Bu arada ben bir süre squat yapamiycam dizimi zorlamamam gerekiyormus ama egzersizde yapmalıymışım yürüyüş mesela diğer ağır egzersizler yok iyileşene kadar dizimi zorlamışım incinmiş leslie yapabilirmişim dışarı cikamiyacagim için ama kesinlikle hareketsiz kalmamalıymış daha kötü ağrı yaparmış bakalım kızlar böyle devam edeceğim bir süre
Çok teşekkürler canım evet dikkat etmem lazımGeçmiş olsun canım. Zorlama temizlik yaparken de dikkat et. Çabuk geçer umarım.
Günaydın canım inşallah yarın sonuçlar iyi olurgünaydın kızlar bu haftaki sonuçlarınız umarım iyi gelir
Günaydın canımmm
çok geçmiş olsun canmBu arada ben bir süre squat yapamiycam dizimi zorlamamam gerekiyormus ama egzersizde yapmalıymışım yürüyüş mesela diğer ağır egzersizler yok iyileşene kadar dizimi zorlamışım incinmiş leslie yapabilirmişim dışarı cikamiyacagim için ama kesinlikle hareketsiz kalmamalıymış daha kötü ağrı yaparmış bakalım kızlar böyle devam edeceğim bir süre
umarım cnm inslh hep beraber mutlu oluruzgünaydın kızlar bu haftaki sonuçlarınız umarım iyi gelir
kahvaltı: 6 kaşık kurumeyveli nesfit+süt
sütlü kahve
hiç spor yapacak halim yok ama 2 gündür kacamak yaptığım için tartida düşüş yok oyuzden yapmam sart of neyapicam belki sadece yürüyüş yaparım bir ara bisey yapmam sart
Teşekkürler canımçok geçmiş olsun canm
benim ipin ucu kaçınca yine geri tutamadk halaAkşam kuru patlıcan dolması ile yoğurt
kuru patlıcan dolması yedim canm normalde yağsız tuzsuz ve salcasiz sebze yemem gerekiyordu ya ama bıktım tabiNiye ki canım bugün ne yedin ki
Ya aslında kötü bişey yememeşsin ama diyetine uygun olmamış tabii. Haftaya telafe edersin canım.kuru patlıcan dolması yedim canm normalde yağsız tuzsuz ve salcasiz sebze yemem gerekiyordu ya ama bıktım tabi
Canım kuru patlıcan dolmasina hayır denir mibenim ipin ucu kaçınca yine geri tutamadk halaAkşam kuru patlıcan dolması ile yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?