Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sana nasıl uygun olacaksa sen karar verip bu konuda karar verebiliriz canım çünkü not etmesi baya zor oluyor zamanındabende yapıyordum biliyorum bence hergün yapılması daha kolay oluyor senin için ama sen nasıl ostersen takıma da sorup o şekilde yol izleyebiliriz

deadline kaptanım herkes kendi not alsa bu sefer arkadaşlara yük olur. Hergün beni etiketleyerek bildirim yaparlarsa benim için daha kolay olur. Birde miktar olarak değilde dakika olarak yazılırsa hesaplama yapabiliyorum. Miktardan hesaplama yapmam mümkün değil. Yine başka önerisi olan varsa ben uyarım.

Canım bu hafta üst uste olaylar oldu ya.
Kurallari değiştirdi seabahar diskalifiye olmadan önce özelden kendide görüşcek.
Yazip devam ederse etsin.
Gunayfurda yazmamisti burda devam ediyo.
Kaptanım ben gergin ortamlari sevmiyorum.
2 hafta sonra gelmiş cocugu hasta.
Yine geçmiş olsun diyorum diskalifiye edebilirsin diyor.
Kaptanım ben karışmam artık.

deadline birde kaptanım motie etmesi açısından haftalık 250 puan gibi bir puan belirleyebiliriz. Zaten artık temizliği de dahil ettik. Ulaşılması çok güç bir puan değil.

Ben bi sabah kalktigimi bide yattigimi biliyorum canim camasir, ütü, süpürge, evi topla , yemek....
Benden fazla ev isi yapa yokki.
Bu hafta bence temizligi katma canım öbür hafta baslayalim ben sadece yürüyüş leri yazdim.
Belki herkes öyle yapmıştır not alamistir.

deadline birde kaptanım motie etmesi açısından haftalık 250 puan gibi bir puan belirleyebiliriz. Zaten artık temizliği de dahil ettik. Ulaşılması çok güç bir puan değil.
Tamam canım güzel olur o şekilde o zaman herkes seni etiketleyerek akşam yaptığı sporları toplu olarak yazsin hergun
Tamam canım yeni kurallar gereği konuşmamız gerekiyor zaten ben bir sorayım olmadı ya da direk izne de ayırabiliriz isterse

***1. TAKIM 556.ETAP***

Gunayfur (61/59.9/1.1/%0.90) bildırım yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (83,4/83.7/+0.3/%-0.36)
zms rainbow(67.9/67.5/0.4/%0.59 )

ELF_LR35(92,4///%) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor
senasu1 (77,8///% ) kilosu sabit

KarincaKadin (77///%)
berceste_ (85,3/86/+0.7/%-0.82)

Mutlumusmutlu (103.2///%) bildirim yapmadıgi için yüzdesi 2 ye bölündü
magickk(63,4/62.7/0.7/%1.10)
Mirafatos (72,8///%) kilosu sabit
YeşilinBuyusu (66/64.6/1.4/%2.12)
Xeroderma_pig (64.8/64.7/0.1/%0.15)

1. Takım ortalamasi:

Herkesinkini yazmamıştık ya canım zaten yarın ilk listeyi yapıcam. Başlamış olsun. Çok bi puan etkilemez. Haftaya daha düzenli yaparız inşallah.

Kızlar ya ben inanılmaz sterst oldum karnım felan ağrıyo yani o derece. Ay bana bişey söyleyin nasıl katlanıcam ben bu akşam. Asya da yine çok huysuz. Dönüşte yine hastaneye götürücem. Bi doktor başka diyo öbürü başka diyo. İnsanı iyice panik ediyorlar.

Oluruna bırak ne yapcan herkes biseyle imtihan oluyor canım kimisi evlat, kimi sağlık buda senin imtihanin sen yinede insanlik etmissin torununu sevsinler diye götürüyorsun.
Stress olman bu işi degistirmiycek.
Söylemesi kolay biliyorum bende bu aralar bi acayibim burdan yazmakla olmuyor.
Çok şükür seni seven bi esin bide bebeginiz var.
Kaynanan isyedigi kadar catlasin

Çatladıkça kuduruyo zaten canım oğlunu kendi kocası zannettiği için bi türlü bizim ayrı bir aile olduğumuz kabul edemiyor. Kuma muamelesi yapıyo resmen. Neyse dua ediyorum zararsız atlatayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…