- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Boşveren insanlardan olmayı o kadar isterdim kiEn kötüsü suçluluk psikolojisi zaten
Bence de yardim almak en iyisi
Bosversek hiçbirşeyi kafaya takmasak ne güzel olurdu ama nerdee
Canım düzelecek bir durumunuz varsa adım atKızlar akşamı atlattım. Tabii hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Asyanın doktoru bize öpüşmeyi yasakladı dedim ki öyle gerçek yani kimseyi de öpmedim. Sözde asyaya kıyafet almış sağol bile demedim. Babası gelince koysun valizine dedim almadım. Ama şu var ki gitmemem bir tık düzeltmiş. Laf sokmadı bu sefer çok şaşırdım. Tabii her gelişimde daha kendi ailemi bile görmeden ona koşmama alışmıştı. Eşim yokken bile bayramıh ilk kahvaltılarına ona gitmeme alışmıştı. Yaptığı herşeye rağmen annecim annecim diye dizinin dibinden ayrılmamama alışmıştı. Ama artık o kişi öldü beybisi sen kendi ellerinle öldürdün. Böyle yabancı gibi ağırlarsın işte gelinini. Yemeklerini yemedim kızlar. Eltim patlıcan yoıurtlaması yapmış biraz ondan yedim. Barbunya yapmış biraz ondan yedim. Kayınpederim salata yapmış ondan yedim. Kaynım da çiğköfte almış onu yedim. Onun yaptıklürını yemedim. Bir tane de tabak bile kaldırmadım. Bundan sonra böyle. Gittiğime dua etsin. O engelli olan kaynım olmasa gitmezdim de. O meleğin hatrına gittim.
Canım düzelecek bir durumunuz varsa adım at
Eskisi gibi ol kesinlikle demiyorum bunu diyecek en son kişi benim.
Bir tık düzeltmiş diyorsun iyi düşün.
Kızın için düşün.
Ben biraz bosveren tıpmış gibi dururum ama herkesten önce yapılması gerekenleri yaparım buluşma yerine herkesten önce varirim sorumluluk verildiyse kesinlikle yaparım ama herkes rahatgibi görür beniBoşveren insanlardan olmayı o kadar isterdim ki
Ben çok kontrolcüyüm
Büyüklük sende kalsın canım o utansın ..senin kv açık oynamış demek ki sen safını seçmişsin. . Esinde yanındaysa hiç takma böyle devam et ne sen üzül ne o üzülsün. ..Kızlar akşamı atlattım. Tabii hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Asyanın doktoru bize öpüşmeyi yasakladı dedim ki öyle gerçek yani kimseyi de öpmedim. Sözde asyaya kıyafet almış sağol bile demedim. Babası gelince koysun valizine dedim almadım. Ama şu var ki gitmemem bir tık düzeltmiş. Laf sokmadı bu sefer çok şaşırdım. Tabii her gelişimde daha kendi ailemi bile görmeden ona koşmama alışmıştı. Eşim yokken bile bayramıh ilk kahvaltılarına ona gitmeme alışmıştı. Yaptığı herşeye rağmen annecim annecim diye dizinin dibinden ayrılmamama alışmıştı. Ama artık o kişi öldü beybisi sen kendi ellerinle öldürdün. Böyle yabancı gibi ağırlarsın işte gelinini. Yemeklerini yemedim kızlar. Eltim patlıcan yoıurtlaması yapmış biraz ondan yedim. Barbunya yapmış biraz ondan yedim. Kayınpederim salata yapmış ondan yedim. Kaynım da çiğköfte almış onu yedim. Onun yaptıklürını yemedim. Bir tane de tabak bile kaldırmadım. Bundan sonra böyle. Gittiğime dua etsin. O engelli olan kaynım olmasa gitmezdim de. O meleğin hatrına gittim.
Güzel bir moral canım :)Ayyy nihayet 1. Oldum yaşasınnnn
Canım yanlışlık var benim 153 puan hesapladım da o yüzdenEveeeet kızlar ilk spor listemizi yazayım. Yalnız geriye dönüp topladığım için çok zor oldu. Sizlerden ricam yaptığınız sporları yazarken beni etiketlerseniz ben günlük toplama yaparım. Listede yanlışlık varsa düzeltiriz.
1.blonde ambition 419 puan
2. G Gunayfur 263 puan
3. YesilinBüyüsü 117 puan
4.caroline84 104 puan
5.magickk 93 puan
6.Xeroderma_pig 48 puan
7.senasu1 25 puan
Öncelikle herkesi tebrik ediyorum. Artık temizlik de spora dahil oldu kızlar. Motive etmesi açısından haftalık 250 puanlık bir kota koyalım ve bu puana ulaşamayana ceza verelim ne dersiniz?
Eline sağlık canımEveeeet kızlar ilk spor listemizi yazayım. Yalnız geriye dönüp topladığım için çok zor oldu. Sizlerden ricam yaptığınız sporları yazarken beni etiketlerseniz ben günlük toplama yaparım. Listede yanlışlık varsa düzeltiriz.
2. G Gunayfur 263 puan
4.caroline84 104 puan
5.magickk 93 puan
6.Xeroderma_pig 48 puan
7.senasu1 25 puan
Öncelikle herkesi tebrik ediyorum. Artık temizlik de spora dahil oldu kızlar. Motive etmesi açısından haftalık 250 puanlık bir kota koyalım ve bu puana ulaşamayana ceza verelim ne dersiniz?
Canım emeğine sağlık olmazsa seni her gün etiketlerim o zaman yanlışlık olmazKızlar yanlış olmuş 3. Müzmagickk bu haftaki listeyi idare edin lütfen yanlışlık olabilir. Sevgiler...
bence çok güzel fikir boylece herkes biraz daha fazla spor yapar teşvik eder diye düşünüyorum ben ayrıca teşekkür ederim birinci olmuşumEveeeet kızlar ilk spor listemizi yazayım. Yalnız geriye dönüp topladığım için çok zor oldu. Sizlerden ricam yaptığınız sporları yazarken beni etiketlerseniz ben günlük toplama yaparım. Listede yanlışlık varsa düzeltiriz.
2. G Gunayfur 263 puan
4.caroline84 104 puan
5.magickk 93 puan
6.Xeroderma_pig 48 puan
7.senasu1 25 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?