- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Herkes menüsüne yine yazsın cumartesi sabahtan bi toplu halde bi daha soylesin ben gün gün not tutuyorum.
Haftada en az 3 kez 45 dk lik yürüyüş oneriliyor.
Yada en az 5 gün 30 dk yürüyüş.
Zaten temizligide hesapliycaz.
Harika
Canım 1.59 boyum ewt herkes iyisin diyor ama benim hedef 55 olana kadar hem sıkılasmak hem hedefe ulaşmak ins :)Canım senin kilon çok iyi boyun kaç merak ettim ben senin kilona gelince korumaya geçerim detoksa gelince sayfada geriye git linkini verdim o sadece birincisi iki tane daha var hangisini beğenirsem karar veremedim
24 puan canımBu arada 1 saat temizlik yaptım Y YesilinBuyusu kaç puan bilmiyorum
özellikle kollarin ve karnından çok güzel vermişsin canm tebrikler
Canım tempolu yürüyüş 34 puan egzersiz 10 puan 44 puan
özellikle kollarin ve karnından çok güzel vermişsin canm tebrikler
öğlen menemen,yoğurt yedim
ve ayrıca sabah dan beri migren krizinden ölüyorum bugün asla spor filan yapamam ağrı kesici aldm insalh akşama daha iyi olurum
Hanımlar iyi pazarlar önce bir saat ev temizliği 24 puan kahvaltı biraz peynir zeytin biraz domates sosu yazdan yapılmış çay daha sonra yarım saat ablamların köpeğiyle koşu 13 puan onunla yürümek mümkün değil ancak koşuyosunuzhollanda çoban köpeği fena bişey şimdilik toplam 37 puan
Tabi canım emziriyorsan olmazCanım 1.59 boyum ewt herkes iyisin diyor ama benim hedef 55 olana kadar hem sıkılasmak hem hedefe ulaşmak ins :)
Detokstan vazgeçtim canım emzırıyorum ben daha dursun şimdilik
Akşam balık salata az helva yedim bu arada dışarda çocuklarla 1 saat gezinti yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?