Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bazen bendede cok zorlasiyor msj yazmak. Rabbim yuzunu guldursun insallah

Canım daha önce yazdığına dikkat etmedim herhalde.
Şimdi ben sadece evdeyim ve dedigin gibi vermem gereken kiloda fazla o yüzden yürüyüş devam ama ilerde bu işin ehli olan biriyle plates yapmak istiyorum.
Sanki vücudum biraz yumusamis gibi hissediyorum.

Canım tabiki sen bilirsin
Ama burayı bırakınca ne yapcan ne güzel birlikte muhabbet ediyoruz.
Sanki ben cokmu iyiyim 1 ileri 2 geri gidip duruyorum zaten güzel kilo veriyirsun 75 olana kadar bi kal sonra bakarız.

Bide spor zorunluluk degil canım ayrica ev isleri temizlik zaten yaptığın seyler elinden geldigince canım.

Sagol canim söyle 1 2 hafta sizi uzaktan takip edeyim. Zaten diyeti birakamam bırakmamda bu ara fzla yazamiyorum size karsi sorumlu hissediyorum kendmi. Toparlanayim dönerim insallah öpüyorum sizleri

63+33+10=106 puan

Bende artık sıkılaşmaya ağırlık vermek istedim. Hedefim 55 ama hamilelik öncesi kiloma 3.5 kilo kaldı. Güzelce toparlanayım istiyorum. Birde benim kaslarımı güçlendirmem gerekiyor sağlık sorunlarım var. Sıkılaşmak ve kasları güçlendirmek için yapılacak en güzel sporlardan biri. Ne zamandır bişeyler yapıyorum ama hicbirinde plates kadar zorlanmadım. Hala ne kadar güçsüzmüşüm meğer. Sen en güzelini yapıyosun canım. Daha verilecek kilon varsa kardiyoya ağırlık vermek daha mantıklı. Yaklaştığın zamanlarda sıkılaşmaya ağırlık verirsin.

Günaydın kahvaltım peynirli omlet zeytin ceviz bur dilim ananas detoksu sadece dün yaptım yediklerim mideme dokundu o yüzden bıraktım kızlar

Canım senin hedefine çok az kaldı zaten hiç detoksa felan ihtiyacın yok. Her hafta veriyorsun da. Boşver yorma bünyeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…