- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Teşekkür ederim canm sende iyiki varsınGüzel hanımlar tekrar merhaba. Bu haftanın spor 1.blonde ambition . Canım nerelerdesin? Seni tebrik ederim. 4000 kalori çok iyi bir miktar. Farkındayım ki bu hafta kilo verememek senin motivasyonunu bozdu ancak hiç bozulmasın. Sen her zaman sıkılaşmk önemli demiyor musun? Harika bir sonuç elde ettin neden tadını çıkarmıyorsun? 7000 kalori 1 kilo eder canım. Her zaman söylediğimiz gibi bazen tartıda gördüğümüz değil aynada gördüğümüz daha önemli olmalı. Ayrğca artıda değilsin. Lütfen motivasyonunu bozma bu haftanın spor kraliçesi sensin. Şimdi diğer güzil takım arkadaşlarım hadi bi gayret göserip bu hafta hepimiz alt limit olan 250 puanı devirelim. Yalnız lütfen sağlığınızı zorlamadan size en uygun aktiviteyi seçin. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız.
SüpersinGüzel hanımlar tekrar merhaba. Bu haftanın spor 1.blonde ambition . Canım nerelerdesin? Seni tebrik ederim. 4000 kalori çok iyi bir miktar. Farkındayım ki bu hafta kilo verememek senin motivasyonunu bozdu ancak hiç bozulmasın. Sen her zaman sıkılaşmk önemli demiyor musun? Harika bir sonuç elde ettin neden tadını çıkarmıyorsun? 7000 kalori 1 kilo eder canım. Her zaman söylediğimiz gibi bazen tartıda gördüğümüz değil aynada gördüğümüz daha önemli olmalı. Ayrğca artıda değilsin. Lütfen motivasyonunu bozma bu haftanın spor kraliçesi sensin. Şimdi diğer güzil takım arkadaşlarım hadi bi gayret göserip bu hafta hepimiz alt limit olan 250 puanı devirelim. Yalnız lütfen sağlığınızı zorlamadan size en uygun aktiviteyi seçin. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız.
sağol canm olabilir bende yapiyorum onu bazen haklısın bu aralar belki zumba yada dansa ağırlık verebilirim gene olabilirblonde ambition canım bu benim fikrim tabi mesela yaptığın sporu değiştirsen farklı sporlar yapsan belki vücudun artık alıştı bunu bir fitnes uzmanı söylemişti eğer kilo veremiyorsanız sporunuzu değiştirin diye hatta yaptığınız saatleri dahi değiştirin demişti çünkü artık vücudumuz o düzene alışıyormuş mesela ben bir ara leslie yapiyodum çok da güzel kilo verdim sonra üst üste vermemeye başladım yerine başka spor seçtim ve kilo gitmeye başladı tabi canım bu sadece benim fikrim en iyisini yine sen bilirsin
teşekkür ederim canmY YesilinBuyusu çok iyi 250 puanlama ev işi hiç Bitmez bayanların avantajımız oldu :) ben bu kadar beklemiyordum sanırım ip yaradı bana resimlerim de farkedebılıyorum basenlerimın inceldiğinı bakalım nasıl olacak hedefime az kaldı kızlar bir an önce ulaşmak. Herkes ne kadar incelmıssın diyo mutlu oluyorum yaaa :)
blonde ambition tebrikler canım harikasın ıdolümsün :)
teşekkür ederim canm benim evet kendimi toparladm tekrar kafamda planlama yaptm hadi bakalm yarından itibaren tempo devamSüpersinblonde ambition bencede moralini bozma birincimizsin ve bizi gaza getir haftaya çok iyi sonuç alacaksın emin ol
nasıl yapılıyor canımKızlar benimle detoksa varmisiniz 3 günlük 3 günde 3 kilo tabi kişiden kişiye değişir
Linki bunasıl yapılıyor canım
