Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline kaptanım mutlumusmutlu caroline kaptana diskalifiye ederseniz edin gibi bişey demişti. Yazışmaya bi bakın isterseniz sanırım bildirim yapmayacak. Listeyi ona göre yazarsınız
Tamam canım gordün yazışmayi ama zaten üst üste bildirim yapmazsa bildiririz paylaşım alanına kurallara biraz değişiklikler var ona uygun olarak önce onunla konuşmam lazım bu hafta diskalifiye etmeyelim olmazsa caroline84 sen ne dersin

Son paragraf benim durumunun özeti ama sabredemiyorum

Kızlar ben bu akşam kv ye gidicem. Aslında birdaha eşim yokken gitmiycem diye yemin etmiştim. Eşim demedi git felan diye. Kayınpederim ve engelli olan bir kaynım var onlrın hatrına asyayı görebilsinler diye gidicem. Ama inanılmaz strest oldum. Benimle fazla konuşmaya çalışmasın dedim. Sevsin torununu bana ilişmesin dedim. Eşim aradı tembih etti. Ama ona tembih felan işlemez. Laftan sözden anlayan biri değil. Yapar eder yüzsüz hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam eder. Ay bana dua edin. Çünkü artık onun laflarına tahammül edecek durumda değilim. Buda son zaten. Eşim geldiğine gelir götürür asyayı. Yoksa daha da eşim yokken gitmem o kadının yanına.

Seni anlıyorum canım gormeye bile tahammülün kalmamış belli sen sükûnet sahibi ol boşver aldiris etme öyle bir insan huyundan vazgeçmez inşallah görüşmen hayırlı bir şekilde biter canım

***1. TAKIM 556.ETAP***

Gunayfur (61/59.9/1.1/%0.90) bildırım yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (83,4//%)
zms rainbow(67.9/67.5/0.4/%0.59 )
ELF_LR35(92,4///%)
senasu1 (77,8///% )
KarincaKadin (77///%)
berceste_ (85,3/86/+0.7/%-0.82)

Mutlumusmutlu (103.2///%) bildirim yapmadıgi için yüzdesi 2 ye bölündü
magickk(63,4/62.7/0.7/%1.10)
Mirafatos (72,8///%) kilosu sabit
YeşilinBuyusu (66/64.6/1.4/%2.12)
Xeroderma_pig (64.8/64.7/0.1/%0.15)

1. Takım ortalamasi:

Son düzenleme:
geçen hafta 72.8
bu hafta 72.8
sonuç sabit son üç gün beni yaktı
Olsun canım bende geçen hafta sabittim sen dusmustun haftaya düşeceksin zaten sporunuda yapiyorsun diyetisyenede gidiyorsun sorun yok bence takma kafana ödem oldu buyuk ihtimal

Olsun canım bende geçen hafta sabittim sen dusmustun haftaya düşeceksin zaten sporunuda yapiyorsun diyetisyenede gidiyorsun sorun yok bence takma kafana ödem oldu buyuk ihtimal
ben ne yavaş veriyorum ya kaçamak yaptiysam zaten gitiyo işte anlamadm millet kacamak yapıp veriyor bizdemi sorun var anlamadm yada hemen su tutuyoruz galiba

***1. TAKIM 556.ETAP***

Gunayfur (61/59.9/1.1/%0.90) bildırım yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (83,4//%)
zms rainbow(67.9/67.5/0.4/%0.59 )
ELF_LR35(92,4///%)
senasu1 (77,8///% )
KarincaKadin (77///%)
berceste_ (85,3/86/+0.7/%-0.82)

Mutlumusmutlu (103.2///%) bildirim yapmadıgi için yüzdesi 2 ye bölündü
magickk(63,4/62.7/0.7/%1.10)
Mirafatos (72,8///%) kilosu sabit
YeşilinBuyusu (66/64.6/1.4/%2.12)
Xeroderma_pig (64.8/64.7/0.1/%0.15)

1. Takım ortalamasi:

geçen hafta 72.8
bu hafta 72.8
sonuç sabit son üç gün beni yaktı
Canım 3 gün arka arkkaya olunca tutmuştur. Ben bi gün kaçamak yaptıysam ertesi gün çok hafif yiyorum. Hatta bazen tek öğün yediğim de oluyor. Ama yine de iyi bi sonuç bence artı çıkmadın en azından. Kendine söz ver haftaya asla kaçamak yapma. Listeni bozma. O zaman telafi eder iki haftalık verirsin.

Bencede

Kızlar bu haftanın spor puanlarını topluyordum yalnız sizlerden bir ricam olacak. Sporları yazarken beni etiketleyebilirmisiniz? Gözümden kaçan olmasın. Ya da nasıl yapalım isterseniz herkes kendi puanını not edip cumartesi günü yazabilir. deadline caroline84 kaptanlarım bu knuda nasıl bir yol izleyelim. Spor kuralları ne şekilde olsun. Siz yönlendirin ben ona göre uygulayayım. Kendi kafama göre bişey yapmış olmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…