Geçmiş olsun canımkızlar iyi akşamlar yeğenim geceden beri çok hasta ondan giremiyorum ve diyette yapamıyorum suan biraz ailevi sorunlar da var karışık önemli bir durum malesef akşam da dışarda facfood yemek zorunda kaldım yarın da oralarda olucam diyete uygun yiyemiye bilirim malesef 2 gün pek giremiyebilirim bilginiz olsun merak etmeyin
Ewt canım tempolu bu elektrikli olandan değil bant baya efor sarfedıyorum canımCanım çocuklarla ne kadar gezinti yaptın? Ev temizliği tahmini kaç dakika sürmüştür. Hesaplamayı ancak dakika ile yapabiliyorum. Tahmini bişey söyle ona göre hesaplayayğm. Yaparken saate bakarsan daha net hesaplama yapmış oluruz canım. 35 dk tempolu yürüyüş 20 puan canım.
Canım haftalık 250 puan kota koyduk. Her gün iki saat temizlik yaparsan veya her fün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaparsan puanı tutturursun. Hadi biraz gayret göster cezaya kalma canım. Yaparsın. Sağlık sorunun varsa ayrı tabii.
Çok teşekkür ederim canım sonuçtan bende memnunum ama daha yolum var. Hedef 55
1.5 saat temizlik 36
30 dk leslie 22
30 dk egzersiz 10
Canım yürüyüş tempolu mu ona göre puanlıyorum. Onu da yazarsan toplam puanı yazayım.
Geçmiş olsun canım. İnşaallah herşey bi an önce yoluna girer ...kızlar iyi akşamlar yeğenim geceden beri çok hasta ondan giremiyorum ve diyette yapamıyorum suan biraz ailevi sorunlar da var karışık önemli bir durum malesef akşam da dışarda facfood yemek zorunda kaldım yarın da oralarda olucam diyete uygun yiyemiye bilirim malesef 2 gün pek giremiyebilirim bilginiz olsun merak etmeyin
Y YesilinBuyusu
Unutmadan
1.5 saat temizlik
30 dk leslie ile walk ( baaaayıldımmm) :)
20 dk koşu bandında yürüyüş
30 dk Egzersiz kalça bacak kol
Kahvaltı
3 tane köfte
5 tane zeytin
1 dilim ekmek
4 cb çay
Öğle
Çorba
1 dilim ekmek
Akşam
Çorba 2 kase
Salata
3 yk yoğurt
3 parça karnabahar haslaması
Çay 3 cb
Kaçamak wapstartıya yansımaz umarım
Y YesilinBuyusu Canım bugün spora fırsatım olmadı
1 saat temizlik evi toparlama bulaşık yıkama falan ancak bugün karım bu oldu
Toplantıya gittim 30 dk kendi yürüyüş tempom da bi de tmm.. Görüşmek üzere :)
Amin canım inşallah. Benim de kafamdan geçiyor yaptırmak ama kendimi dizginliyorum.Canım maşallah sabırlısın ben şimdiye kaç kere yaptırırdım Allah bilir. Ama içim çok ümitli senden için inşallah sabrın sonu selamet olacak canım.
Insallah canım. Hamile oluyum sana bol bol dua edicem hamilelerin duası kabul olurmuş.Amin canım ama öncelik sende hayırlısıyla senden sonra ben
Hadi bakalim inşallah ben 2018 de hiç adet olamadım dahaInsallah canım. Hamile oluyum sana bol bol dua edicem hamilelerin duası kabul olurmuş.
Haklısın canım insan platesle çok güzel esniyor benimde artık yavaştan başlamam gerekiyor sıkılasmak için hedef kiloma az kaldı buna ağırlık versem iyi olacakKızlar dışarı çıkamadım bugün evde 40 dk plates yaptım 16 puan. Yalnız şunu bir kere daha gördüm ki ne kadar spor yapsam da hiçbişey platesin yerini tutmuyor hala kaslarımın ne kadar güçsüz olduğunu ve geliştirmem gerektiğini görmüş oldum.
Haklısın canım insan platesle çok güzel esniyor benimde artık yavaştan başlamam gerekiyor sıkılasmak için hedef kiloma az kaldı buna ağırlık versem iyi olacak
Kızlar dışarı çıkamadım bugün evde 40 dk plates yaptım 16 puan. Yalnız şunu bir kere daha gördüm ki ne kadar spor yapsam da hiçbişey platesin yerini tutmuyor hala kaslarımın ne kadar güçsüz olduğunu ve geliştirmem gerektiğini görmüş oldum.
Canım kilo verirken kardiyo sıkılasmak için plates oneriyorlar. Doğru mudur???
Bugün
Kahvaltı:menemen, biraz peynir ve ceviz,
Yarım dilim ekmek
Ara:1 s.b sütlü kahve,1 t. hurması,5 badem
2 tane tam buğday unlu bisküvi
Aksam: 1 t. Kuru fasulye, salata, yoğurt
1.5 saat ev işi
50 dk tempolu yürüyüş
1 litre su içtim 2 ye tamamlarim.
Bir ara plates yapmıştım canım çok oldu ama pratiğini az çok biliyorum çok güzel sıkılastım bunu inkar edemem hiçbirşey beni plates gibi sıkılastırmadı dizim problem olurmu acaba bilemedim neyse şimdilik böyle devam edeyim hedefe gelince başlarım bende hem o zamana düzelmiş olurCanım dizin iyileştikten sonra başka bir sağlık sorunun da yoksa tavsiye ederim. Ancak her zaman söylediğim gibi kaslara yönelik bir spor olduğu için yanlış bir harekette sakatlanma ihtimali yüksek olan bir spor. Mümkün ise eğitmen eşliğinde yapmanı tavsiye ederim. Mümükün değilse de çok çok dikkatli yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?