- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Kızlar selam :)
Menüm
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim glutensiz gevrek
Ara 2 kayısı
Öğle 1 kase nohut salata 2 adet glutensiz gevrek
Ara 2 kayısı
Ara domates suyu
Akşam 4 yk sebze 1 dilim peynir 2 adet glutensiz gevrek salata
Ara 15 fındık 2 mandalina
45 dk 2.5 yaş temposuyla dışarıdaydım ve bugün hava çok soğuktu.
2lt su
berceste_ caroline84 Y YesilinBuyusu
Canım o zaman tahmini bişey söyle de ona göre hesaplayayım olur mu? Çocuklarla gezinti kaç dk birde temizlik kaç dk sen söyle ona göre bi hesap yapayım.
Size bir kitap tavsiyesinde bulunayım Doğan Cüceloğlu “ geliştiren anne baba”
Özellikle yorgun annelere öneririm ama
İlla ebeveyn olmak gerekmez okumak için kendinizden de çok şey bulacaksınız.
Tamam canım 3 saat ev temizliği 72 puanCanım ben bundan sonra tam saatine bakarım. 3 saat rahat olmuştur.
Ben önceki sefer 8. Gün yapmıştım çıkmıştı ama tabi ertesi gün geri düştü birkaç gün sonra da adet oldum zaten. Belki perşembe yaparım ertesi güne değerim değişiyormuu görmek için
Canım ben ütü yapmayı bıraktım kendini seviyorsan sende bırak
Gömlekleri ve pantolonları ütüye veriyorum benim yaptığımdan çok daha iyi oluyor
Geri kalan hiçbirşeyi ütülemiyorum akıllıca kurutuyorum sonra da el ütüsü
Hatta geçenlerde eşim ne dedi biz ütüyü hiç kullandık mı
kızlar iyi akşamlar yeğenim geceden beri çok hasta ondan giremiyorum ve diyette yapamıyorum suan biraz ailevi sorunlar da var karışık önemli bir durum malesef akşam da dışarda facfood yemek zorunda kaldım yarın da oralarda olucam diyete uygun yiyemiye bilirim malesef 2 gün pek giremiyebilirim bilginiz olsun merak etmeyin
Kitabı baya oldu alalı haftasonu başlayabildim okumaya ev durumunuzu eş ilişkinizi bilemiyorum tabi ama okumak tam bir iç hesaplaşma oldu banaKitap okumayali baya oldu.
Dahası sosyal anlamda epeydir bi etkinlige katılmadim.
En son ne zaman sinemaya gittim hatirlamiyorum.
Bu açıdan da biraz geriliyorum eve temizlik için gelen bi abla var hergün birileri gelse ancak ama gelenlerde pek anlaşamadim....
Elhamdulillah olsun elim ayağım tutuyor dışarı çıkıp bi gezip gelebiliyorum.
Kitabı duymuştum inş en yakın zamanda bi göz gezdirebilirim.
Değerler değişebiliyor inşallah hep yükselir canımBen önceki sefer 8. Gün yapmıştım çıkmıştı ama tabi ertesi gün geri düştü birkaç gün sonra da adet oldum zaten. Belki perşembe yaparım ertesi güne değerim değişiyormuu görmek için
Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yokturkızlar iyi akşamlar yeğenim geceden beri çok hasta ondan giremiyorum ve diyette yapamıyorum suan biraz ailevi sorunlar da var karışık önemli bir durum malesef akşam da dışarda facfood yemek zorunda kaldım yarın da oralarda olucam diyete uygun yiyemiye bilirim malesef 2 gün pek giremiyebilirim bilginiz olsun merak etmeyin
hadi hayırlısı bakalim. Dinlenerekmi geciriyorsun zamaninı doktorlar nasil tavsiye etti
Amin inşallahHayırlısı olsun canım...
Sağol canım Allah razı olsun. Sana da nasip olur inşallah en yakın zamanda.Değerler değişebiliyor inşallah hep yükselir canım
Duam seninle
Olacak inseAllah
Kendimi fazla yormuyorum ama öyle çok ta dinlenerek geçirdiğim söylenemez. Transferden 2-3 gun sonra normal hayat akışına donebilirsiniz dediler. Buarada siteye neolmus boyle yaa mesaj yazmak cok zor harfler takılıyor çok sinir bozucu herkeste mi böyle yoksa bana mı böyle oluyor sadece
Amin canım ama öncelik sende hayırlısıyla senden sonra benSağol canım Allah razı olsun. Sana da nasip olur inşallah en yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?