Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım düzelecek bir durumunuz varsa adım at
Eskisi gibi ol kesinlikle demiyorum bunu diyecek en son kişi benim.
Bir tık düzeltmiş diyorsun iyi düşün.
Kızın için düşün.

Canım düzelecek bir durumunuz varsa adım at
Eskisi gibi ol kesinlikle demiyorum bunu diyecek en son kişi benim.
Bir tık düzeltmiş diyorsun iyi düşün.
Kızın için düşün.

Canım o tık şu sadece laf sokamadı. O da eşim arayıp tembih ettiği için ve ben gitmediğim için. Malesef benim 5 yıldır atmadığım adım kalmadı. Son yaptığı affedilecek şey değil canım. Bak hala lohusa sendromunu atlatamadım. İlaca başladım artık. Beni hasta etti kadın. Canıma yetti. Bu mesafe iyi. Bundan sonra asla olmaz. Eşim olmadan da gitmem artık. Ben bugün ne çektim anlatamam. Sabahtan beri karnım ağrıyo. Bizde 4 atanın hakkı birdir derler canım. Ben 5 yıldır bu mantıkla yaklaştım. Kendi anneme anne derken ona annecim dedim. Beni tüketti. bugün o sofraya hiç oturmazdımda diğer insanlara saygısızlık etmek istemedim. Eşim olsa da şu mesafeden şaşmam. Ben böyle çok daha rahatım.

Boşveren insanlardan olmayı o kadar isterdim ki
Ben çok kontrolcüyüm
Ben biraz bosveren tıpmış gibi dururum ama herkesten önce yapılması gerekenleri yaparım buluşma yerine herkesten önce varirim sorumluluk verildiyse kesinlikle yaparım ama herkes rahatgibi görür beni
Çok kasmam herkesi kafana takmam sevdiklerini onemsediklerim için yorarim beynimi belkide bundandır ne gerek varki beni umursamayan insanlar için gündemini zorlamaya
Önce ben sonra eşim gelir benim icin

Büyüklük sende kalsın canım o utansın ..senin kv açık oynamış demek ki sen safını seçmişsin. . Esinde yanındaysa hiç takma böyle devam et ne sen üzül ne o üzülsün. ..

Sabah yagda bir yumurta bir parca peynir bir kac zeytin bir dilim ekmek. Kahvaltim biraz gec olmustu ogle yok.
Aksam misafirlerim icin cay sofrasi kurdum ve kasmadan yedim hem kafam dagildi kizlarla hem moral oldu o yuzden ne yedigime dikkat etmedim bu gunde boyle bitti herkese iyi geceler

Eveeeet kızlar ilk spor listemizi yazayım. Yalnız geriye dönüp topladığım için çok zor oldu. Sizlerden ricam yaptığınız sporları yazarken beni etiketlerseniz ben günlük toplama yaparım. Listede yanlışlık varsa düzeltiriz.

1. blonde ambition 419 puan
2. G Gunayfur 263 puan
3. YesilinBüyüsü 117 puan
4. caroline84 104 puan
5. magickk 93 puan
6. Xeroderma_pig 48 puan
7. senasu1 25 puan

Öncelikle herkesi tebrik ediyorum. Artık temizlik de spora dahil oldu kızlar. Motive etmesi açısından haftalık 250 puanlık bir kota koyalım ve bu puana ulaşamayana ceza verelim ne dersiniz?

Canım yanlışlık var benim 153 puan hesapladım da o yüzden

Eline sağlık canım bence de haftada 250 çok iyi olur hem temizlikte dahilmis yapılamayacak puan degil
Evet kızlar her akşam yaptıklarınızı toplu olarak yazın ve yesilinbuyusunu etiketleyelim

Merhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar

Güzel hanımlar tekrar merhaba. Bu haftanın spor 1. blonde ambition . Canım nerelerdesin? Seni tebrik ederim. 4000 kalori çok iyi bir miktar. Farkındayım ki bu hafta kilo verememek senin motivasyonunu bozdu ancak hiç bozulmasın. Sen her zaman sıkılaşmk önemli demiyor musun? Harika bir sonuç elde ettin neden tadını çıkarmıyorsun? 7000 kalori 1 kilo eder canım. Her zaman söylediğimiz gibi bazen tartıda gördüğümüz değil aynada gördüğümüz daha önemli olmalı. Ayrğca artıda değilsin. Lütfen motivasyonunu bozma bu haftanın spor kraliçesi sensin. Şimdi diğer güzil takım arkadaşlarım hadi bi gayret göserip bu hafta hepimiz alt limit olan 250 puanı devirelim. Yalnız lütfen sağlığınızı zorlamadan size en uygun aktiviteyi seçin. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız.

bence çok güzel fikir boylece herkes biraz daha fazla spor yapar teşvik eder diye düşünüyorum ben ayrıca teşekkür ederim birinci olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…