Canım beni izne ayır istersen. Diyet yapmıyorum yapamıyorum. Onun içinde kaçıyorum çünkü:)KarincaKadin neredesin canim biraz geçmişi inceledim bir haftadır takıma da ugramamissin eğer devam etmek istemiyorsan yada sıkıntılı durumların varsa bir süre izne ayrilabilirsin yada devam etmek istiyorsan takıma uğramak lazım menü bildirmen ve kurallar atman lazım biliyorsun
Rabbim yardımcın olsun merak ettim nedir seni bu kadar yıpratan. Canım?Son paragraf benim durumunun özeti ama sabredemiyorum
Normal hayatta yüzüne bile Bakmayacağımız ama katlanmakta Olduğumuz ne çok insan var dimi. Hep sorgularım kendimi evlilik bu mu yani diyeKızlar ben bu akşam kv ye gidicem. Aslında birdaha eşim yokken gitmiycem diye yemin etmiştim. Eşim demedi git felan diye. Kayınpederim ve engelli olan bir kaynım var onlrın hatrına asyayı görebilsinler diye gidicem. Ama inanılmaz strest oldum. Benimle fazla konuşmaya çalışmasın dedim. Sevsin torununu bana ilişmesin dedim. Eşim aradı tembih etti. Ama ona tembih felan işlemez. Laftan sözden anlayan biri değil. Yapar eder yüzsüz hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam eder. Ay bana dua edin. Çünkü artık onun laflarına tahammül edecek durumda değilim. Buda son zaten. Eşim geldiğine gelir götürür asyayı. Yoksa daha da eşim yokken gitmem o kadının yanına.
Normal hayatta yüzüne bile Bakmayacağımız ama katlanmakta Olduğumuz ne çok insan var dimi. Hep sorgularım kendimi evlilik bu mu yani diyeKızlar ben bu akşam kv ye gidicem. Aslında birdaha eşim yokken gitmiycem diye yemin etmiştim. Eşim demedi git felan diye. Kayınpederim ve engelli olan bir kaynım var onlrın hatrına asyayı görebilsinler diye gidicem. Ama inanılmaz strest oldum. Benimle fazla konuşmaya çalışmasın dedim. Sevsin torununu bana ilişmesin dedim. Eşim aradı tembih etti. Ama ona tembih felan işlemez. Laftan sözden anlayan biri değil. Yapar eder yüzsüz hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam eder. Ay bana dua edin. Çünkü artık onun laflarına tahammül edecek durumda değilim. Buda son zaten. Eşim geldiğine gelir götürür asyayı. Yoksa daha da eşim yokken gitmem o kadının yanına.
caroline84 listeyi paylaşım alanında güncelledim etap sayısını da yanlış yazmışım orda düzelttim karınca kadın ve elflr birde mutlumusmutluyu da onunla konuşup izne ayırdım canım haberin olsun
Önemli değil canım bugün isim yoktu zaten sıkıntı olmadıKaptanım ellerine sağlık teşekkür ederim.
Önemli değil canım bugün isim yoktu zaten sıkıntı olmadıbence yeşilinbüyüsü de isterse onu da yardımcı kadrosuna alabiliriz ama bu şekilde mutluyum derse o karar versin
Birikim canım tek bir olay değilRabbim yardımcın olsun merak ettim nedir seni bu kadar yıpratan. Canım?
En kötüsü suçluluk psikolojisi zatenBirikim canım tek bir olay değil
Evet çok yıprandım
Kendimi suçlamaktan ve şu andaki durumumdan kendimi sorumlu tutmaktan vazgeçemiyorum.
Suçluluk psikolojisi mafediyor beni
Bunun için yardım almam lazım
Gün geçtikçe azalmıyor
Kendine sebepler bul canım değişiklık yap mutlu olduğun şeyi yapmaya çalış. .Birikim canım tek bir olay değil
Evet çok yıprandım
Kendimi suçlamaktan ve şu andaki durumumdan kendimi sorumlu tutmaktan vazgeçemiyorum.
Suçluluk psikolojisi mafediyor beni
Bunun için yardım almam lazım
Gün geçtikçe azalmıyor
Önemli değil canım bugün isim yoktu zaten sıkıntı olmadıbence yeşilinbüyüsü de isterse onu da yardımcı kadrosuna alabiliriz ama bu şekilde mutluyum derse o karar versin
Kaptanım kalp kalbe karşı diyorlar ya dogru.
Zaten Y YesilinBuyusu sagolsun spora bakıyor. Ama oda kaptan yardımcısı olursa birlikte yapariz daha güzel olur.
Normal hayatta yüzüne bile Bakmayacağımız ama katlanmakta Olduğumuz ne çok insan var dimi. Hep sorgularım kendimi evlilik bu mu yani diye
Sabır diliyorum inşaallah kolay ve çabuk gecer
Tebrikler canımAyyy nihayet 1. Oldum yaşasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?