Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Teşekkür ederim canm sende iyiki varsın 1.lige cok secindim gerçekten bir kaç gündür diyet motivasyonumu yitirdim ve girmek bile istemedim artk denediğim yontemlerden ve çok yavaş vermekten yoruldum mezurelerde spordan ötürü sonuç harika ama tartida bukadar yavaş olması genede ister istemez morelimi bozuyor bilmiyorum ben çok mu su tutuyorum ne oluyor acaba bi anlayamadm ama en azından spordan dolayı bor morel oldu teşekkür ederim zaten spor yapmasam demekki kesin artı çıkacakdm ben

Süpersin blonde ambition bencede moralini bozma birincimizsin ve bizi gaza getir haftaya çok iyi sonuç alacaksın emin ol

blonde ambition canım bu benim fikrim tabi mesela yaptığın sporu değiştirsen farklı sporlar yapsan belki vücudun artık alıştı bunu bir fitnes uzmanı söylemişti eğer kilo veremiyorsanız sporunuzu değiştirin diye hatta yaptığınız saatleri dahi değiştirin demişti çünkü artık vücudumuz o düzene alışıyormuş mesela ben bir ara leslie yapiyodum çok da güzel kilo verdim sonra üst üste vermemeye başladım yerine başka spor seçtim ve kilo gitmeye başladı tabi canım bu sadece benim fikrim en iyisini yine sen bilirsin

Y YesilinBuyusu çok iyi 250 puanlama ev işi hiç Bitmez bayanların avantajımız oldu :) ben bu kadar beklemiyordum sanırım ip yaradı bana resimlerim de farkedebılıyorum basenlerimın inceldiğinı bakalım nasıl olacak hedefime az kaldı kızlar bir an önce ulaşmak. Herkes ne kadar incelmıssın diyo mutlu oluyorum yaaa :)
blonde ambition tebrikler canım harikasın ıdolümsün :)

sağol canm olabilir bende yapiyorum onu bazen haklısın bu aralar belki zumba yada dansa ağırlık verebilirim gene olabilir

teşekkür ederim canm

Y YesilinBuyusu canm bugün ki yaptıklarımın karşılığı hakkında net bilgim yok canm hesabımı sana bırakıyorum canm kızım ile parkta 10 dakika futbol oymadk sonra o kaydiraklara bende spor aletlerine aletler ilede 10 dakika çalışma yaptm 20 dakika bunların karşılığı nedir bilmiyorum tatlim gezdik geldik eve sonrda temizlik yaptım canm 40 dakika ev temizliği

kızlar bir kaç gündür hem kötü oldum hem diyet yapmadm olay sadece morel degildi yani bedenen iyi hoasetmiyorum bu diyet sonrasi vir kaç gündür yasadgm bir sey ve 2 gundur aktif sporumu yapmadgm halde bas donmesi halsizlik gibi seyler yasadm bayginlik gibi ve yerin altimdan kayoyormus hisai ile gelen tarz bir baş dönmelerim oldu bu tarz bir şey hiç yapamamıştım bu diyet mi yapti diye düşündüm sıfır yağ ve sıfır tuz mu tansiyonu oynatti ne oldu bilmiyorum ama bu diyet sağlığımı bozucak gibi geldi kızlar karataya mı donsem diye düşünüyorum

sbah ki basdonmesi yasadm ve bugun diyet yapmadm kizlar yarın sabahdan itibarende ufak değişikler ekliyerek karatay tarzında yapicam kızlar yinede bugün ki yediklerimi de yazıyım kızlar

kahvaltı:sucuklu yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği,iki çatal peynir,2 zeytin,çay

öğlen:bir büyük kupa süt ile yapılan tchibo kahve yanında 2 kare parça fındıklı çikolata

Akşam: battal bey çiğ köfte,maden suyu

Canım seni de tebrik ederim sonucun çok güzel. Ben bu hafta ablamdaydım bahsetmiştim sizlere kök hücre tedavisi oldu o yüzden düzenimiz bozuldu. Spor yapamadım. Ama bu kota işi inşallah hepimizi yapmam için zorlar.

Canım bu 20 dk yı direk egzersiz olarak hesaplayalım 7 puan ev temizliği 16 puan toplam 23 puan.

Ya canım haddim değil elbet anck ben artık diyetisyenlere pek güvenmiyorum. Fii tarihinden kalma diyetleri veriyorlar insana. Zaten karatay teyze bu yüzden mantıklı geliyor bana. Ben diyetisyen diyetlerini yaptığıl zaman inanılmaz halsizlik yaşıyorum ancak karatayda böyle bir sorunum olmadı. Tabiki karar senin sen nasıl rahat ve sağlıklı isen öyle devam et. Yeter ki istikrarlı bir şekilde devam et.

Kızlar benimle detoksa varmisiniz 3 günlük 3 günde 3 kilo tabi kişiden kişiye değişir

Canım van da olsam katılırdım ama burda detoks yapmam mümkün değil.

Arkadaşlar malesef bugün kaçamak yaptım. Akşam yemeğe davetliydim yedim yani yazmayayım buraya canınız istemesin. Ama yarın telafi etmeye çalışıcam. Artık kaçamak yaparken size karşı sorumlu hissediyorum kendimi. O yüzden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. İyi akşamlar

estafurullah canm hem sen yapsan bile çok güzel telafi ediyorsun zaten bende sizden çok utanıyorum kaçamak yapınca

çok haklısın canm zaten listeyi ilk aldığım gün size hiç içime sinmiyor ama başlıyorum yazmıştım çünkü bana çok sağlıksız geliyordu ve gerçekten beni mahfetti dediğin gibi halsizlik baş dönmesi zaten birkaç gündür koşu bandına cikmadim ve beni kıtlığa soktuğu içinde sonraki günlerde kalorili yiyeceklere saldırdım yani her yönden çok kötü diyetisyen listeleri benden uzak olsun ben yine sağlıklı beslenme ve spor yolunda gidicem bu arada çok çok geçmiş olsun canm ayrica hep yanimda destek olduğun içinde ayrica çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…