Canım 48 puanCanım bu iki kere temizlik yaptım ana dünü yazayım ben 2 saat :)
Amin canım inşallahKızlar huzur dolu cumalar diliyorum İçiniz sıkıldığında inşirah süresini okuyun .inşaallah rahatlayacagınıza inanarak.
Rabbim cuma hürmetine sıkıntılarımızı gidersin inşaallah. ..
Tamam canım gordün yazışmayi ama zaten üst üste bildirim yapmazsa bildiririz paylaşım alanına kurallara biraz değişiklikler var ona uygun olarak önce onunla konuşmam lazım bu hafta diskalifiye etmeyelim olmazsadeadline kaptanım mutlumusmutlu caroline kaptana diskalifiye ederseniz edin gibi bişey demişti. Yazışmaya bi bakın isterseniz sanırım bildirim yapmayacak. Listeyi ona göre yazarsınız
Son paragraf benim durumunun özeti ama sabredemiyorumEwt canım çok şükür büyük sıkıntılar değil ama eşimden değer görmediğimi hissediyorum bu gerçek .varsa yoksa ailesı sende bi aile kurdun kabullen artık diyorum yok. Onların canı sıkılıyormus yalnız kalınca. Beni evde bırakıp gider mesela onların yanına ben tek başıma kalmışım canım sıkılmış onun umurunda bile olmaz.. Empati yapsa bi ah. .bekarlara tavsiyem bi insanda 3 özellik olmalı adalet sahibi.durust ve empati kurabilmesı bunlar varsa o insandan kötülük gelmez..
Taşıdığımız çantaya ufak tefek taşlar koysak gün gelir Taşıyamaz hale Geliriz ve bir gün daha büyüğü eklenirse o taşlara artık altından kalkamayız. .inşaallah sabrediyorum güzel günlerin gelmesini umut ediyorum umarım bir gün pes etmem. ..
Seni anlıyorum canım gormeye bile tahammülün kalmamış belli sen sükûnet sahibi ol boşver aldiris etme öyle bir insan huyundan vazgeçmez inşallah görüşmen hayırlı bir şekilde biter canımKızlar ben bu akşam kv ye gidicem. Aslında birdaha eşim yokken gitmiycem diye yemin etmiştim. Eşim demedi git felan diye. Kayınpederim ve engelli olan bir kaynım var onlrın hatrına asyayı görebilsinler diye gidicem. Ama inanılmaz strest oldum. Benimle fazla konuşmaya çalışmasın dedim. Sevsin torununu bana ilişmesin dedim. Eşim aradı tembih etti. Ama ona tembih felan işlemez. Laftan sözden anlayan biri değil. Yapar eder yüzsüz hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam eder. Ay bana dua edin. Çünkü artık onun laflarına tahammül edecek durumda değilim. Buda son zaten. Eşim geldiğine gelir götürür asyayı. Yoksa daha da eşim yokken gitmem o kadının yanına.
Olsun canım bende geçen hafta sabittim sen dusmustun haftaya düşeceksin zaten sporunuda yapiyorsun diyetisyenede gidiyorsun sorun yok bence takma kafanageçen hafta 72.8
bu hafta 72.8
sonuç sabitson üç gün beni yaktı
ben ne yavaş veriyorum ya kaçamak yaptiysam zaten gitiyo işte anlamadm millet kacamak yapıp veriyor bizdemi sorun var anlamadm yada hemen su tutuyoruz galibaOlsun canım bende geçen hafta sabittim sen dusmustun haftaya düşeceksin zaten sporunuda yapiyorsun diyetisyenede gidiyorsun sorun yok bence takma kafanaödem oldu buyuk ihtimal
teşekkürler kaptanimKızlar yardıma ihtiyaç olursa etketleyin
Bol eksiler
Canım 3 gün arka arkkaya olunca tutmuştur. Ben bi gün kaçamak yaptıysam ertesi gün çok hafif yiyorum. Hatta bazen tek öğün yediğim de oluyor. Ama yine de iyi bi sonuç bence artı çıkmadın en azından. Kendine söz ver haftaya asla kaçamak yapma. Listeni bozma. O zaman telafi eder iki haftalık verirsin.geçen hafta 72.8
bu hafta 72.8
sonuç sabitson üç gün beni yaktı
BencedeCanım 3 gün arka arkkaya olunca tutmuştur. Ben bi gün kaçamak yaptıysam ertesi gün çok hafif yiyorum. Hatta bazen tek öğün yediğim de oluyor. Ama yine de iyi bi sonuç bence artı çıkmadın en azından. Kendine söz ver haftaya asla kaçamak yapma. Listeni bozma. O zaman telafi eder iki haftalık verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?