Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün kadın doğum kontrolüm vardı. Doktor yumurtalık rezervimin azaldığını söyledi. Geçen seferde söylemişti ama ben pek önemsememiştim.
Direk ailede 40 yaş altı menopoz var mı diye sordu
Bir kan testi istedi onun sonucu düşündüğü gibi gelirse eğer tekrar gebelik düşünüyorsam fazla vaktimiz yokmuş.

Ünsilin direncine tok mu baktılar şeker diye geçmiyor demi.. ben şimdi hastaneye gidiyorum ya kistleri yada midemi bakttcam iç hastalıklarına gıtcem yani

Canım bi açlık kan şekeri bide tokluk kan şekeri bide insulin direnci var.
Kistlerim derken çokmu? ??
Ben dahiliye ye gidiyorum hepsine bakıyor.

Canım kendini yeniden annelige hazır görüyor musun???

O zaman yapcak bişey yok.
Evet bebek evliklikte çok önemli bir faktör ama eşler arasında sorun varsa bebek bu işi cozmuyor.

Biz cocuk yokken baya gezip tozardik şimdi birbirimizi pek görmüyoruz.

Rabbim isteyene hayırlı evlat versin.
Sende bi 10 yıl sonrasinda kendini yokla acaba bide oğlum olsami diye bi sor kendine (yanlış anlasilmasin kızın var bide oglan diye yoksaelu yüzu düzgün)

Peki eşin bu duruma ne diyo??

Canım senin pkos farklı mi biraz??
Ablamdada vardı doktor hapla eritti.
pcos icin ilac vermiyorlar bakiyorlar cok veya buyukse adet sokturucu veriyolar .. adetle bereber eriyince bisey yapmiyorlar veya kucukse yine bisey yapmiyirlar .kistlerim kucuk kucuk cok oldugundan yani bunlar yumurta da oluyir ondan yumurta buyumesi olmuyir birbirlerinin gelisimini engelliyir ( cok kilo alinca bukadar kotu oldu onceden bukadar fazla yoktu kistlerim )

Bebek tabiki çözmez hiç böyle bir amacım yok.
Tekrardan doğum yapayım anne olayım diye yanıp tutuşamıyorum iki arkadaşımdan özür dilerim bunu dediğim için
Benim niyetim kızımın bu hayatta bir kardeşi olsun.

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş iyi sonuçlar alırsın

Geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…