Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar benim stresten yine tansiyon şeker şaştı ama bu sefer yemedim. 1 büyük muz 2 küçük kuru incir peynir domates 1 bardak süt zeytin kahvaltım böyle.
Ne güzel canım ya sana imreniyorum çok iyi ilerliyorsun dikkatli bir şekilde

Y YesilinBuyusu canım ben squat yapıyorum çoktandır biliyorsun doris le sağ diz kapağım acımaya başladı neden olabilir doğru yaptığımı düşünüyorum böyle birşey yoktu yeni başladı çok da seviyorum ama beni engellemeye başladı başka sporlardan da bıktım leslieden mesela bu çok keyifli

Canım dizinde ağrı varsa bence bi dönem yapma ve bi film çektir kireçlenme olabilir. Yan bağlarında sıkıntı olabilir. Yen bağlar bilinen adıyla menisküs canım. Anlık bi ters hareket yapmış olabilirsin. Çömelme yapmış oluyorsun ya oynatmış olabilir. Dizine ağırlk vermeden yatarak yapabileceğin hareketlerden devam edebilirsin. Ancak hiçbişey yapmadan bi ortopediye gidip film çemtir 10 dk nı almaz canım. ihmal etme olur mu? Geçmiş olsun.

Ne güzel canım ya sana imreniyorum çok iyi ilerliyorsun dikkatli bir şekilde

Çok sağol canım Allaha şükür ankaraya gelince bozarım diyordum ama korktuğum gibi olmadı. Zorluyorum kendimi canım. Eşim gelinceye kadar 60 olsam çok iyi olur. Süpriz yapmak istiyorum ona ama zor bir ihtimal tabii

bende de öyle oluyor canm çok spor yapmassam o yediğim imi çatal şey direk bana kilo olarak kalıyor nasl bisey anlamdm hemen ta dans ediyorum ya biseyler yapiyorum yediğim gotsin diye

kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık,çay

kızlar herkes yatılı kaldı tabi büyük kahvaltı masası kurduk aahhh şu kahvaltı o sucuklar,sosisler,yumurtalar yada bal kaymak ,tahin pekmez hiç bisey tadmadm herkes yedi ben kokladm çok şükür atlattım çünkü akşamı telafi etmem lazm daha kaçamak hakkım yok

Çok teşekkürler canım haklısın gidip film cektireyim ihmale gelmez menisküs falan olabilir belli mi olur iyi si mi farklı hareketler yapayım o zaman leslieye devam onda çömelme yok daha rahat

Bizim omrumuz koklamakla geçecek malesef

Çok teşekkürler canım haklısın gidip film cektireyim ihmale gelmez menisküs falan olabilir belli mi olur iyi si mi farklı hareketler yapayım o zaman leslieye devam onda çömelme yok daha rahat

Canım leslie de yapmadan bi git istersen sonra daha büyük sıkını çıkmasın Allah esirgesin.

Hadi canım benim gözün aydın olsun.
Ben eşime anlattım sinirlendim eşimde müdürü istemezse vermeyebilir dedi.
Iyi bari insafa gelmiş.
Herkesin bi görüşü ve durumu var kimisi kredi cekip dogum yapmış imkanı yok izne ayrilamam diyor.
Kimi ben dogurdum en dogal hakkım ben bakarim diyor.
Yabancı ülkede bi tanıdığım var mı 2 senedir hem cocuguna baktı hemde parasini aldi.
E ELF_LR35 canım sorduğun arkadaş.

Arkadaslar dün misafirim vardi.
Bugün aksamda var menüyü yazayim eger başka bir şey yersem eklerim.

Kahvaltı: Çılbir, biraz peynir ve ceviz, 1 c.k bal ve kaymak ,2 ısırık ekmek

Öğlen:1 kase k.m corbasi,3 dilim muz ve 1 dilim elma

Aksam:haşlama et yapcam.
Şimdi yürüyüşumu yapıyorum 45 dk
Suyumuda içiyorum ama bu aralar hiç yesil cay, hibiskus, kahve icemedim.

Iyiyim canım internet paketim azaldı oyüzden çok giremiyorum.

Sağol canım ya ama vermeme gibi bir hakları yok aslında kanunda amirin görüşüne veya kadro durumuna göre demiyor direk verilir diyor. Dava açmak zorunda kalsaydım kesin kazanırdım ama şükür gerek kalmadı. Tabii bugünki olayda vicdana geldiler ille gel burda imzala diyebilirlerdi. Neyse kurtuldum şükür ya amma strest yaptılar beni.

Kasıklarımda biraz ağrı var canım onun dışında pek bi farklılık yok. Internet paketim de azaldı pek sık giremiyorum oyüzden.

Ayy oldu mu acaba bende kasıklarımda ağrı var idrarımda yanma var diye gitmiştim öyle öğrenmiştim. Hadi inşallah hayırlısıyla canım. Rabbim denk getirsin inşallah. Ayakta çok gezmemeye çalış sen bol bol dinlen

Kızlar ben bir süredir baya yoğun zamanlar geçiyorum şu an da ev falan bakıyorum yollardayım baya iller arası taşınma telaşı var ve bir süre daha çok sık giremiyorum biliyorsunuz caroline84 bu surecte çok ii idare ediyor gelemediğim zamanlarda sıkıntılar olmuş ama takım kurallarına uymakta başka bir sıkıntı yok takıma sık gireemeyeceğiz yada bildirim yapamayacaginiz zaman kaptan ve yardımcılarına haber verip onaylarımi almanız gerekiyor onların uygun gördüğü şekilde de ya idare edilirsiniz4durum çok karışıkşarlatan sizi izne ayririr burda kuralsız bişey yok hasta olabilirsiniz işiniz olabilir ama haber vermeniz gerek
Takım 1. Kuralı haber vermeden ve gerekli bahane yoksa takımda aktif değilseniz kaptan sizi önce uyarır gerekli durumlarda diskalifiye edebilir
2. Önemli genel kural 2 hafta üst üste bildirim yapmazsaniz zaten otomatik diskalifiye olursunuz o yüzden bubkurlalara dikkat edin
Diğer takımlarda da bubproblemler yüzünden çok olay oluyor ama herkes dikkat ettigi surece takımı ayakta tutabiliriz

Ayrıca bundan sonra kilo bildirimlerini öğlen 12 ye kadar yapmaya çalışın ki bizde zor durumda kalmayalım liste hazırlamak kolay değil ve hepimizin işi var bildirim geç kalınca liste yapamıyoruz karışıyor yada unutabiliyoruz o yüzden sizden ricam ben ve caroline84 adına kilo bildirimlerini öğlenden sonra bırakmamaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…