Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun canım
İnşallah herşey durulur huzurlu günler geri gelir

Ewt canım tempolu bu elektrikli olandan değil bant baya efor sarfedıyorum canım tersten yapıyorum ara ara basenlerimı acayip yakıyor hissediyorum

Kahvaltı
3 tane köfte
5 tane zeytin
1 dilim ekmek
4 cb çay

Öğle
Çorba
1 dilim ekmek

Akşam
Çorba 2 kase
Salata
3 yk yoğurt
3 parça karnabahar haslaması

Çay 3 cb
Kaçamak waps tartıya yansımaz umarım

Y YesilinBuyusu Canım bugün spora fırsatım olmadı
1 saat temizlik evi toparlama bulaşık yıkama falan ancak bugün karım bu oldu
Toplantıya gittim 30 dk kendi yürüyüş tempom da bi de tmm.. Görüşmek üzere :)

Geçmiş olsun canım. İnşaallah herşey bi an önce yoluna girer ...

Y YesilinBuyusu
Unutmadan
1.5 saat temizlik
30 dk leslie ile walk ( baaaayıldımmm) :)
20 dk koşu bandında yürüyüş
30 dk Egzersiz kalça bacak kol

36+22+11+10=79

1 saat temizlik 24 puan 30 dk kendi tempon 12 puan toplam 36 puan canım

Günaydın hanımlar detoksa başladım 3 günlük ama yapabilirmiyim bilmiyorum iki gün yapicam da üçü belki ve tabi önce tartıldım eksideyim çok şükür dün salep içmeme rağmen
Kahvaltım yoğurtlu yulaflı ananas
Ara maydonozlu limonlu kivili smoothie
Öğle haşlama tavuk göğsü bol salata

Haklısın canım insan platesle çok güzel esniyor benimde artık yavaştan başlamam gerekiyor sıkılasmak için hedef kiloma az kaldı buna ağırlık versem iyi olacak

Haklısın canım insan platesle çok güzel esniyor benimde artık yavaştan başlamam gerekiyor sıkılasmak için hedef kiloma az kaldı buna ağırlık versem iyi olacak

Canım dizin iyileştikten sonra başka bir sağlık sorunun da yoksa tavsiye ederim. Ancak her zaman söylediğim gibi kaslara yönelik bir spor olduğu için yanlış bir harekette sakatlanma ihtimali yüksek olan bir spor. Mümkün ise eğitmen eşliğinde yapmanı tavsiye ederim. Mümükün değilse de çok çok dikkatli yap canım.

Canım kilo verirken kardiyo sıkılasmak için plates oneriyorlar. Doğru mudur???

Canım kilo verirken kardiyo sıkılasmak için plates oneriyorlar. Doğru mudur???

Canım çok önceden ben yazmıştım bunu şimdi aslında her spor hem zayıflatır hem sıkılaştırıır ancak derecesi var. Örneğin plates ile daha az kalori harcarsın ama daha çok sıkılaşırsın mesela koşarsın daha çok kalori harcarsın ama platese göre daha az sıkılaşırsn. Burda önemli olan şu an neye ihtiyacın olduğu eğer vermen gereken çok kilo varsa evet öncelikli olarak yüksek kalori yakımına yönelik spor yapmak daha uygun ancak vereceğin kilo sayısı daha az ise sıkılaşmaya yönelik kas antremanları daha uygun. Her ikisi de hem sıkılaştırır hem zayıflatır değişen şey oranları ve kişinin neye ihtiyacı olduğu canım. Ancak en güzeli vaktin varsa ve sağlığın uygunsa her ikisini de ölçülü olarak yapmak.

Canım etiketlememişsin az kalsın gözümden kaçıyordu 36 +28 =64 puan

Bir ara plates yapmıştım canım çok oldu ama pratiğini az çok biliyorum çok güzel sıkılastım bunu inkar edemem hiçbirşey beni plates gibi sıkılastırmadı dizim problem olurmu acaba bilemedim neyse şimdilik böyle devam edeyim hedefe gelince başlarım bende hem o zamana düzelmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…