tam tersi sıkılaşıyorum sürekli. O nedenle karatay bende işe yaradı. Ama alıştı bünyem o yüzden spora ağırlık vermem lazım artık nasılsa belim de baya düzeldi. Sen gerçeken 70 lerde gibi durmuyosun cnım 60 lar çok güzel olur sana. Az kaldı ulaşacaksın.
evet canm kesinlikle ablam diyordu aç kalman lazım diye ben dinlemezdim doğruymuşAynen Y YesilinBuyusu Çok az porsiyonlarla ilerledi biz çok yedikfarkındaysanız çoktandır bende azalttım hiç veremeyecegimi düşündüğüm hafta verdim malesef zayıflamanın kuralı aç kalmakmis onu anladım
insallah canm benim sağol ya herkes öyle dedikce iyice motive oldum vallasen çok güzel yaptn ca ben seni çok takdir ediyor valla keske bende gecen ay senin ile birlikte böyle az yiseymisim şimdi sonucum çok daha güzel olurdu neyse artk zararın neresinden donersem kardır bunda da bir hayır vardr artk diyorum geride kaldm ama bu sefer tam teşkilat geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?