Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tebrik ederim canm beni doğum günü yaktı malesef akşam yemeğinde yasak yemekler yedim sonrada 2 çatal pasta yedim

Ya hep bişey çıkıyo işte bak canım hiçbişey istememişti akşam yemeği bile yiyemedim ona güvenerek dışarı çıktım aman Allahım ya o tatlıları gördükçe nasıl canım istedi. İster tabii neden çünkü yasak. Çok şükür ama sohbete verdim kendimi. Sen uzun zamandır kaçamak yapmamıştın canım çok üzme kendini. Ama bu hafta başka kaçamak yok tamam mı

Kızlar ücretsiz iznim çıktı. Sevinmeye fırsat kalmadan ille geleceksin dediler. Hesap kapatmam lazımmış tebliğ tebellüğ lazımmış. Ben burdan yazıp kargoyla göndereyim diyorum yok hesap kapatman lazım diyolar mutemetle görüşüyorum bi arkadaşınız yapsa da olur diyo tekrar arıyorum yazıyı yazıp imzalayıp göndereyim diye yok biz bi konuşalım diyolar ter boşalttım ellerimin titremesi geçmedi hala. Zaten önce bi şaka yaptılar çok komik sanki çıkmadı diye kalbim ağzıma geldi. Çok şükür vicdana geldiler de tamam ordan yaz gönder dediler. Şimdi tebliğ tesellüğ yazdım imzaladım kargoyla gönderdim. Ordan bi arkadaşımda hesabımı kapatacak. Sizlere haber vermek istedim. caroline84 canım sen sormuştun bi kaç kez. Birde bi komserimiz vardı ben rumuzları unutuyorum o da çok sormuştu. Teşekkür ederim ilginiz için.

evet canm bu sefer ilk defa bukadar uzun kaçamaksız durmuştum ama doğum günü bizde olunca böyle oldu bütün aile bizde canm baya bir kosusturdum zaten bide sabah çok spor yapmıştım sonra yemek yaparken acayip bir yoruldum artk bide kalabalığa kendi elle aç karna yemek yapınca kokulara dayanadm ya ben nasl sebze yicem dedim aslimda bir cok seyden yemedim ama yarim porsiyon kadar teragli pilav cok guzel kokmustu bir parcada pirzola okadar masad abaska bisey tatmadm cnm yemek sonrası da çaylar icilirken pasta uflendi ben sadece 2 çatal pastadan yedim okadar ama bu diyette et bile yasaktı işte

hadi gözün aydın canm çok şükür oldu

Çok sevindim canım en sonunda ama seni olana kadar çileden çıkarttılar resmen senin hakkindi zaten illaki ugrastiracaklar işte neyse ki vicdana gelmişler

Çok bişey yememişsin canım ya o kadardan bişey olmaz bence

Canım olacak o kadar insaniz sonuçta ve ömür boyu diyet yapacak halimiz yok sadece dikkat etmek lazım az da olsa yemeliyiz nefsimizi köreltmek maksat sen zaten iyi gidiyosun maşallah bi iki çatalla kilo alacaksak ölelim en iyisi

Bu arada benim yaptığım kaçamak yaş pastaydı ben bir iki çatalla kalmadım 1 dilim yedim sanırım ve şu an artıdayım kızlar of ya kırk yılda bir yedim bu ne hemen kilo vallahi biktim ya havlu aticam yakında acayip sinirim bozuk millet bir iki dilim yesede almıyor yanında poğaçalar börekler ben niye alıyorum

Yok canım dün yapıldı bizim
Benim vücut dengesi şaştı zaten
Artık dr arama zamanı geldi

Bir dilimle kilo almazsin ödem vardır canım
Aslında bu sistemle yat kas su oranı olculemedigi için yakılıp birakabiliyosun
Sakin bırakma canim haftaya düzelir hatta eksiye bile ve versin Ben

Canım sen hafta için bi artı çıkıp iniyosun. Bende çok eksi çıkıyorum sonra bu kadar çıkmıyorum ikimizde de var bi dengesizlik 1 dilim için kendini üzme ama bırakma da sakın. Nereye gidiyomuşsun bakiiiim öyle kolay mı bizi terk etmek

Aynen canım bir dengesizlik var ama sefer gerçekten artı geçen hafta hiç kaçamak yapmamıştım ama 200 gr falan artıdaydım bu sefer daha fazla garip olan kaçamak yapmadım tek 100 gr gitti bu sefer normal en azından kaçamak yaptım bir yere gitmiycem tabi canım birakmam sizi ama sıkıldım 8 martta da kızımın Doğum günü pastadan yemesem olmaz o zamana kadar kaçamak yok

Bir dilimle kilo almazsin ödem vardır canım
Aslında bu sistemle yat kas su oranı olculemedigi için yakılıp birakabiliyosun
Sakin bırakma canim haftaya düzelir hatta eksiye bile ve versin Ben
Inşallah canım çok teşekkürler destekleriniz için bir amacımız var eninde sonunda ulaşacağız hep birlikte pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…