- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
çok haklısın canm zaten listeyi ilk aldığım gün size hiç içime sinmiyor ama başlıyorum yazmıştım çünkü bana çok sağlıksız geliyordu ve gerçekten beni mahfetti dediğin gibi halsizlik baş dönmesi zaten birkaç gündür koşu bandına cikmadim ve beni kıtlığa soktuğu içinde sonraki günlerde kalorili yiyeceklere saldırdım yani her yönden çok kötü diyetisyen listeleri benden uzak olsun ben yine sağlıklı beslenme ve spor yolunda gidicembu arada çok çok geçmiş olsun canm ayrica hep yanimda destek olduğun içinde ayrica çok teşekkür ederim
Rica ederim canım ne demek zaten amacımız bu değil mi hepimizin kopukluk yaşadığı zamanlr oluyor. Hep destek tam destek
Doğru canım haklısın senin gerek yokki maşallah takır takır veriyosunCanım seni de tebrik ederim sonucun çok güzel.Ben bu hafta ablamdaydım bahsetmiştim sizlere kök hücre tedavisi oldu o yüzden düzenimiz bozuldu. Spor yapamadım. Ama bu kota işi inşallah hepimizi yapmam için zorlar.
Canım bu 20 dk yı direk egzersiz olarak hesaplayalım 7 puan ev temizliği 16 puan toplam 23 puan.
Ya canım haddim değil elbet anck ben artık diyetisyenlere pek güvenmiyorum. Fii tarihinden kalma diyetleri veriyorlar insana. Zaten karatay teyze bu yüzden mantıklı geliyor bana. Ben diyetisyen diyetlerini yaptığıl zaman inanılmaz halsizlik yaşıyorum ancak karatayda böyle bir sorunum olmadı. Tabiki karar senin sen nasıl rahat ve sağlıklı isen öyle devam et. Yeter ki istikrarlı bir şekilde devam et.
Canım van da olsam katılırdım ama burda detoks yapmam mümkün değil.
Olurmu canım ne özrü sen telafi ediyosun o konuda çok iyisinArkadaşlar malesef bugün kaçamak yaptım. Akşam yemeğe davetliydim yedim yani yazmayayım buraya canınız istemesin. Ama yarın telafi etmeye çalışıcam. Artık kaçamak yaparken size karşı sorumlu hissediyorum kendimi. O yüzden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. İyi akşamlar
Doğru canım bu diyetisyen diyetleri banada iyi gelmiyor karatay gibi hiç birisinde kendimi iyi hissedemedim baş dönmesi bendede olmuştu hep düşük kaloriden karatay ne diyor yağ olmadan yağı nasıl yakacaksınız doğru gerçekten ben su an karatay yapıyorum istersen buçukla devam et benim en son gittiğim diyetisyen karatayciydi üç öğünde yapabilirsin demişti kendi bünyene göre ben buçuk yapmıştım böyle memnunum canım sağlıklı beslenme bence buçok haklısın canm zaten listeyi ilk aldığım gün size hiç içime sinmiyor ama başlıyorum yazmıştım çünkü bana çok sağlıksız geliyordu ve gerçekten beni mahfetti dediğin gibi halsizlik baş dönmesi zaten birkaç gündür koşu bandına cikmadim ve beni kıtlığa soktuğu içinde sonraki günlerde kalorili yiyeceklere saldırdım yani her yönden çok kötü diyetisyen listeleri benden uzak olsun ben yine sağlıklı beslenme ve spor yolunda gidicembu arada çok çok geçmiş olsun canm ayrica hep yanimda destek olduğun içinde ayrica çok teşekkür ederim
kesinlikle canm yarn sabah karataya dönüyorum bu bahane ile kan tahlilimi yaptırmış oldum karatayin istediği gibi Dvit de almış oldum en azından neyse artk bu maceradanda bunlar kâr oldu bana bir de yağ oranımı baya düşürmüş ve kas oranımı arttırmış olduğumu görmüş oldum iyi oldu artk sadece yağ/kas oranı baktirmaya giderim okadar diyet almam canm insallah detok filan da vücudu hızlandırmıştr inşallah bari de daha iyi veririm belki bu kez bakalım hadi hayırlısıDoğru canım bu diyetisyen diyetleri banada iyi gelmiyor karatay gibi hiç birisinde kendimi iyi hissedemedim baş dönmesi bendede olmuştu hep düşük kaloriden karatay ne diyor yağ olmadan yağı nasıl yakacaksınız doğru gerçekten ben su an karatay yapıyorum istersen buçukla devam et benim en son gittiğim diyetisyen karatayciydi üç öğünde yapabilirsin demişti kendi bünyene göre ben buçuk yapmıştım böyle memnunum canım sağlıklı beslenme bence bu
Inşallah canım yabdedigim gibi kahvaltımı erken yapıyorsan buçuk yap akşam azalt benson zamanlar böyle yaptım faydası oldukesinlikle canm yarn sabah karataya dönüyorum bu bahane ile kan tahlilimi yaptırmış oldum karatayin istediği gibi Dvit de almış oldum en azından neyse artk bu maceradanda bunlar kâr oldu bana bir de yağ oranımı baya düşürmüş ve kas oranımı arttırmış olduğumu görmüş oldum iyi oldu artk sadece yağ/kas oranı baktirmaya giderim okadar diyet almam canm insallah detok filan da vücudu hızlandırmıştr inşallah bari de daha iyi veririm belki bu kez bakalım hadi hayırlısı
Canın bunları hesaplamıştım yanlışlık mı var?
