Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım muhtemelen fsh ve lh a bakıcaktır diye tahmin ediyorum. Bana dan diye senin normal yoldan çocuğun olmaz yumurtalıkların çok yaşlı erken menapoz görünüyor hemen çocuk yapmalısın demişti. Sonra ilaç verdi veridği ilaç bana 10 kilo aldırdı ilk zaman değerim düştü ama sonra yine çıktı. Sen nerde çalışıyosun niye bu kadar strestlisin demişti. Bende bi araştırdım ki stest çok etkiliyormuş. Neyse sonra ben ilacı bıraktım ve van a taşındık. Bir çok sorunum çözüldü. Kafam rahatladı ve soğan suyu kullanmaya başladım. 6 ayda bir düzenli olarak kullandım. Değerlerim düştü ve doktorun bunu söylemesinin üzerinden 3 yıl sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamile kaldım. Bazen doktorlar insanı panikletiyor. O dönem çok kötüydük eşimle asla çocuk yapamazdım. Nasipse olur dedim. Tedaviyle olacaksa nasılsa 3 yıl sonra da tedaviyle olacak diye düşündüm. Moralini bozma canım. Eğer bahsettiğim değerler ise soğan suyu kullanmanı muhakkak tavsiye ederim ve kesinlikle psikolojik destek al. Çünkü o değerleri strest ve sıkıntı yükseltiyor onlarda yumurtaların yaşlanmasına sebep oluyor. Çok çok geçmiş olsun.

Y YesilinBuyusu canım 30 dk tempolu yürüyüş.

17 puan canım

22+10=32 puan canım

Amh istedi canım fsh lh değil
Sadece bekleme durumu ile ilgili us bulgusu ile birlikte fikir verir dedi.
Ama hemen gebe de kalabilirsin niye beni paniklettin de diyebilirsin bana dedi net bileceğimiz birşey değil
Kürleri evet çoğu kişi uyguluyor evet fayda gören de çok ama ben bakış açısı olarak kadın doğum uzmanım önerirse şayet kullanırım.

İnşallah iyi çıkar canım. Ben korkuyorum valla lohusalıkta yaşadığım sıkıntılardan dolayı yine tavan yapmıştır benim değerler

Kızlar ben yine hastanedeyim. Asya yine sabaha kadar uyuyamadı ve çok kötü öksürmeye başladı. Geldik kan aldılar film çektiler onları eve gönderdim ben sonucları bekliyorum yine stresten elim ayağım dolandı bırksam tost most çikolata Allah ne verdiyse yiycem yani. Ama kahve içiyorum. Bi gülüyorum bi ağlama geliyo. Dua edin de kötü bişey çıkmasın şu kuşum da artık iyileşsin. Hiçbişey yemiyo zaten.

Ayy canım geçmiş olsun biz annelerin işi ne zor benim kızda yazın sıcağında öyle hastalandı ki her yeri kabardı ateş ishal acile gittik el ayak hastaligiymis büyükte öyle birşey yaşamadım ama bu çok hastalandı 1 hafta birşey yemedi bulaşıcıydı kızarıklık kaç ay geçmedi kaşına kaşına her yerini kanatti o bitti kurup denen hastalığa yakalandı bir türlü iyileşemedi şimdilerde rahatım cok zor canim bu annelik seni cok iyi anliyorum bu günler geçecek inşallah sen dua et bol bol kendini üzme iyileşir kuzu merak etme birseyi yoktur inşallah

Çok sağol canım tetkikleri temiz çıktı çok şükür boğazında kızarıklık var öksürük var ama yine diş diyorlar ortada diş yok ama ne çok sıkıntısı oldu zor çıkarıyor sanırım. Size de çok geçmiş olsun canım

Kızlar ya kaçamak yaptım hastaneden gelince bunaldım dışarı çıkalım dedim sözde kötü bişey yememek için kahvaltı niyetine ızgara tavuk az bulgur pilavı ve ayran yedim ama ikram olarak az irmik helvası vi dondrma getirdiler dayanamadım yedim ya annemle asya ablama gitti bugün evde yalnızım bu tatlının acısını çıkarmam lazım yarın cuma şimdilik 30 dk tempolu yürüyüş 30 dk gezinti 30 dk daha tempolu yürüyüş toplam 43 puan

Dis daha gelmeden sıkıntı yaratıyor her çocuk aynı değil benim buyukde problem olmuyordu ama küçük çok zor çıkarıyor

Az yemissin zaten canım sıkıntı olmaz merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…