Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar kahvalıyı geç yaptım ya canım hiçbişey istemedi. Bir fincan kahve içtim sonra acıkırsamda yemeden yatmaya çalışıcam.
Biseyler ye bence canım bu da iyi birşey değil sonra başağrısı falan yapar hafifde olsa ye

Biseyler ye bence canım bu da iyi birşey değil sonra başağrısı falan yapar hafifde olsa ye

Hiç yiyebileek gibi değilim canım ya başım ağrımasın diye kahve içtim. Bugün bi iştühsızlık var bende sabah da canım hiçbişey istememişti o yüzden geç yedim zaten.

kesinlikle öyle canm baya benziyoeuz senle bu konularda aynı şekilde bakliyat da bana iyi gelmiyor karbonhidrat oranı çok yüksek belki ondan yada sindirilmesi zor bir gıda yada ondan olabilir bilmiyorum

kesinlikle öyle canm baya benziyoeuz senle bu konularda aynı şekilde bakliyat da bana iyi gelmiyor karbonhidrat oranı çok yüksek belki ondan yada sindirilmesi zor bir gıda yada ondan olabilir bilmiyorum
Karatayda serbest kurubaklagil tabi nohut sınırlı ama kurufasulye mercimek serbest yalnız ben yediğim günün ertesinde tartılıyorum fazla çıkıyorum çok da severim benim diyetisyen hiç vermemişti bana demek ondanmış canim zayıflamaya engel oluyomuş

Kızlar ablamın kızıyla dışarı çıktık sade maden suyu içtim. Başka hiçbişey yiyip içmedim. Önümden de ne tatlılar geçti ne tatlılar aferin bana tebrik edin beni yaaaaaa

Menüm
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 yum 2 adet glutensiz gevrek
Ara 2 kayısı
Öğle 100gr et salata 2 adet gevrek
Ara 2 kayısı
Ara domates suyu baharatlı
Akşam 1 tabak pırasa yemeği salata 2 adet gevrek
Ara 2 ceviz 1 meyve

1 saat yürüyüş 2.5lt su

Bu hafta liste aynı hiç değişim yok sadece sebzenin çeşidi değişebilir
caroline84 berceste_

Zehra_mda canım nasılsın

Çok iyi canım alkışlar sana
Ben hala bekliyorum adet olamadım 50 günü geçti
Cumaya kadar olmazsam dr ara demişti
Ama beni çok etkiliyo çok sinirliyim
Normal değilim diyete devam ama hiç diyetteymis gibi değilim garibim yani

Canım nazar degemesin bugün cok yogundum.
Hedefinide assagi cekmissin onu degistirelim seni mezun ederiz inş.
Hepinize iyi geceler.
Yarın görüşürüz

evet canm bende de aynı şey oluyordu baklagil yada bulguru kullandigda hemen artıya geçiyordum bak diyetisyen esmer ekmek veriyor ama bulgur vermiyor

Evet gerçekten çok etkiliyor. Ben 5 gün gecikmeyle +1,500 çıktığım günler oldu.
Hep dikkat ettiğin için öyle gelmesi normal :)
Vücut alışıyor.
Benim domates sulu program iyi geldi bana.
Diğer listeler normal geliyor artık.
Siz de bugün ilçe zümre yaptınız mı:)

evet canm bende de aynı şey oluyordu baklagil yada bulguru kullandigda hemen artıya geçiyordum bak diyetisyen esmer ekmek veriyor ama bulgur vermiyor
Bazı gıdalara karşı hassasiyet var bence bazı bünyelerde hemen artıya geçiyor.
Mesela ben alkol aldığım gibi artı çıkıyorum ve hemen de normale dönmüyor. En son doğumgünümde test ettim emin oldum. 3 aydır daha içmedim.

Canım nazar degemesin bugün cok yogundum.
Hedefinide assagi cekmissin onu degistirelim seni mezun ederiz inş.
Hepinize iyi geceler.
Yarın görüşürüz
Diyetisyen açıklayınca ısrar etmemin anlamı yok. Vermekten çok koruma önemli.

Kızlar ablamın kızıyla dışarı çıktık sade maden suyu içtim. Başka hiçbişey yiyip içmedim. Önümden de ne tatlılar geçti ne tatlılar aferin bana tebrik edin beni yaaaaaa
tebrik ederim canm beni doğum günü yaktı malesef akşam yemeğinde yasak yemekler yedim sonrada 2 çatal pasta yedim

wvwt canm olabilir şimdilik benim diyetime et ve yumurta eklenmedi canm bulgur da yok ve şimdilik çok iyi gidiyor bende demwkki suan yediklerime hassasiyet yok dedim kurufasulye ymiyorum zaten öyle oluyor diyw bakalm diğerlerini eklwdikcede emin olurum bende hassasiy oldumu zaten test için yonlendiriyormus bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…