Afiyet olsun canım bende akşam mercimek coorbasi salataMenüm aynı bu hafta öğle ton balıklı salata akşam pırasa diğer öğünlerde değişim yok
Öğle et akşam sebze olacak
caroline84 berceste_ Zehra_mda
Senin uzun zamandır bu kadar uzamamıştı doğru mu hatırlıyorumAfiyet olsun canım bende akşam mercimek coorbasi salata
Dr aradım 1 hafta daha bekleyelim olmazsa gel dedi
En son bu yaz atlama yapmıştıSenin uzun zamandır bu kadar uzamamıştı doğru mu hatırlıyorum
Ben de haftaya randevu aldım gideceğim
Geriden takip ediyorum canım gerçek mi benim kilo göbek ve belden gitti basenlerimde fark var ama ben daha düz olsun istiyorum Egzersiz olarak önerin var mı ?kesinle tatlm ben suan aynada bacaklarıma şok oluyorm görüntü o kadar düzeldi okadar guzellesti kibak gör hele bir iki ay sonra baya taş gibi oluyor canm gözlerine inanamiycaksn
mutlaka al canm benim bütün arkadaslsrimkn koşu bandı var bende onlardan sonra bu firkri edindim salonlara gitmeyi bırakıp eve aldım canm evde olunca mutlaka vakit ayirabiliyorsun ve uzun sureli yapinca belli bir sureden sonra artk ne bir gram selülit kaliyor ne en ufak gevşeklik kaliyor simkiki oluyor ben kesinlikle tavsiye ederim canm birde yere yan yatalip yapilan egzersiz hareketleri var nette basen hareketleri yazarsan bulabilirsin ama ben bisiklet yaptigim için başka şey yapmiyorum çünkü bisiklet direk basen ve karın ı çalıştıriyor koşu bandida yapinca başka şeye gerek kalmiyor şimdilikGeriden takip ediyorum canım gerçek mi benim kilo göbek ve belden gitti basenlerimde fark var ama ben daha düz olsun istiyorum Egzersiz olarak önerin var mı ?
Eşimle konuştum bakalım komşudan yürüme bandını Alabilirim belki yarın inş bi artım daha olacak :)
Kızlar mrb bugün yükleme yapabildim ancak ilk fırsatta girdim buraya :)
Kv kp içerideler ben de Ufaklıgı sallıyorum hemen yazayım uğrarım yine :)
2 gün girmedim hafif geçirdim pazartesi günü egzersiz spor A dair hiç bir şey yapmadım çünku her yerim ağrıyordu kasları yordum sanırım şuan daha iyi vücudum.
Salı günü 1 saat yürüyüş yaptım hızlı tempo
Pazara gittım akşam üzeri bi 45 dk da o gezinti amaçlı
Bugün
Kahvaltı
Kanlıca mantarı
Bir dilim ekmek
4 cb şekersiz çay
Öğle
Yeşillik türü kıvırcık falan yedim
Ara
1 tane mandalina
1 tane portakal
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği konserve ev yapımı
Küçük kase yoğurt
Mevsim salata
Egzersiz yapacam ins kv gil gidince onu da ayrı yazarım inş ..
Y YesilinBuyusu
Canım 15 dk ip atlama
3 set oluyor sanırım 30 30 30 şeklinde mekik çektım .bu set olayı böyle mi oluyor
30 dk basen kol bacak göbek Egzersiz
Kv ve kp ne kadar sık geliyor ben sağlam kalamazdımKızlar mrb bugün yükleme yapabildim ancak ilk fırsatta girdim buraya :)
Kv kp içerideler ben de Ufaklıgı sallıyorum hemen yazayım uğrarım yine :)
2 gün girmedim hafif geçirdim pazartesi günü egzersiz spor A dair hiç bir şey yapmadım çünku her yerim ağrıyordu kasları yordum sanırım şuan daha iyi vücudum.
Salı günü 1 saat yürüyüş yaptım hızlı tempo
Pazara gittım akşam üzeri bi 45 dk da o gezinti amaçlı
Bugün
Kahvaltı
Kanlıca mantarı
Bir dilim ekmek
4 cb şekersiz çay
Öğle
Yeşillik türü kıvırcık falan yedim
Ara
1 tane mandalina
1 tane portakal
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği konserve ev yapımı
Küçük kase yoğurt
Mevsim salata
Egzersiz yapacam ins kv gil gidince onu da ayrı yazarım inş ..
Ay herkes benden burda yaaa cnlarım benimKv ve kp ne kadar sık geliyor ben sağlam kalamazdım
Gunaydııııın hanımlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?