- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
tebrik ederim canm beni doğum günü yaktı malesef akşam yemeğinde yasak yemekler yedim sonrada 2 çatal pasta yedim
evet canm bu sefer ilk defa bukadar uzun kaçamaksız durmuştum ama doğum günü bizde olunca böyle oldu bütün aile bizde canm baya bir kosusturdum zaten bide sabah çok spor yapmıştım sonra yemek yaparken acayip bir yoruldum artk bide kalabalığa kendi elle aç karna yemek yapınca kokulara dayanadm ya ben nasl sebze yicem dedim aslimda bir cok seyden yemedim ama yarim porsiyon kadar teragli pilav cok guzel kokmustu bir parcada pirzola okadar masad abaska bisey tatmadm cnm yemek sonrası da çaylar icilirken pasta uflendi ben sadece 2 çatal pastadan yedim okadar ama bu diyette et bile yasaktı işteYa hep bişey çıkıyo işte bak canım hiçbişey istememişti akşam yemeği bile yiyemedim ona güvenerek dışarı çıktım aman Allahım ya o tatlıları gördükçe nasıl canım istedi. İster tabii neden çünkü yasak. Çok şükür ama sohbete verdim kendimi. Sen uzun zamandır kaçamak yapmamıştın canım çok üzme kendini. Ama bu hafta başka kaçamak yok tamam mı
hadi gözün aydın canm çok şükür olduKızlar ücretsiz iznim çıktı. Sevinmeye fırsat kalmadan ille geleceksin dediler. Hesap kapatmam lazımmış tebliğ tebellüğ lazımmış. Ben burdan yazıp kargoyla göndereyim diyorum yok hesap kapatman lazım diyolar mutemetle görüşüyorum bi arkadaşınız yapsa da olur diyo tekrar arıyorum yazıyı yazıp imzalayıp göndereyim diye yok biz bi konuşalım diyolar ter boşalttım ellerimin titremesi geçmedi hala. Zaten önce bi şaka yaptılar çok komik sanki çıkmadı diye kalbim ağzıma geldi. Çok şükür vicdana geldiler de tamam ordan yaz gönder dediler. Şimdi tebliğ tesellüğ yazdım imzaladım kargoyla gönderdim. Ordan bi arkadaşımda hesabımı kapatacak. Sizlere haber vermek istedim.caroline84 canım sen sormuştun bi kaç kez. Birde bi komserimiz vardı ben rumuzları unutuyorum o da çok sormuştu. Teşekkür ederim ilginiz için.
Çok sevindim canım en sonunda ama seni olana kadar çileden çıkarttılar resmen senin hakkindi zaten illaki ugrastiracaklar işte neyse ki vicdana gelmişlerKızlar ücretsiz iznim çıktı. Sevinmeye fırsat kalmadan ille geleceksin dediler. Hesap kapatmam lazımmış tebliğ tebellüğ lazımmış. Ben burdan yazıp kargoyla göndereyim diyorum yok hesap kapatman lazım diyolar mutemetle görüşüyorum bi arkadaşınız yapsa da olur diyo tekrar arıyorum yazıyı yazıp imzalayıp göndereyim diye yok biz bi konuşalım diyolar ter boşalttım ellerimin titremesi geçmedi hala. Zaten önce bi şaka yaptılar çok komik sanki çıkmadı diye kalbim ağzıma geldi. Çok şükür vicdana geldiler de tamam ordan yaz gönder dediler. Şimdi tebliğ tesellüğ yazdım imzaladım kargoyla gönderdim. Ordan bi arkadaşımda hesabımı kapatacak. Sizlere haber vermek istedim.caroline84 canım sen sormuştun bi kaç kez. Birde bi komserimiz vardı ben rumuzları unutuyorum o da çok sormuştu. Teşekkür ederim ilginiz için.
