- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
33 puan canımUnutmuşum ya 45 dk leslie Y YesilinBuyusu
34 puan
Bazen bendede cok zorlasiyor msj yazmak. Rabbim yuzunu guldursun insallahKendimi fazla yormuyorum ama öyle çok ta dinlenerek geçirdiğim söylenemez. Transferden 2-3 gun sonra normal hayat akışına donebilirsiniz dediler. Buarada siteye neolmus boyle yaa mesaj yazmak cok zor harfler takılıyor çok sinir bozucu herkeste mi böyle yoksa bana mı böyle oluyor sadece
Canım çok önceden ben yazmıştım bunu şimdi aslında her spor hem zayıflatır hem sıkılaştırıır ancak derecesi var. Örneğin plates ile daha az kalori harcarsın ama daha çok sıkılaşırsın mesela koşarsın daha çok kalori harcarsın ama platese göre daha az sıkılaşırsn. Burda önemli olan şu an neye ihtiyacın olduğu eğer vermen gereken çok kilo varsa evet öncelikli olarak yüksek kalori yakımına yönelik spor yapmak daha uygun ancak vereceğin kilo sayısı daha az ise sıkılaşmaya yönelik kas antremanları daha uygun. Her ikisi de hem sıkılaştırır hem zayıflatır değişen şey oranları ve kişinin neye ihtiyacı olduğu canım. Ancak en güzeli vaktin varsa ve sağlığın uygunsa her ikisini de ölçülü olarak yapmak.
caroline84 benim biraz izine ayrılma sansim varmi diyettenmi sıkıldım bu spor zorunlulugumu motivasyonumu düsürdu bilmiyorum ben sizler kadar hayatta yapamam tamm günlerim hareketli ama spor gibi degil tabi biraz bana izin verin kendimi toplamam lazım
Sagol canim söyle 1 2 hafta sizi uzaktan takip edeyim. Zaten diyeti birakamam bırakmamda bu ara fzla yazamiyorum size karsi sorumlu hissediyorum kendmi. Toparlanayim dönerim insallah öpüyorum sizleriCanım tabiki sen bilirsin
Ama burayı bırakınca ne yapcan ne güzel birlikte muhabbet ediyoruz.
Sanki ben cokmu iyiyim 1 ileri 2 geri gidip duruyorum zaten güzel kilo veriyirsun 75 olana kadar bi kal sonra bakarız.
Bide spor zorunluluk degil canım ayrica ev isleri temizlik zaten yaptığın seyler elinden geldigince canım.
Kahvaltı
2 dilım ekmek
5 tane zeytin
4yk menemen
Öğle
Yoo K
Akşam
1 kepçe çorba
1 servis kas.. Sulu köfte
Turşu
1 dilim ekmek
Yemek sonrası orta şekerli kahve
Ara
5 cb Şekersiz çay
2 tane tutku
Y YesilinBuyusu
3.5 saat gezinti amaçlı yürüyüş
45 dk leslie
30 dk Egzersiz
Canım daha önce yazdığına dikkat etmedim herhalde.
Şimdi ben sadece evdeyim ve dedigin gibi vermem gereken kiloda fazla o yüzden yürüyüş devam ama ilerde bu işin ehli olan biriyle plates yapmak istiyorum.
Sanki vücudum biraz yumusamis gibi hissediyorum.
Günaydın kahvaltım peynirli omlet zeytin ceviz bur dilim ananas detoksu sadece dün yaptım yediklerim mideme dokundu o yüzden bıraktım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?