Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam canım sağlık durumu ayrı tabiki. Zorlama sen ilerlemesin.

Bugün esiminde boş günü benimde saat 2 de başlayacak dersim sabah kalktım sanki h.sonu gibi kahvaltı hazırladım (tabiiki kendi perhizime gore)

Y YesilinBuyusu sporumda evde 1 saat orta seviye pilates 1 saat yer hareketi orta seviye
Şimdide okula gidecek yürüyerek 20 dk 20 dakika da okuldan geliş (okuldaki sporları saymıyorum hesaplanamaz diye bugünkü konum hentbol )

Kolay gelsin

Ben önceki sefer 8. Gün yapmıştım çıkmıştı ama tabi ertesi gün geri düştü birkaç gün sonra da adet oldum zaten. Belki perşembe yaparım ertesi güne değerim değişiyormuu görmek için

Epeydir pasta yapmiyodum canım yapincada sadece tadına bakarım ama evin içinde çok çalıştığım danmi nedir.
Sanki acikiyorum.

Ama mız mızlanmamim yada bahane uretmemim bana bi faydası yok o yüzden
Yattı balık yan gider demek yerine aynı kaldığım yerden devam etmeyilim.

Canım dün dk olarak bakmadım ama bugün saat 1 basladim saat 5 de oturdum.

Şöyle ki 15 gömlek 5 pantolon 5 tane yastik kılıfı ütüleyip yerlestirdim.Sonra evi topladım yemek yaptım. Bulasiklari yikayip yerlestirdim.

Sabah 8 de kalkıp kızımı okula götürüp geldim. 10 dk yürüdüm.Aslinda dışarda yürüycektim ama sagoktu 35 dk babdimda tempolu yürüyüş.

Bugün sabah 2 t.k kayısı ile 2 s.b ılık su.

Kahvaltı:2 has. Yumurta, 1 tabak salata,5 zeytin, 3 ceviz, çeyrek t.bugday ekmegi

Öğlen:3 y.k bamya,3 y.k yoğurdun içine yarım elma , yarım c.k tarcin,2 dilim portakal

Canım 4 saat temizlik 96 puan
10 dk kendi temponla yürüyüş 4 puan
35 dk tempolu yürüyüş 20 puan
Toplam 120 puan

Canım o zaman tahmini bişey söyle de ona göre hesaplayayım olur mu? Çocuklarla gezinti kaç dk birde temizlik kaç dk sen söyle ona göre bi hesap yapayım.

Akşam yemeği ızgara köfte bi kaç sarma 1 bardak süt kızlar regl oldum canım tatlı istiyor arkadaşım da bugün yanımda tatlı yedi sıcak çikolata içti zor dayandım şimdi sütün kaymağına biraz bal koydum onu yedim

Haklısın canım kadınlar regl oldu mu tatlıya doyamıyor benimde az kaldı yakında krizler başlar yine iyisin ben bir dilim pastayı götürmüştüm

Canım ben ütü yapmayı bıraktım kendini seviyorsan sende bırak

Gömlekleri ve pantolonları ütüye veriyorum benim yaptığımdan çok daha iyi oluyor

Geri kalan hiçbirşeyi ütülemiyorum akıllıca kurutuyorum sonra da el ütüsü

Hatta geçenlerde eşim ne dedi biz ütüyü hiç kullandık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…