Dünde beni baydılarAy herkes benden burda yaaa cnlarım benim
Mercimek çorbası karnabahar köftesiFix menüm devam kızlar
Öğle ızgara et akşam pırasa
Regl dönemindeyiz kahvaltı ilave 2 tatlı k tahin pekmez yedim çok etkilemez umarım
berceste_ caroline84 @Zehra_mda
Fix menüm devam kızlar
Öğle ızgara et akşam pırasa
Regl dönemindeyiz kahvaltı ilave 2 tatlı k tahin pekmez yedim çok etkilemez umarım
berceste_ caroline84 @Zehra_mda
Canım dağınıksan bırak 3-5 gün dağınık kal. Zaten sen çok abartmassın. Sonra bakarız.Etkilemez canım.
Bazı özel sebeplerden dolayı kafam biraz
dağınık çok abartiya kaçmadım canım ama öyle cokta dikkat etmedim.
Böyle beni yeniden gaza getircek bişeye çok ihtiyacım var.
Bide büyük kızimda sabahci oldu ama bi türlü düzen kuramadık.
Okula gidince hastalaniyor anlamiyorum.
Ödüm kopuyor diğerleride hastalacak diye.
Iyice kafanızı şişirdim.
Hepinizi seviyorum Allah a emanet olun.
Iyi geceler...
Sağlam kalmak için sebeplerim var canım. 5 yıldır ne anne bitti ne baba sanki eşim gurbette gibi ...bugün cinlerim tepemde fiyonk oldu resmen. ..Kv ve kp ne kadar sık geliyor ben sağlam kalamazdım
Çok geçmiş olsun canımBu arada ben bir süre squat yapamiycam dizimi zorlamamam gerekiyormus ama egzersizde yapmalıymışım yürüyüş mesela diğer ağır egzersizler yok iyileşene kadar dizimi zorlamışım incinmiş leslie yapabilirmişim dışarı cikamiyacagim için ama kesinlikle hareketsiz kalmamalıymış daha kötü ağrı yaparmış bakalım kızlar böyle devam edeceğim bir süre
Sağlam kalmak için sebeplerim var canım. 5 yıldır ne anne bitti ne baba sanki eşim gurbette gibi ...bugün cinlerim tepemde fiyonk oldu resmen. ..
Yarın toplantı var her hafta bende oluyor ve evi sildim süpurdum küçük oğlum da çok huysuz bu aralar zaten bunalmışm .
Esim babası gil falan var akşam üzeri kv dedeydım bize bi çay ısmarlarsın artık Günayfur dedi .. Valla bugün olmaz K bakma canım evi temizledim dedim. .biz mi batırıyıruz dedi. Ay affffff
Çay içilir tamam da kırıntı oluyor dökülüyor o da her yere sonra bi yardım edelim diyen mi var nerdeeeee
Her gün bi aradayız bugün de gelmesinler yani yarına kaldımı temizlik halim kalmıyor bugünden hallettim anla yani demi yok .. Kabul etmedim bugün ama ailesinin yanın da böyle konuşmalarına sinir oluyorum
Sabah yok
Öğle
2 tane tavada pul biberli yumurta
7 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
3 bardak şekersiz çay
Bi dilim yaş pasta komşu kurbanı oldum
Akşam
1 servis kaşığı kuru fasulye
7 tane lahana dolması
Ara
Tarçınlı süt
2 saat sonra bol pul biberli yoğurt
Egzersiz 30 dk canım bugünluk bu kadar
Ev işının kalorisi var mı?
Canım dağınıksan bırak 3-5 gün dağınık kal. Zaten sen çok abartmassın. Sonra bakarız.
Ben de buraya yazmasam da 2-3 gündür çok kötüyüm sizi sıkmak istemiyorum yansıtmıyorum çıkış yolu bulamıyorum destek almayı deneyeceğim
Kolay gelsin canum ne diyeyim anladığım kadarıyla büyük sorunlarınız yokSağlam kalmak için sebeplerim var canım. 5 yıldır ne anne bitti ne baba sanki eşim gurbette gibi ...bugün cinlerim tepemde fiyonk oldu resmen. ..
Yarın toplantı var her hafta bende oluyor ve evi sildim süpurdum küçük oğlum da çok huysuz bu aralar zaten bunalmışm .
Esim babası gil falan var akşam üzeri kv dedeydım bize bi çay ısmarlarsın artık Günayfur dedi .. Valla bugün olmaz K bakma canım evi temizledim dedim. .biz mi batırıyıruz dedi. Ay affffff
Çay içilir tamam da kırıntı oluyor dökülüyor o da her yere sonra bi yardım edelim diyen mi var nerdeeeee
Her gün bi aradayız bugün de gelmesinler yani yarına kaldımı temizlik halim kalmıyor bugünden hallettim anla yani demi yok .. Kabul etmedim bugün ama ailesinin yanın da böyle konuşmalarına sinir oluyorum
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten seni anlamayan insanların arasındaSağlam kalmak için sebeplerim var canım. 5 yıldır ne anne bitti ne baba sanki eşim gurbette gibi ...bugün cinlerim tepemde fiyonk oldu resmen. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?