Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menu kahvalti yagda iki yumurta 2 dilim ekmek biraz peynir zeytin. 3 te misafirim vardi biraz ipin ucu kacti poca borek lahana kavurmasi 2 catalda manti yedim. Aksam karnibahar yemegi bir tabak 2 kasik pilav patlican musakka 2 kasık ayran. Misafirler gec gitti yorgundum sonrada giremedim ancak yazabildim bugunde temizlik isim falan vardi

Bugun kahvalti lorlu yumurta zeytin süzme peynir 2 dilim ekmek cay. Ogle karnibahar yarim kase 2 kasık pilav 2 kasık musakka. Aksam firında tavuk 2 ince dilim patates yogurt. Kabak tatlısı sekeri cok az. azda tahin döktüm fındıkla. Regl dönemindeyim canm tatli istedi en masum bu geldi

Fix menüm devam kızlar
Öğle ızgara et akşam pırasa
Regl dönemindeyiz kahvaltı ilave 2 tatlı k tahin pekmez yedim çok etkilemez umarım

berceste_ caroline84 @Zehra_mda

Etkilemez canım.
Bazı özel sebeplerden dolayı kafam biraz
dağınık çok abartiya kaçmadım canım ama öyle cokta dikkat etmedim.
Böyle beni yeniden gaza getircek bişeye çok ihtiyacım var.
Bide büyük kızimda sabahci oldu ama bi türlü düzen kuramadık.
Okula gidince hastalaniyor anlamiyorum.
Ödüm kopuyor diğerleride hastalacak diye.
Iyice kafanızı şişirdim.
Hepinizi seviyorum Allah a emanet olun.
Iyi geceler...

Canım dağınıksan bırak 3-5 gün dağınık kal. Zaten sen çok abartmassın. Sonra bakarız.

Ben de buraya yazmasam da 2-3 gündür çok kötüyüm sizi sıkmak istemiyorum yansıtmıyorum çıkış yolu bulamıyorum destek almayı deneyeceğim

Kv ve kp ne kadar sık geliyor ben sağlam kalamazdım
Sağlam kalmak için sebeplerim var canım. 5 yıldır ne anne bitti ne baba sanki eşim gurbette gibi ...bugün cinlerim tepemde fiyonk oldu resmen. ..
Yarın toplantı var her hafta bende oluyor ve evi sildim süpurdum küçük oğlum da çok huysuz bu aralar zaten bunalmışm .
Esim babası gil falan var akşam üzeri kv dedeydım bize bi çay ısmarlarsın artık Günayfur dedi .. Valla bugün olmaz K bakma canım evi temizledim dedim. .biz mi batırıyıruz dedi. Ay affffff
Çay içilir tamam da kırıntı oluyor dökülüyor o da her yere sonra bi yardım edelim diyen mi var nerdeeeee
Her gün bi aradayız bugün de gelmesinler yani yarına kaldımı temizlik halim kalmıyor bugünden hallettim anla yani demi yok .. Kabul etmedim bugün ama ailesinin yanın da böyle konuşmalarına sinir oluyorum

Çok geçmiş olsun canım

Sabah yok
Öğle
2 tane tavada pul biberli yumurta
7 zeytin
2 dilim ekmek

Ara
3 bardak şekersiz çay
Bi dilim yaş pasta komşu kurbanı oldum

Akşam
1 servis kaşığı kuru fasulye
7 tane lahana dolması

Ara
Tarçınlı süt
2 saat sonra bol pul biberli yoğurt

Egzersiz 30 dk canım bugünluk bu kadar
Ev işının kalorisi var mı?

Düşüncesiz ve bencil insanlara deli oluyorum. İnsanın hiç mi özel hayatı yok. Bu kadar mı cahilsiniz artık. İnsanın eşine sabrı kalmaz ya. Allah sabır güç versin canım.

Canım aslında onu da hesaplayalım ya haklısın. 30 dk egzersiz 10 puan.

Canım biz yazınca sıkıyor muyuz sizleri? İnsan hiç tanımadığı birileriyle daha kolay dertleşiyo. Biz sıkılmadan dinleriz seni. Atma içine. Bende ankaraya gelir gelmez hastaneye koştum. Hatta gelmeden randevü aldım. Atlatamıyorum yaşadığım olayları. Kafamı rahatsız ediyo. Doktor isterseniz rahatlamanız için bi ilaca başlayalım hafif bişey dedi. Valla hiç hayır demedim. Çünkü artık herşey üst üste geldi ve sürekli migren geçirmeye başladım. En sevdiğim şeyi yaparken bile kafam dolu. 10 gün oldu başlayalı en azından migren geçirmiyorum ve gerçekten rahatlama var.

Kolay gelsin canum ne diyeyim anladığım kadarıyla büyük sorunlarınız yok
Ama bazen sağlam kalmak için sebepte yetmiyor

Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten seni anlamayan insanların arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…