evet canm bu sefer ilk defa bukadar uzun kaçamaksız durmuştum ama doğum günü bizde olunca böyle oldu bütün aile bizde canm baya bir kosusturdum zaten bide sabah çok spor yapmıştım sonra yemek yaparken acayip bir yoruldum artk bide kalabalığa kendi elle aç karna yemek yapınca kokulara dayanadm ya ben nasl sebze yicem dedim aslimda bir cok seyden yemedim ama yarim porsiyon kadar teragli pilav cok guzel kokmustu bir parcada pirzola okadar masad abaska bisey tatmadm cnm yemek sonrası da çaylar icilirken pasta uflendi ben sadece 2 çatal pastadan yedim okadar ama bu diyette et bile yasaktı işte
Sorma canım ne çektim ya şükür..Çok sevindim canım en sonunda ama seni olana kadar çileden çıkarttılar resmen senin hakkindi zaten illaki ugrastiracaklar işte neyse ki vicdana gelmişler
Canım olacak o kadar insaniz sonuçta ve ömür boyu diyet yapacak halimiz yok sadece dikkat etmek lazım az da olsa yemeliyiz nefsimizi köreltmek maksat sen zaten iyi gidiyosun maşallahevet canm bu sefer ilk defa bukadar uzun kaçamaksız durmuştum ama doğum günü bizde olunca böyle oldu bütün aile bizde canm baya bir kosusturdum zaten bide sabah çok spor yapmıştım sonra yemek yaparken acayip bir yoruldum artk bide kalabalığa kendi elle aç karna yemek yapınca kokulara dayanadm ya ben nasl sebze yicem dedim aslimda bir cok seyden yemedim ama yarim porsiyon kadar teragli pilav cok guzel kokmustu bir parcada pirzola okadar masad abaska bisey tatmadm cnm yemek sonrası da çaylar icilirken pasta uflendi ben sadece 2 çatal pastadan yedim okadar ama bu diyette et bile yasaktı işte
Bu arada benim yaptığım kaçamak yaş pastaydıCanım olacak o kadar insaniz sonuçta ve ömür boyu diyet yapacak halimiz yok sadece dikkat etmek lazım az da olsa yemeliyiz nefsimizi köreltmek maksat sen zaten iyi gidiyosun maşallahbi iki çatalla kilo alacaksak ölelim en iyisi
Yok canım dün yapıldı bizimEvet gerçekten çok etkiliyor. Ben 5 gün gecikmeyle +1,500 çıktığım günler oldu.
Hep dikkat ettiğin için öyle gelmesi normal :)
Vücut alışıyor.
Benim domates sulu program iyi geldi bana.
Diğer listeler normal geliyor artık.
Siz de bugün ilçe zümre yaptınız mı:)
Bir dilimle kilo almazsin ödem vardır canımBu arada benim yaptığım kaçamak yaş pastaydıben bir iki çatalla kalmadım 1 dilim yedim sanırım ve şu an artıdayım kızlar of ya kırk yılda bir yedim bu ne hemen kilo vallahi biktim ya havlu aticam yakında acayip sinirim bozuk millet bir iki dilim yesede almıyor yanında poğaçalar börekler ben niye alıyorum
Bu arada benim yaptığım kaçamak yaş pastaydıben bir iki çatalla kalmadım 1 dilim yedim sanırım ve şu an artıdayım kızlar of ya kırk yılda bir yedim bu ne hemen kilo vallahi biktim ya havlu aticam yakında acayip sinirim bozuk millet bir iki dilim yesede almıyor yanında poğaçalar börekler ben niye alıyorum
Aynen canım bir dengesizlik varCanım sen hafta için bi artı çıkıp iniyosun. Bende çok eksi çıkıyorum sonra bu kadar çıkmıyorum ikimizde de var bi dengesizlik1 dilim için kendini üzme ama bırakma da sakın. Nereye gidiyomuşsun bakiiiim öyle kolay mı bizi terk etmek
Inşallah canım çok teşekkürler destekleriniz için bir amacımız var eninde sonunda ulaşacağız hep birlikte pes etmek yokBir dilimle kilo almazsin ödem vardır canım
Aslında bu sistemle yat kas su oranı olculemedigi için yakılıp birakabiliyosun
Sakin bırakma canim haftaya düzelir hatta eksiye bile ve versin Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?