Sana nasıl uygun olacaksa sen karar verip bu konuda karar verebiliriz canım çünkü not etmesi baya zor oluyor zamanındabende yapıyordum biliyorum bence hergün yapılması daha kolay oluyor senin için ama sen nasıl ostersen takıma da sorup o şekilde yol izleyebilirizKızlar bu haftanın spor puanlarını topluyordum yalnız sizlerden bir ricam olacak. Sporları yazarken beni etiketleyebilirmisiniz? Gözümden kaçan olmasın. Ya da nasıl yapalım isterseniz herkes kendi puanını not edip cumartesi günü yazabilir.deadline caroline84 kaptanlarım bu knuda nasıl bir yol izleyelim. Spor kuralları ne şekilde olsun. Siz yönlendirin ben ona göre uygulayayım. Kendi kafama göre bişey yapmış olmayayım.
Tamam canım gordün yazışmayi ama zaten üst üste bildirim yapmazsa bildiririz paylaşım alanına kurallara biraz değişiklikler var ona uygun olarak önce onunla konuşmam lazım bu hafta diskalifiye etmeyelim olmazsacaroline84 sen ne dersin
deadline birde kaptanım motie etmesi açısından haftalık 250 puan gibi bir puan belirleyebiliriz. Zaten artık temizliği de dahil ettik. Ulaşılması çok güç bir puan değil.
Kilom sabit 77.8 @carolin84 kusura bakma canim benim kiz hasta aksamada misafirim var kosusturmadan aklimdan cikmis bildirim yapmak
deadline kaptanım herkes kendi not alsa bu sefer arkadaşlara yük olur. Hergün beni etiketleyerek bildirim yaparlarsa benim için daha kolay olur. Birde miktar olarak değilde dakika olarak yazılırsa hesaplama yapabiliyorum. Miktardan hesaplama yapmam mümkün değil. Yine başka önerisi olan varsa ben uyarım.
Tamam canım güzel olur o şekilde o zaman herkes seni etiketleyerek akşam yaptığı sporları toplu olarak yazsin hergundeadline birde kaptanım motie etmesi açısından haftalık 250 puan gibi bir puan belirleyebiliriz. Zaten artık temizliği de dahil ettik. Ulaşılması çok güç bir puan değil.
Tamam canım yeni kurallar gereği konuşmamız gerekiyor zaten ben bir sorayım olmadı ya da direk izne de ayırabiliriz isterseCanım bu hafta üst uste olaylar oldu ya.
Kurallari değiştirdi seabahar diskalifiye olmadan önce özelden kendide görüşcek.
Yazip devam ederse etsin.
Gunayfurda yazmamisti burda devam ediyo.
Kaptanım ben gergin ortamlari sevmiyorum.
2 hafta sonra gelmiş cocugu hasta.
Yine geçmiş olsun diyorum diskalifiye edebilirsin diyor.
Kaptanım ben karışmam artık.
Ben bi sabah kalktigimi bide yattigimi biliyorum canim camasir, ütü, süpürge, evi topla , yemek....
Benden fazla ev isi yapa yokki.
Bu hafta bence temizligi katma canım öbür hafta baslayalim ben sadece yürüyüş leri yazdim.
Belki herkes öyle yapmıştır not alamistir.
Kızlar ya ben inanılmaz sterst oldum karnım felan ağrıyo yani o derece. Ay bana bişey söyleyin nasıl katlanıcam ben bu akşam. Asya da yine çok huysuz. Dönüşte yine hastaneye götürücem. Bi doktor başka diyo öbürü başka diyo. İnsanı iyice panik ediyorlar.
Oluruna bırak ne yapcan herkes biseyle imtihan oluyor canım kimisi evlat, kimi sağlık buda senin imtihanin sen yinede insanlik etmissin torununu sevsinler diye götürüyorsun.
Stress olman bu işi degistirmiycek.
Söylemesi kolay biliyorum bende bu aralar bi acayibim burdan yazmakla olmuyor.
Çok şükür seni seven bi esin bide bebeginiz var.
Kaynanan isyedigi kadar catlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?