Bu arada benim dizimdeki problemden dolayı çok fazla spor yapamıyorum canım Y YesilinBuyusu ben 250 puanı tutturamam yani bana ceza kesmezsiniz artık hala arada agriyo nasıl incittiysem anlamadım ama en azından hafifledi
Aynen canım ilerlemesinde önemli olan o az vereyim sorun değil yapacak bişey yok aslında yürümem lazım ama olmuyor işteTamam canım sağlık durumu ayrı tabiki. Zorlama sen ilerlemesin.
Ben önceki sefer 8. Gün yapmıştım çıkmıştı ama tabi ertesi gün geri düştü birkaç gün sonra da adet oldum zaten. Belki perşembe yaparım ertesi güne değerim değişiyormuu görmek içinYapma erken cikmiyabiliyo moralini bozarsin
Bu arkadaşım 10. Gün yaptırdı 2 çıkmıştı değer
Sonra tekrar yaptırmak istemedi ama morali bozulmuştu
zor ikn a etmiş dr lar sonra değer yükselmiş 12. Gün kana kariiyo
hadi hayırlısı bakalim. Dinlenerekmi geciriyorsun zamaninı doktorlar nasil tavsiye ettiYok canım belli değil internet paketim de azaldı pek sık giremiyorum. Cuma test günüm erken yapmazsam eğer cumaya kadar belli değil.
Duygusal yeme bozukluğu bende doğum sonrası oluştu. Ama sanıyorum atlattım. Çok saçma sapan şeyleri yedim. Hatırlamak istemiyorum.
Pastayı yedikten sonraki hislerin önemli.
Afiyet olsun elime sağlık mı
Suçluluk mu
Canım çocuklarla ne kadar gezinti yaptın? Ev temizliği tahmini kaç dakika sürmüştür. Hesaplamayı ancak dakika ile yapabiliyorum. Tahmini bişey söyle ona göre hesaplayayğm. Yaparken saate bakarsan daha net hesaplama yapmış oluruz canım. 35 dk tempolu yürüyüş 20 puan canım.
Canım haftalık 250 puan kota koyduk. Her gün iki saat temizlik yaparsan veya her fün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaparsan puanı tutturursun. Hadi biraz gayret göster cezaya kalma canım. Yaparsın. Sağlık sorunun varsa ayrı tabii.
Çok teşekkür ederim canım sonuçtan bende memnunum ama daha yolum var. Hedef 55
1.5 saat temizlik 36
30 dk leslie 22
30 dk egzersiz 10
Canım yürüyüş tempolu mu ona göre puanlıyorum. Onu da yazarsan toplam puanı yazayım.
Bugün esiminde boş günü benimde saat 2 de başlayacak dersim sabah kalktım sanki h.sonu gibi kahvaltı hazırladım (tabiiki kendi perhizime gore)
Y YesilinBuyusu sporumda evde 1 saat orta seviye pilates 1 saat yer hareketi orta seviye
Şimdide okula gidecek yürüyerek 20 dk 20 dakika da okuldan geliş (okuldaki sporları saymıyorum hesaplanamaz diye bugünkü konum hentbol )
Canım 1 saat plates 24 puan 1 saat egzersiz 20 puan 40 dk kendi temponda yürüyüş 16 puan toplam 60 puan
Kolay gelsin
Canım dün dk olarak bakmadım ama bugün saat 1 basladim saat 5 de oturdum.
Şöyle ki 15 gömlek 5 pantolon 5 tane yastik kılıfı ütüleyip yerlestirdim.Sonra evi topladım yemek yaptım. Bulasiklari yikayip yerlestirdim.
Sabah 8 de kalkıp kızımı okula götürüp geldim. 10 dk yürüdüm.Aslinda dışarda yürüycektim ama sagoktu 35 dk babdimda tempolu yürüyüş.
Öncelikle hepinize slmlar
Bugün
Kahvaltı: 1 tane pacanga böreği, yarım has yumurta, biraz peynir ve ceviz
Öğlen:2 tane has içli köfte
Ara:sade kahve
Aksam:1 kepçe y.m çorbası, 2 y.k k.fasulye,
3 y.k yogurt, salata
(Utanarak yazıyorum yaptığım pastadan yedim biraz)
Xeroderma_pig cezama razıyım.
Sanki içimde bi canavar var doymayan.
Bu işin bahanesi yok ama şöyle bi durumum var kendimde gözetledigim.
Sevinincede yiyorum.
Üzülup sıkılıncada sanki içimdeki bi boşluğu yemekle dolduruyorum.
Bide geçen akşam eşimle fotoğraflara bakiyoduk.Okul çıkışı takım elbiseli topuklu ayakkabılarim eşim ne kadar zayifsin dedi.
Bende dedimki bi daha bu elbiselerimi nezaman giycem? Çok zor dedi güldüm ama içime oturdu ne yalan söyleyeyim
Yarın pazartesi ben 0 dan başlarım.
( sabah kahvaltıdan sonra çocukları giydirip dışarda gezdik eve gelince 1 makine çamaşır attım,2 makinede toplayip kaldirdim, evi toplayıp Süpürdum, çocukları yatirip yemek yaptim.
35 dk tempolu yürüyüş yaptim.
Yarın kızımn hamur işi günü pasta yaptim
Oturdugum saat 8.30 du.
Y YesilinBuyusu canım nasıl hesapliycagim bilemedim??)
Suyuda elimden geldiğince içiyorum.
Hepinize iyi geceler
33 puan canımBu arada 45 dk leslie Y YesilinBuyusu
Haklısın canım kadınlar regl oldu mu tatlıya doyamıyor benimde az kaldı yakında krizler başlar yine iyisin ben bir dilim pastayı götürmüştümAkşam yemeği ızgara köfte bi kaç sarma 1 bardak süt kızlar regl oldum canım tatlı istiyor arkadaşım da bugün yanımda tatlı yedi sıcak çikolata içti zor dayandım şimdi sütün kaymağına biraz bal koydum onu yedim
Canım ben ütü yapmayı bıraktım kendini seviyorsan sende bırakCanım dün dk olarak bakmadım ama bugün saat 1 basladim saat 5 de oturdum.
Şöyle ki 15 gömlek 5 pantolon 5 tane yastik kılıfı ütüleyip yerlestirdim.Sonra evi topladım yemek yaptım. Bulasiklari yikayip yerlestirdim.
Sabah 8 de kalkıp kızımı okula götürüp geldim. 10 dk yürüdüm.Aslinda dışarda yürüycektim ama sagoktu 35 dk babdimda tempolu yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?