tamam canm yapicamInşallah canım yabdedigim gibi kahvaltımı erken yapıyorsan buçuk yap akşam azalt benson zamanlar böyle yaptım faydası oldu
Iyi geceler canımtamam canm yapicamteşekkür ederim diyetdaslarım benim iyi geceler
Yok canım yanlışlık için değil böyle yapmayalimmi kilo bildirimi gibi spor bildirimi hergün tek tek sana zor olmazmi??
Ben varım canım ne detoksuymus :) iyi gaza geldim bu ara 59 u gördüm ya şükür :)Kızlar benimle detoksa varmisiniz 3 günlük 3 günde 3 kilo tabi kişiden kişiye değişir
Leslie çok zevkli canım gerçekten ben eski videolarını yapiyodum yeni videoları varmış gençlerle yaptığı çok hareketli onu yapıyorum şimdiKahvaltı
1 dilim yumurtalı kızarmış ekmek
10 tane zeytin.
Küçük parça peynir
2 ck kuşburnu reçelı
4 cb şekersiz çay
Öğle
Yok
Ara
1 tane mandalina
Komşu kahveye çağırdı orta şekerli kahve
Akşam çorba ve salata
Kızlar suyu az tüketiyorum1 lt ancak oluyor ..
Y YesilinBuyusu
1 saat gezinti amaçlı yürüyüş
15 dk koşu bandında yürüyüş (heyecan yaptım komşudan alınca hemen denemek istedim :)
15 dk Egzersiz
30 dk leslie ile walk
Leslie yi sevdim ben ya arada fırsat bulunca çocuklar uyuyunca yapacam hoşuma gitti kendimi iyi hissediyorum :) bu saat olmuş spor la uğraşıyorum ay yarın bebelerle yatak yorgan zor kalkarım artıkgörüşmek üzere kızlar
Canım senin kilon çok iyi boyun kaç merak ettim ben senin kilona gelince korumaya geçerim detoksa gelince sayfada geriye git linkini verdim o sadece birincisi iki tane daha var hangisini beğenirsem karar veremedimBen varım canım ne detoksuymus :) iyi gaza geldim bu ara 59 u gördüm ya şükür :)
Bu şekilde arkadaşlara zor olmazsa tabii benim için daha kolay olur. Ay ben bilemedim kaptanım. Siz bi el atın kuralları netleştirin de ben o yoldan devam edeyim.
Kahvaltı
1 dilim yumurtalı kızarmış ekmek
10 tane zeytin.
Küçük parça peynir
2 ck kuşburnu reçelı
4 cb şekersiz çay
Öğle
Yok
Ara
1 tane mandalina
Komşu kahveye çağırdı orta şekerli kahve
Akşam çorba ve salata
Kızlar suyu az tüketiyorum1 lt ancak oluyor ..
Y YesilinBuyusu
1 saat gezinti amaçlı yürüyüş
15 dk koşu bandında yürüyüş (heyecan yaptım komşudan alınca hemen denemek istedim :)
15 dk Egzersiz
30 dk leslie ile walk
Leslie yi sevdim ben ya arada fırsat bulunca çocuklar uyuyunca yapacam hoşuma gitti kendimi iyi hissediyorum :) bu saat olmuş spor la uğraşıyorum ay yarın bebelerle yatak yorgan zor kalkarım artıkgörüşmek üzere kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?