Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kaptanım herkes günlük yazarken beni etiketlesin ben not alıyorum yine kendileri de not alsın cumürtesi ben listeyi yaparım yanlışlık olursa tekrr hesaplarız

Hanımlar iyi pazarlar önce bir saat ev temizliği 24 puan kahvaltı biraz peynir zeytin biraz domates sosu yazdan yapılmış çay daha sonra yarım saat ablamların köpeğiyle koşu 13 puan onunla yürümek mümkün değil ancak koşuyosunuz hollanda çoban köpeği fena bişey şimdilik toplam 37 puan

Canım senin kilon çok iyi boyun kaç merak ettim ben senin kilona gelince korumaya geçerim detoksa gelince sayfada geriye git linkini verdim o sadece birincisi iki tane daha var hangisini beğenirsem karar veremedim
Canım 1.59 boyum ewt herkes iyisin diyor ama benim hedef 55 olana kadar hem sıkılasmak hem hedefe ulaşmak ins :)
Detokstan vazgeçtim canım emzırıyorum ben daha dursun şimdilik

Kızlar köpekle tekrar çıktım canımı çıkardı ben 10 gün bununla dışarı çıksam 50 kilo olurum. İnanılmaz güçlü ya bugün üç kere düştüm peşinde koşarken. Perte çıktım resmen. Yarım saat koşu 26 puan daha. Bugün dünü telafi etmiş oldum. Kahvaltım da çok hafifti. akşam yemeği ızgara tavuk bulgur pilavı közlenmiş patlıcan biber ve ayran.

Ya kızlar kendiminkini ynlış hesaplaışım iyi mi koşuyu 15 dk hesaplamışım 26 puan olacak toplam 50 sonra tekrar yarım saat koşu 26 puan bugün toplam 76 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…