Ne güzel canım ya sana imreniyorum çok iyi ilerliyorsun dikkatli bir şekildeKızlar benim stresten yine tansiyon şeker şaştıama bu sefer yemedim. 1 büyük muz 2 küçük kuru incir peynir domates 1 bardak süt zeytin kahvaltım böyle.
Y YesilinBuyusu canım ben squat yapıyorum çoktandır biliyorsun doris le sağ diz kapağım acımaya başladı neden olabilir doğru yaptığımı düşünüyorum böyle birşey yoktu yeni başladı çok da seviyorum ama beni engellemeye başladı başka sporlardan da bıktım leslieden mesela bu çok keyifli
Ne güzel canım ya sana imreniyorum çok iyi ilerliyorsun dikkatli bir şekilde
bende de öyle oluyor canm çok spor yapmassam o yediğim imi çatal şey direk bana kilo olarak kalıyor nasl bisey anlamdm hemen ta dans ediyorum ya biseyler yapiyorum yediğim gotsin diyeBu arada benim yaptığım kaçamak yaş pastaydıben bir iki çatalla kalmadım 1 dilim yedim sanırım ve şu an artıdayım kızlar of ya kırk yılda bir yedim bu ne hemen kilo vallahi biktim ya havlu aticam yakında acayip sinirim bozuk millet bir iki dilim yesede almıyor yanında poğaçalar börekler ben niye alıyorum
Çok teşekkürler canım haklısın gidip film cektireyim ihmale gelmez menisküs falan olabilir belli mi olur iyi si mi farklı hareketler yapayım o zaman leslieye devam onda çömelme yok daha rahatCanım dizinde ağrı varsa bence bi dönem yapma ve bi film çektir kireçlenme olabilir. Yan bağlarında sıkıntı olabilir. Yen bağlar bilinen adıyla menisküs canım. Anlık bi ters hareket yapmış olabilirsin. Çömelme yapmış oluyorsun ya oynatmış olabilir. Dizine ağırlk vermeden yatarak yapabileceğin hareketlerden devam edebilirsin. Ancak hiçbişey yapmadan bi ortopediye gidip film çemtir 10 dk nı almaz canım. ihmal etme olur mu? Geçmiş olsun.
Bizim omrumuz koklamakla geçecek malesefkahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık,çay
kızlar herkes yatılı kaldı tabi büyük kahvaltı masası kurduk aahhh şu kahvaltı o sucuklar,sosisler,yumurtalar yada bal kaymak ,tahin pekmezhiç bisey tadmadm herkes yedi ben kokladm çok şükür atlattım çünkü akşamı telafi etmem lazm daha kaçamak hakkım yok
Çok teşekkürler canım haklısın gidip film cektireyim ihmale gelmez menisküs falan olabilir belli mi olur iyi si mi farklı hareketler yapayım o zaman leslieye devam onda çömelme yok daha rahat
Tamam canımCanım leslie de yapmadan bi git istersen sonra daha büyük sıkını çıkmasın Allah esirgesin.
Bizim omrumuz koklamakla geçecek malesef
Kızlar ücretsiz iznim çıktı. Sevinmeye fırsat kalmadan ille geleceksin dediler. Hesap kapatmam lazımmış tebliğ tebellüğ lazımmış. Ben burdan yazıp kargoyla göndereyim diyorum yok hesap kapatman lazım diyolar mutemetle görüşüyorum bi arkadaşınız yapsa da olur diyo tekrar arıyorum yazıyı yazıp imzalayıp göndereyim diye yok biz bi konuşalım diyolar ter boşalttım ellerimin titremesi geçmedi hala. Zaten önce bi şaka yaptılar çok komik sanki çıkmadı diye kalbim ağzıma geldi. Çok şükür vicdana geldiler de tamam ordan yaz gönder dediler. Şimdi tebliğ tesellüğ yazdım imzaladım kargoyla gönderdim. Ordan bi arkadaşımda hesabımı kapatacak. Sizlere haber vermek istedim.caroline84 canım sen sormuştun bi kaç kez. Birde bi komserimiz vardı ben rumuzları unutuyorum o da çok sormuştu. Teşekkür ederim ilginiz için.
Iyiyim canım internet paketim azaldı oyüzden çok giremiyorum.Menüm
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 yum 2 adet glutensiz gevrek
Ara 2 kayısı
Öğle 100gr et salata 2 adet gevrek
Ara 2 kayısı
Ara domates suyu baharatlı
Akşam 1 tabak pırasa yemeği salata 2 adet gevrek
Ara 2 ceviz 1 meyve
1 saat yürüyüş 2.5lt su
Bu hafta liste aynı hiç değişim yok sadece sebzenin çeşidi değişebilir
caroline84 @berceste_
Zehra_mda canım nasılsın
Kasıklarımda biraz ağrı var canım onun dışında pek bi farklılık yok. Internet paketim de azaldı pek sık giremiyorum oyüzden.Zehra_mda canım sende gelişmeler nedir? Merakla bekliyorum haberlerini
Hadi canım benim gözün aydın olsun.
Ben eşime anlattım sinirlendim eşimde müdürü istemezse vermeyebilir dedi.
Iyi bari insafa gelmiş.
Herkesin bi görüşü ve durumu var kimisi kredi cekip dogum yapmış imkanı yok izne ayrilamam diyor.
Kimi ben dogurdum en dogal hakkım ben bakarim diyor.
Yabancı ülkede bi tanıdığım var mı 2 senedir hem cocuguna baktı hemde parasini aldi.
E ELF_LR35 canım sorduğun arkadaş.
Kasıklarımda biraz ağrı var canım onun dışında pek bi farklılık yok. Internet paketim de azaldı pek sık giremiyorum oyüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?