- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Amin..Allah razı olsunGeçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz.
Ünsilin direncine tok mu baktılar şeker diye geçmiyor demi.. ben şimdi hastaneye gidiyorum ya kistleri yada midemi bakttcam iç hastalıklarına gıtcem yani
evet sayilamayacak kadsr cok :) ama kucukler..Canım bi açlık kan şekeri bide tokluk kan şekeri bide insulin direnci var.
Kistlerim derken çokmu? ??
Ben dahiliye ye gidiyorum hepsine bakıyor.
evet sayilamayacak kadsr cok :) ama kucukler..
Bugün kadın doğum kontrolüm vardı. Doktor yumurtalık rezervimin azaldığını söyledi. Geçen seferde söylemişti ama ben pek önemsememiştim.
Direk ailede 40 yaş altı menopoz var mı diye sordu
Bir kan testi istedi onun sonucu düşündüğü gibi gelirse eğer tekrar gebelik düşünüyorsam fazla vaktimiz yokmuş.
Hayır tabikiCanım kendini yeniden annelige hazır görüyor musun???
genelde adet ilunca yok oluyir ama regl bitince hep birlikte cogaliyirlar :) hap 1 aylik etki ederHapla yok olmazmi??
genelde adet ilunca yok oluyir ama regl bitince hep birlikte cogaliyirlar :) hap 1 aylik etki eder
Hayır tabiki
pcos icin ilac vermiyorlar bakiyorlar cok veya buyukse adet sokturucu veriyolar .. adetle bereber eriyince bisey yapmiyorlar veya kucukse yine bisey yapmiyirlar .kistlerim kucuk kucuk cok oldugundan yani bunlar yumurta da oluyir ondan yumurta buyumesi olmuyir birbirlerinin gelisimini engelliyir ( cok kilo alinca bukadar kotu oldu onceden bukadar fazla yoktu kistlerim )Canım senin pkos farklı mi biraz??
Ablamdada vardı doktor hapla eritti.
Bebek tabiki çözmez hiç böyle bir amacım yok.O zaman yapcak bişey yok.
Evet bebek evliklikte çok önemli bir faktör ama eşler arasında sorun varsa bebek bu işi cozmuyor.
Biz cocuk yokken baya gezip tozardik şimdi birbirimizi pek görmüyoruz.
Rabbim isteyene hayırlı evlat versin.
Sende bi 10 yıl sonrasinda kendini yokla acaba bide oğlum olsami diye bi sor kendine (yanlış anlasilmasin kızın var bide oglan diye yoksaelu yüzu düzgün)
Peki eşin bu duruma ne diyo??
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş iyi sonuçlar alırsınKIZlar gastro bölümü bugün olmadıgı icin iç hastalıklarına gittim büyük ihtimal bagırsak sorunudur diyip tahlil ve ultrason çekilmemi istedi .. yarın nasipse aç karnına kan vercem . 8 Mart’ta ise ultrasona gün verdiler
Amiiiiiin insaAllah canımÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş iyi sonuçlar alırsın
Geçmiş olsun canım inşallah önemli değildirKIZlar gastro bölümü bugün olmadıgı icin iç hastalıklarına gittim büyük ihtimal bagırsak sorunudur diyip tahlil ve ultrason çekilmemi istedi .. yarın nasipse aç karnına kan vercem . 8 Mart’ta ise ultrasona gün verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?