- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Kızlar ev temizliğini de spora dahil edelim. 30 dk 120 kalori 12 puan.
Günaydın kızlar tartıldım ve eksideyim
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.7
Fark 0.7
Yüzde 1.10
caroline84
Biliyodum böyle diyeceğiniCanım yine ters köşe yaptın.Birdaha hafta içi inanmıycam sana
Ohhh ne güzel vermişsin canım ya super bana fena yaklaştınGünaydın kızlar valla tuvalete gitmeyi bekleyemedim müsil içicem bu gidişe
Geçen hafta 66.00
Bu hafta 64.60
Fark 1.4
Yüzde 2.12
caroline84 deadline
33 puan canımDün leslie yaptım 45 dk kaç puan oluyor Y YesilinBuyusu ondan önceki gün 30 puandı onu biliyorum
Günaydın herkese
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.7
Fark -100gr. Regl dönemindeyim artı çıkmadım bu sefer
% 0.154
caroline84 deadline @berceste_
@Xeroderma_pigcaroline84 deadline
Arkadaşlar günaydın
Çok zor bir hafta geçiriyorum resmen hormonlarının esiri oldum
Gen hafta 85.3
Bu hafta 86
Hala adet olmadım artık olsa da takımda kurtulsa bende
Günaydın kızlar tartıldım ve eksideyim
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.7
Fark 0.7
Yüzde 1.10
caroline84
listeyi hazırlarken bulayım diye alintiladim sizi aralarda kalmasınGünaydın kızlar valla tuvalete gitmeyi bekleyemedim müsil içicem bu gidişe
Geçen hafta 66.00
Bu hafta 64.60
Fark 1.4
Yüzde 2.12
caroline84 deadline
O kadar kaçamak yaptım 1
Biliyodum böyle diyeceğinicanım biliyosun detoks yaptım iki gün normalde 64 kilo geldim ondan di yakınmam dediğin gibi detoks yapmak gerekiyormus onu anladım ilk gün zorlandım ama faydasını gördüm çorbayada bol limon sıktım tadı çok güzel oldu bundan sonra arada detoks yapicam canım ne güzel 62 yi gördüm
Ohhh ne güzel vermişsin canım ya super bana fena yaklaştın
Yok canım sen bana yetişeceksin bak gör ama benim hedefim 60 olduğundan rahat takilabilrim belki 59 a çekebilirimE napıyım canım yalan mıben her zaman söylüyorum arada detoks yaparak metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor maşallah bak sana da fayda etti.
Sana yetişmek ne mümkün canım. Son sürat kaçıyorsun maşallah
Yaaa bundan sonra leslie teyzeyle takılayım bakayım33 puan canım
1.80 oluyor direk canım ama geçen hafta yapmadığın için bu hafta 2 ye bölmek zorundayız 0.90 yazdimcaroline84 canım geçen hafta bildirim yapmadığım için 1 hafta önce ki kilomumu baz alıyorum
Geçen hafta 61
Bu hafta 59.9
Fark 1.1
Yüzdeyi yapıyorum mesela çok kusuratlı çıkıyor onu nasıl yapıyoruz 1.8033278... Uzun bi rakam işte
1.80 mi olarak hesaplıcam o nasıl oluyor bilen arkadaşlar anlatabılırler mi ?
Ewt canım çok şükür büyük sıkıntılar değil ama eşimden değer görmediğimi hissediyorum bu gerçek .varsa yoksa ailesı sende bi aile kurdun kabullen artık diyorum yok. Onların canı sıkılıyormus yalnız kalınca. Beni evde bırakıp gider mesela onların yanına ben tek başıma kalmışım canım sıkılmış onun umurunda bile olmaz.. Empati yapsa bi ah. .bekarlara tavsiyem bi insanda 3 özellik olmalı adalet sahibi.durust ve empati kurabilmesı bunlar varsa o insandan kötülük gelmez..Kolay gelsin canum ne diyeyim anladığım kadarıyla büyük sorunlarınız yok
Ama bazen sağlam kalmak için sebepte yetmiyor
Canım bu iki kere temizlik yaptım ana dünü yazayım ben 2 saat :)Kızlar ev temizliğini de spora dahil edelim. 30 dk 120 kalori 12 puan.
Tmm Kaptanım :) Nasılsınız ankaraya mi dönüyorsunuz yoksa Siz geçen gün yazamadım :)1.80 oluyor direk canım ama geçen hafta yapmadığın için bu hafta 2 ye bölmek zorundayız 0.90 yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?