Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar mrb bugün yükleme yapabildim ancak ilk fırsatta girdim buraya :)
Kv kp içerideler ben de Ufaklıgı sallıyorum hemen yazayım uğrarım yine :)
2 gün girmedim hafif geçirdim pazartesi günü egzersiz spor A dair hiç bir şey yapmadım çünku her yerim ağrıyordu kasları yordum sanırım şuan daha iyi vücudum.
Salı günü 1 saat yürüyüş yaptım hızlı tempo
Pazara gittım akşam üzeri bi 45 dk da o gezinti amaçlı
Bugün
Kahvaltı
Kanlıca mantarı
Bir dilim ekmek
4 cb şekersiz çay

Öğle
Yeşillik türü kıvırcık falan yedim

Ara
1 tane mandalina
1 tane portakal

Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği konserve ev yapımı
Küçük kase yoğurt
Mevsim salata
Egzersiz yapacam ins kv gil gidince onu da ayrı yazarım inş ..

Senin uzun zamandır bu kadar uzamamıştı doğru mu hatırlıyorum
Ben de haftaya randevu aldım gideceğim
En son bu yaz atlama yapmıştı
Çikolata kisti de azdı galiba adet olamadığım için büyüyor neyse 1 hafta daha sabredecem tabii öğrencilerde bana sabredecekler
Çok gerginim neyseki hafta sonu geliyo

kesinle tatlm ben suan aynada bacaklarıma şok oluyorm görüntü o kadar düzeldi okadar guzellesti ki bak gör hele bir iki ay sonra baya taş gibi oluyor canm gözlerine inanamiycaksn
Geriden takip ediyorum canım gerçek mi benim kilo göbek ve belden gitti basenlerimde fark var ama ben daha düz olsun istiyorum Egzersiz olarak önerin var mı ?
Eşimle konuştum bakalım komşudan yürüme bandını Alabilirim belki yarın inş bi artım daha olacak :)

mutlaka al canm benim bütün arkadaslsrimkn koşu bandı var bende onlardan sonra bu firkri edindim salonlara gitmeyi bırakıp eve aldım canm evde olunca mutlaka vakit ayirabiliyorsun ve uzun sureli yapinca belli bir sureden sonra artk ne bir gram selülit kaliyor ne en ufak gevşeklik kaliyor simkiki oluyor ben kesinlikle tavsiye ederim canm birde yere yan yatalip yapilan egzersiz hareketleri var nette basen hareketleri yazarsan bulabilirsin ama ben bisiklet yaptigim için başka şey yapmiyorum çünkü bisiklet direk basen ve karın ı çalıştıriyor koşu bandida yapinca başka şeye gerek kalmiyor şimdilik

çok üzgünüm kızlar diyet mafoldu akşam sevgililer günü dışarda yedik bugün eşim beni çok mutlu etti ama akşam gittiğimiz yerde diyete uygun bir şey yoktu aman sevgililer günü zaten moduna girincede yedim gitti bide yetmedi yemeğin üstünede spangile yedim eve geldim eşim uyuduktan sonra gece rabat edemedim tabi kalktim ve bu saatte 1 saat bisiklet yaptm kızlar şimdi bitti ve bugün 1saat sabah 500 1saat aksam 500 toplam 1000 kalori 100 puan ile kapattım keşke 2 gündür bozmasaydm ama malesef bozdum oyuzden sporla açığı kapatmaya çalışıyorum dogm gunu sevgili gunu derken kutlamalar bitti annemler aksm eve döndü zaten artk yarn duzenime doner tekrar ipleri sikarim

@gunayfurd canım 72 kilo yaz bitisi çekilen fotu sonu üstüne bir kaç ay içinde 3 kilo daha alip verdm şimdi ki kilom yine yani ama bu sureclerde bisikleti birakmadm ondan en azindan bacaklarm 70 lerde bile böyle oluyor

Canım tempolu yürüyüş 1 saat 34 puan
Gezinti amaçlı yürüyüş 45 dk 13 puan
Toplam 47 puan

Y YesilinBuyusu
Canım 15 dk ip atlama
3 set oluyor sanırım 30 30 30 şeklinde mekik çektım .bu set olayı böyle mi oluyor
30 dk basen kol bacak göbek Egzersiz

15 dk ip atlama 17 puan
Ancak mekiği bu şekilde hesaplama yapmam mümkün değil canım dakika olarak yapmamız lazım zaten onu da diğer egzersizlerle birlikte puanlıyoruz. 30 dk egzersiz yapmışsın ya mekiği de ona ilave ediyoruz 90 mekiği 5 dk diyelim 35 dk egzersiz 11 puan. Toplam 28 puan oluyor.

Kv ve kp ne kadar sık geliyor ben sağlam kalamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…