Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Rica ederim canım ne demek zaten amacımız bu değil mi hepimizin kopukluk yaşadığı zamanlr oluyor. Hep destek tam destek

Doğru canım haklısın senin gerek yokki maşallah takır takır veriyosun

Olurmu canım ne özrü sen telafi ediyosun o konuda çok iyisin

Doğru canım bu diyetisyen diyetleri banada iyi gelmiyor karatay gibi hiç birisinde kendimi iyi hissedemedim baş dönmesi bendede olmuştu hep düşük kaloriden karatay ne diyor yağ olmadan yağı nasıl yakacaksınız doğru gerçekten ben su an karatay yapıyorum istersen buçukla devam et benim en son gittiğim diyetisyen karatayciydi üç öğünde yapabilirsin demişti kendi bünyene göre ben buçuk yapmıştım böyle memnunum canım sağlıklı beslenme bence bu

kesinlikle canm yarn sabah karataya dönüyorum bu bahane ile kan tahlilimi yaptırmış oldum karatayin istediği gibi Dvit de almış oldum en azından neyse artk bu maceradanda bunlar kâr oldu bana bir de yağ oranımı baya düşürmüş ve kas oranımı arttırmış olduğumu görmüş oldum iyi oldu artk sadece yağ/kas oranı baktirmaya giderim okadar diyet almam canm insallah detok filan da vücudu hızlandırmıştr inşallah bari de daha iyi veririm belki bu kez bakalım hadi hayırlısı

Inşallah canım yabdedigim gibi kahvaltımı erken yapıyorsan buçuk yap akşam azalt benson zamanlar böyle yaptım faydası oldu

Yok canım yanlışlık için değil böyle yapmayalimmi kilo bildirimi gibi spor bildirimi hergün tek tek sana zor olmazmi??

Bu şekilde arkadaşlara zor olmazsa tabii benim için daha kolay olur. Ay ben bilemedim kaptanım. Siz bi el atın kuralları netleştirin de ben o yoldan devam edeyim.

Kahvaltı
1 dilim yumurtalı kızarmış ekmek
10 tane zeytin.
Küçük parça peynir
2 ck kuşburnu reçelı
4 cb şekersiz çay

Öğle
Yok

Ara
1 tane mandalina

Komşu kahveye çağırdı orta şekerli kahve

Akşam çorba ve salata
Kızlar suyu az tüketiyorum 1 lt ancak oluyor ..
Y YesilinBuyusu
1 saat gezinti amaçlı yürüyüş
15 dk koşu bandında yürüyüş (heyecan yaptım komşudan alınca hemen denemek istedim :)
15 dk Egzersiz
30 dk leslie ile walk

Leslie yi sevdim ben ya arada fırsat bulunca çocuklar uyuyunca yapacam hoşuma gitti kendimi iyi hissediyorum :) bu saat olmuş spor la uğraşıyorum ay yarın bebelerle yatak yorgan zor kalkarım artık görüşmek üzere kızlar

Leslie çok zevkli canım gerçekten ben eski videolarını yapiyodum yeni videoları varmış gençlerle yaptığı çok hareketli onu yapıyorum şimdi

Ben varım canım ne detoksuymus :) iyi gaza geldim bu ara 59 u gördüm ya şükür :)
Canım senin kilon çok iyi boyun kaç merak ettim ben senin kilona gelince korumaya geçerim detoksa gelince sayfada geriye git linkini verdim o sadece birincisi iki tane daha var hangisini beğenirsem karar veremedim

Bu şekilde arkadaşlara zor olmazsa tabii benim için daha kolay olur. Ay ben bilemedim kaptanım. Siz bi el atın kuralları netleştirin de ben o yoldan devam edeyim.

Herkes menüsüne yine yazsın cumartesi sabahtan bi toplu halde bi daha soylesin ben gün gün not tutuyorum.
Haftada en az 3 kez 45 dk lik yürüyüş oneriliyor.
Yada en az 5 gün 30 dk yürüyüş.
Zaten temizligide hesapliycaz.

53 puan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…