Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi akşamlar kızlar haftasonu liste dışı fakat kaçamaksız takıldım :)

Kahvaltı omlet peynir 1 tatlı k tayin pekmez

Öğle 1 lahmacun

Ara avokado muz hurma ve kakao blend ettim üzerine az fındık tavsiye ederim çok harika oluyor
sütlü kahve 15 gün sonra ilk defa içtim

Akşam ızgara et salata yoğurtlu semizotu
Ara 1 elma bitki çayı

2.5 yaş temposuyla 2 saat sokaklardaydım:)
1 saatte kızımı ikna edince pusetle yürüdük:)

caroline84 berceste_ Zehra_mda

@YesilinBuyusu sadece yürüyüş başka birşey yok canım
Bu arada kasığımda da bir ağrı çıktı mr çektirdim yarın doktora gideceğim umarım ciddi birşey değildir

Canım geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey değildir. 2 saati gezintiden hesaplayalım 36 puan 1 saat kendi tempon 24 puan toplam 60 puan

Öncelikle hepinize slmlar

Bugün
Kahvaltı: 1 tane pacanga böreği, yarım has yumurta, biraz peynir ve ceviz

Öğlen:2 tane has içli köfte

Ara:sade kahve

Aksam:1 kepçe y.m çorbası, 2 y.k k.fasulye,
3 y.k yogurt, salata

(Utanarak yazıyorum yaptığım pastadan yedim biraz)

Xeroderma_pig cezama razıyım.
Sanki içimde bi canavar var doymayan.
Bu işin bahanesi yok ama şöyle bi durumum var kendimde gözetledigim.
Sevinincede yiyorum.
Üzülup sıkılıncada sanki içimdeki bi boşluğu yemekle dolduruyorum.

Bide geçen akşam eşimle fotoğraflara bakiyoduk.Okul çıkışı takım elbiseli topuklu ayakkabılarim eşim ne kadar zayifsin dedi.
Bende dedimki bi daha bu elbiselerimi nezaman giycem? Çok zor dedi güldüm ama içime oturdu ne yalan söyleyeyim
Yarın pazartesi ben 0 dan başlarım.

( sabah kahvaltıdan sonra çocukları giydirip dışarda gezdik eve gelince 1 makine çamaşır attım,2 makinede toplayip kaldirdim, evi toplayıp Süpürdum, çocukları yatirip yemek yaptim.
35 dk tempolu yürüyüş yaptim.
Yarın kızımn hamur işi günü pasta yaptim
Oturdugum saat 8.30 du.
Y YesilinBuyusu canım nasıl hesapliycagim bilemedim??)

Suyuda elimden geldiğince içiyorum.

Hepinize iyi geceler

Üc cocukla ugrasiyorsun dogurmussun bahane degil ama tabiki ugrasiyorsun en azından vermek icin kilolari. Tamamen eskisi gibi olmasakta yaklasalim yeter :)

Gecmis olsun canım insallah onemli birsey yoktur

Duygusal yeme bozukluğu bende doğum sonrası oluştu. Ama sanıyorum atlattım. Çok saçma sapan şeyleri yedim. Hatırlamak istemiyorum.
Pastayı yedikten sonraki hislerin önemli.
Afiyet olsun elime sağlık mı
Suçluluk mu

Canım çocuklarla ne kadar gezinti yaptın? Ev temizliği tahmini kaç dakika sürmüştür. Hesaplamayı ancak dakika ile yapabiliyorum. Tahmini bişey söyle ona göre hesaplayayğm. Yaparken saate bakarsan daha net hesaplama yapmış oluruz canım. 35 dk tempolu yürüyüş 20 puan canım.

Kahvalti bir simit zeytin bir parca peynir 1 y haslama 3 catal pattes kizartma. 4 te bir döner aksam 2 dilim cavdar ekmegi az peynir. 2 saat gezinti yuruyusu Y YesilinBuyusu sporla pek aram yok listenin sonunda ben kalirım herhalde

Canım haftalık 250 puan kota koyduk. Her gün iki saat temizlik yaparsan veya her fün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaparsan puanı tutturursun. Hadi biraz gayret göster cezaya kalma canım. Yaparsın . Sağlık sorunun varsa ayrı tabii.

Çok çok iyisin canım maşallah sana :)

Çok teşekkür ederim canım sonuçtan bende memnunum ama daha yolum var. Hedef 55

Y YesilinBuyusu
Unutmadan
1.5 saat temizlik
30 dk leslie ile walk ( baaaayıldımmm) :)
20 dk koşu bandında yürüyüş
30 dk Egzersiz kalça bacak kol

1.5 saat temizlik 36
30 dk leslie 22
30 dk egzersiz 10
Canım yürüyüş tempolu mu ona göre puanlıyorum. Onu da yazarsan toplam puanı yazayım.

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur.

Yok canım belli değil internet paketim de azaldı pek sık giremiyorum. Cuma test günüm erken yapmazsam eğer cumaya kadar belli değil.
Yapma erken cikmiyabiliyo moralini bozarsin
Bu arkadaşım 10. Gün yaptırdı 2 çıkmıştı değer
Sonra tekrar yaptırmak istemedi ama morali bozulmuştu
zor ikna etmiş dr lar sonra değer yükselmiş 12. Gün kana karisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…