- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Reglimin günü belli değil benim ...bugün adet söktürücü aldım . MasaAllah ne güzelime keşke bende sen gibi olabils mVe aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuh canım. Regl in yakınsa olabiliyor o ben 2 hafta gecikmeli oldum bi hafta sabit bi hafta artışta oldum 3. Hafta 1.1 gr gitti
Keşke açık resim alabilsem kızlar Szde görseniz acayip farketti bedenim sıkılaştım 55 olunca ne olur bilmiyorum böyle gidersem.
İp atlama da sıkılasmak için daha çok oluyor kızlar birden her yerimin inceldiğinı gördüm komşular bile sen nasıl inceldın böyle bize de anlatsana diyorlar
Artık uyutarak yapıyorlar endeskopiyi canım.Büyük ihtimal reflü var dr. Gel bakalım demişti ama korkumdan gidemedim
Dün çok iyiydim Ama bu gün O kadar çok şişim ki ...Spordan geldikten sonra eve oturdum ağladım bildiğiniz göbeğim Dokuz aylık hamileler gibi o kadar çok şişmiş sanki yaptıklarım boşaymış gibi
Spor Şişliği mi oluyor muş ilk defa duydum :/pek kilo veremiyorum ondan yazmıyorum pko olduğu için dr. İnsülin direnci olabilir zayıflaman zor olabilir demişti
Ünsilin direncine tok mu baktılar şeker diye geçmiyor demi.. ben şimdi hastaneye gidiyorum ya kistleri yada midemi bakttcam iç hastalıklarına gıtcem yaniCanım bende ayniyim hatta senden kötüyüm.
Pko ve Hipotiroidi var geçen gittigimde insülin direnci 8.45 çıktı tam sınırmis bu seferinde düştü.
Kolay kilo alip zor veriyorum.
Doktorum bana sen kendini kimse ile kiyaslama yediklerine dikkat et
Veee mutlaka yürü dedi.
Devlette de yapıyorlar mı öyleArtık uyutarak yapıyorlar endeskopiyi canım.
İslerim bitsin özelden Arıcak fotoğrafAleyküm selam canım niye agladinki canım yaptıkların boşuna olurmu hiç elimizden geleni yapcaz kalani tevekkül tu teallallah.
Senin gobeginde ne varki benimkini görsen korkarsin
Canımız sağolsun
Tabiki canım ben dayanamam beni bayıltın de bayıltıyorlar.Devlette de yapıyorlar mı öyle
Tamam canım Allah razı olsun . Godoy Orin sundial bellies iliac verirTabiki canım ben dayanamam beni bayıltın de bayıltıyorlar.
Ama sutvve tatlı zaten mideye dokunan yiyecekler canim yani diyetinde onlarda vardır mesela ne yiyemiyosun mideni ne rahatsız ediyoPKodan desıklerını yemesem midem de rhtaızz onun icin de yememem gerekenler var .. ee ben ne güven
Canım aynı düşünceleri paylaşıyoruz hepimiz inan bende inanamıyorum kendimi çok iyi hissediyorum paylaşacaksın tabi mutluluk paylaştıkça çoğalırmış bu arada leslie yapıyorsun benim gibi ben gündüz yapıyorum duyduğuma göre yatana kadar etkisi oluyormuş ve enerji veriyor vaktin varsa tabi yoksa sporun saati yok bence[/
Gündüz zor oluyor canım gece bebeler uyuyunca iyi oluyor bana :) ama bi gün denemek istiyorum gündüz inş :)
33+24 = 5745 dk leslie yaptım ve 1 saatte evi toparladım
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz.KIZlar gastro bölümü bugün olmadıgı icin iç hastalıklarına gittim büyük ihtimal bagırsak sorunudur diyip tahlil ve ultrason çekilmemi istedi .. yarın nasipse aç karnına kan vercem . 8 Mart’ta ise ultrasona gün verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?