Ben arınma diyetiyle yine bu diyetisyenin 1.5 kilo verdimLinki bu
Y YesilinBuyusu çok iyi 250 puanlama ev işi hiç Bitmez bayanların avantajımız oldu :) ben bu kadar beklemiyordum sanırım ip yaradı bana resimlerim de farkedebılıyorum basenlerimın inceldiğinı bakalım nasıl olacak hedefime az kaldı kızlar bir an önce ulaşmak. Herkes ne kadar incelmıssın diyo mutlu oluyorum yaaa :)
blonde ambition tebrikler canım harikasın ıdolümsün :)
Y YesilinBuyusu canm bugün ki yaptıklarımın karşılığı hakkında net bilgim yok canm hesabımı sana bırakıyorum canm kızım ile parkta 10 dakika futbol oymadk sonra o kaydiraklara bende spor aletlerine aletler ilede 10 dakika çalışma yaptm 20 dakika bunların karşılığı nedir bilmiyorum tatlim gezdik geldik eve sonrda temizlik yaptım canm 40 dakika ev temizliği
kızlar bir kaç gündür hem kötü oldum hem diyet yapmadm olay sadece morel degildi yani bedenen iyi hoasetmiyorum bu diyet sonrasi vir kaç gündür yasadgm bir sey ve 2 gundur aktif sporumu yapmadgm halde bas donmesi halsizlik gibi seyler yasadm bayginlik gibi ve yerin altimdan kayoyormus hisai ile gelen tarz bir baş dönmelerim oldu bu tarz bir şey hiç yapamamıştım bu diyet mi yapti diye düşündüm sıfır yağ ve sıfır tuz mu tansiyonu oynatti ne oldu bilmiyorum ama bu diyet sağlığımı bozucak gibi geldi kızlar karataya mı donsem diye düşünüyorum
Kızlar benimle detoksa varmisiniz 3 günlük 3 günde 3 kilo tabi kişiden kişiye değişir
estafurullah canm hem sen yapsan bile çok güzel telafi ediyorsun zatenArkadaşlar malesef bugün kaçamak yaptım. Akşam yemeğe davetliydim yedim yani yazmayayım buraya canınız istemesin. Ama yarın telafi etmeye çalışıcam. Artık kaçamak yaparken size karşı sorumlu hissediyorum kendimi. O yüzden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. İyi akşamlar
çok haklısın canm zaten listeyi ilk aldığım gün size hiç içime sinmiyor ama başlıyorum yazmıştım çünkü bana çok sağlıksız geliyordu ve gerçekten beni mahfetti dediğin gibi halsizlik baş dönmesi zaten birkaç gündür koşu bandına cikmadim ve beni kıtlığa soktuğu içinde sonraki günlerde kalorili yiyeceklere saldırdım yani her yönden çok kötü diyetisyen listeleri benden uzak olsun ben yine sağlıklı beslenme ve spor yolunda gidicemCanım seni de tebrik ederim sonucun çok güzel.Ben bu hafta ablamdaydım bahsetmiştim sizlere kök hücre tedavisi oldu o yüzden düzenimiz bozuldu. Spor yapamadım. Ama bu kota işi inşallah hepimizi yapmam için zorlar.
Canım bu 20 dk yı direk egzersiz olarak hesaplayalım 7 puan ev temizliği 16 puan toplam 23 puan.
Ya canım haddim değil elbet anck ben artık diyetisyenlere pek güvenmiyorum. Fii tarihinden kalma diyetleri veriyorlar insana. Zaten karatay teyze bu yüzden mantıklı geliyor bana. Ben diyetisyen diyetlerini yaptığıl zaman inanılmaz halsizlik yaşıyorum ancak karatayda böyle bir sorunum olmadı. Tabiki karar senin sen nasıl rahat ve sağlıklı isen öyle devam et. Yeter ki istikrarlı bir şekilde devam et.
Canım van da olsam katılırdım ama burda detoks yapmam mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?