Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım senin hedefine çok az kaldı zaten hiç detoksa felan ihtiyacın yok. Her hafta veriyorsun da. Boşver yorma bünyeni.
Haklısın canım midem çok ağrıdı smothe dokundu galiba gerek yok artık ya karataya devam edip vericem zaten bu kilo bile çok iyi benim için ama 60 ideal iki kilom kaldı o yüzden artık kacamaklarda yapicam arada fazla sıkmadan vermek istiyorum

Günaydın hanımlar sabah sporu 1 saat tempolu yürüyüş 34 puan
Canım ankaraya gitmek sana yaradı birde kilo alırım diyodun aksine verdin sporunu çok güzel yapiyosun bi gidişle 60 a düşüp evine gideceksin gerçekten

Canım ankaraya gitmek sana yaradı birde kilo alırım diyodun aksine verdin sporunu çok güzel yapiyosun bi gidişle 60 a düşüp evine gideceksin gerçekten

Canım annem asyaya bakınca spor yapacak fırsatım oluyor. Birde annemi de diyete başlatınca diyeti bozmadan devam edebildim. Dışarı da çıksam bozmuyorum. Eşime de 1 hafta daha geç gel dedim. Keşke 60 a düşsem ama o çok zor görünüyor.

Canım o spor şişliğidir bende de oluyo takılma. Sen sporlarını neden yazmıyorsun peki?

Spor Şişliği mi oluyor muş ilk defa duydum :/pek kilo veremiyorum ondan yazmıyorum pko olduğu için dr. İnsülin direnci olabilir zayıflaman zor olabilir demişti

B Bir de midem rahatsız sabah Sadece yumurta yedim iki tane o bile boğazıma kadar dolu gibi oluyor

Canım evet spor şişliği oluyor yağların altındaki kaslar çalıştığı için kısa süreli şişlik olması normal. Ancak bu devam eden bir şişlik ise reflü olabilir diyecektim ki zaten mide sıkıntım var yazmışsın. Hiç endeskopi yaptırdıın mı? Spor sonrası geçmeyen şişlik reflü vb mide rahatsızlığının belirtisidir.

Selamünaleyküm hanımlar; bugünkü kahvaltım iki haşlanmış yumurta, bir tatlı kaşıı bal ...

kuşluk vakti

3 fındık
Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuh canım. Regl in yakınsa olabiliyor o ben 2 hafta gecikmeli oldum bi hafta sabit bi hafta artışta oldum 3. Hafta 1.1 gr gitti

Keşke açık resim alabilsem kızlar Szde görseniz acayip farketti bedenim sıkılaştım 55 olunca ne olur bilmiyorum böyle gidersem.
İp atlama da sıkılasmak için daha çok oluyor kızlar birden her yerimin inceldiğinı gördüm komşular bile sen nasıl inceldın böyle bize de anlatsana diyorlar

Canım niye kafamız şişsin o kadar emek veriyoruz tabi ki sevincimizi de yazıcaz. Maşallah çok güzel gidiyosun zaten çok az kaldı. Güzel de spor yapıyosun. 55 olsan da 50 gibi durursun.

Canım niye kafamız şişsin o kadar emek veriyoruz tabi ki sevincimizi de yazıcaz. Maşallah çok güzel gidiyosun zaten çok az kaldı. Güzel de spor yapıyosun. 55 olsan da 50 gibi durursun.
Çok sağol canım egzersizleri çocuklarla da yapabiliyorum yürüyüş bandını da ama leslie gece yapıyorum çok iyı motive oluyorum. Gündüz fırsat bulursam yapacağım acaba gün daha mı iyi geçer ki bi denemek lazım. .

Canım aynı düşünceleri paylaşıyoruz hepimiz inan bende inanamıyorum kendimi çok iyi hissediyorum paylaşacaksın tabi mutluluk paylaştıkça çoğalırmış bu arada leslie yapıyorsun benim gibi ben gündüz yapıyorum duyduğuma göre yatana kadar etkisi oluyormuş ve enerji veriyor vaktin varsa tabi yoksa sporun saati yok bence

Geçmiş olsun canım pco 'dan dolayı şişlik oluyo tatliyi ve meyveyi kesmeni tavsiye ederim bal ve süt pco nun düşmanı peynir bile yeme sadece ev yoğurdu ye
Ekmek bile yeme biraz böyle beslen bak vücudun nasıl rahatlayacak
Bende de vardı o sislik diyet yapsamdda geçmiyordu şekersiz bir hayat cok iyiymiş gerçekten 2 ay adet olamadım su an ama.hiç sisligim yok gerçekten tatlı ve süt bize iyi gelmiyo

Canım yap da ne zaman yaparsan yap. İnsan zaten uykuda da yakıyor. Ne güzel bende kendimi daha iyi hissediyorum artık. İnşallah biraz daha sıkılaşırsam daha da mutlu olucam.

PKodan desıklerını yemesem midem de rhtaızz onun icin de yememem gerekenler var .. ee ben ne güven

Büyük ihtimal reflü var dr. Gel bakalım demişti ama korkumdan gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…