Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 556.ETAP***

Gunayfur (61/59.9/1.1/%0.90) bildırım yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (83,4/83.7/+0.3/%-0.36)
zms rainbow(67.9/67.5/0.4/%0.59 )

ELF_LR35(92,4///%) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor
senasu1 (77,8///% ) kilosu sabit

KarincaKadin (77///%)
berceste_ (85,3/86/+0.7/%-0.82)

Mutlumusmutlu (103.2///%) gecen hafta da bildirim yapmayan uye bildirimsiz olarak izne ayrılmak istiyor
magickk(63,4/62.7/0.7/%1.10)
Mirafatos (72,8///%) kilosu sabit
YeşilinBuyusu (66/64.6/1.4/%2.12)
Xeroderma_pig (64.8/64.7/0.1/%0.15)

1. Takım ortalamasi:

KarincaKadin neredesin canim biraz geçmişi inceledim bir haftadır takıma da ugramamissin eğer devam etmek istemiyorsan yada sıkıntılı durumların varsa bir süre izne ayrilabilirsin yada devam etmek istiyorsan takıma uğramak lazım menü bildirmen ve kurallar atman lazım biliyorsun

***1. TAKIM 556.ETAP***

Gunayfur (61/59.9/1.1/%0.90) bildırım yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (83,4/83.7/+0.3/%-0.36)
zms rainbow(67.9/67.5/0.4/%0.59 )

ELF_LR35(92,4///%) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor
senasu1 (77,8///% ) kilosu sabit
KarincaKadin (77///%) bildirimde bulunmadi

berceste_ (85,3/86/+0.7/%-0.82)
Mutlumusmutlu (103.2///%) gecen hafta da bildirim yapmayan uye bildirimsiz olarak izne ayrılmak istiyor
magickk(63,4/62.7/0.7/%1.10)
Mirafatos (72,8///%) kilosu sabit
YeşilinBuyusu (66/64.6/1.4/%2.12)
Xeroderma_pig (64.8/64.7/0.1/%0.15)

1. Takım ortalamasi:%0.307

Canım beni izne ayır istersen. Diyet yapmıyorum yapamıyorum. Onun içinde kaçıyorum çünkü:)

Normal hayatta yüzüne bile Bakmayacağımız ama katlanmakta Olduğumuz ne çok insan var dimi. Hep sorgularım kendimi evlilik bu mu yani diye

Sabır diliyorum inşaallah kolay ve çabuk gecer

Normal hayatta yüzüne bile Bakmayacağımız ama katlanmakta Olduğumuz ne çok insan var dimi. Hep sorgularım kendimi evlilik bu mu yani diye

Önemli değil canım bugün isim yoktu zaten sıkıntı olmadı bence yeşilinbüyüsü de isterse onu da yardımcı kadrosuna alabiliriz ama bu şekilde mutluyum derse o karar versin

Kaptanım kalp kalbe karşı diyorlar ya dogru.
Zaten Y YesilinBuyusu sagolsun spora bakıyor. Ama oda kaptan yardımcısı olursa birlikte yapariz daha güzel olur.

Rabbim yardımcın olsun merak ettim nedir seni bu kadar yıpratan. Canım?
Birikim canım tek bir olay değil
Evet çok yıprandım
Kendimi suçlamaktan ve şu andaki durumumdan kendimi sorumlu tutmaktan vazgeçemiyorum.
Suçluluk psikolojisi mafediyor beni
Bunun için yardım almam lazım
Gün geçtikçe azalmıyor

En kötüsü suçluluk psikolojisi zaten
Bence de yardim almak en iyisi
Bosversek hiçbirşeyi kafaya takmasak ne güzel olurdu ama nerdee

Kendine sebepler bul canım değişiklık yap mutlu olduğun şeyi yapmaya çalış. .

Kv de kp geldi bak mesela la havle çekiyorum :) zor da olsa..
Bende yardım almak için gittim Dr a ama ilaç önerdi hemen ben ilaç istemiyorum ben beni dinlesin yol yordam göstersın istiyorum falan .

Bugün sırtımda feci bi ağrı var kızlar midem de bulanıyor. 1 kilo verdiğimi görünce abarttım sanırım.

Önemli değil canım bugün isim yoktu zaten sıkıntı olmadı bence yeşilinbüyüsü de isterse onu da yardımcı kadrosuna alabiliriz ama bu şekilde mutluyum derse o karar versin

Kaptanım kalp kalbe karşı diyorlar ya dogru.
Zaten Y YesilinBuyusu sagolsun spora bakıyor. Ama oda kaptan yardımcısı olursa birlikte yapariz daha güzel olur.

Teşekkürler kaptanlarım. Ben şimdilik sadece spora bakayım ama yardımcı olmam gereken bir durum olduğunda elimden geldiğince yardım ederim

Malesef öyle canım. Ama bu mesafeyi çiğnetmiycem artık. Bende bardak taştı çünkü olay büyük. Bugün gittiğime dua etsin.

Kızlar akşamı atlattım. Tabii hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Asyanın doktoru bize öpüşmeyi yasakladı dedim ki öyle gerçek yani kimseyi de öpmedim. Sözde asyaya kıyafet almış sağol bile demedim. Babası gelince koysun valizine dedim almadım. Ama şu var ki gitmemem bir tık düzeltmiş. Laf sokmadı bu sefer çok şaşırdım. Tabii her gelişimde daha kendi ailemi bile görmeden ona koşmama alışmıştı. Eşim yokken bile bayramıh ilk kahvaltılarına ona gitmeme alışmıştı. Yaptığı herşeye rağmen annecim annecim diye dizinin dibinden ayrılmamama alışmıştı. Ama artık o kişi öldü beybisi sen kendi ellerinle öldürdün. Böyle yabancı gibi ağırlarsın işte gelinini. Yemeklerini yemedim kızlar. Eltim patlıcan yoıurtlaması yapmış biraz ondan yedim. Barbunya yapmış biraz ondan yedim. Kayınpederim salata yapmış ondan yedim. Kaynım da çiğköfte almış onu yedim. Onun yaptıklürını yemedim. Bir tane de tabak bile kaldırmadım. Bundan sonra böyle. Gittiğime dua etsin. O engelli olan kaynım olmasa gitmezdim de. O meleğin hatrına gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…