Çok guzeell Canımİyi akşamlar herkese
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Ara 10 fındık
Öğle pırasa 60gr hindi füme
Ara 10 fındık 2 erik
Ara kefir
Akşam glutensiz makarna salata
Ara meyve
2lt su 30dk gezinti
Sen de makarna yasaklı mıÇok guzeell Canım
Makarnayı çok özledim birden farkettim
Çok uzun bir surede yemeyecem galiba
Ünlü herşey yasak canım hala olmadım pazzartesi dr gideceğim adet ağrısı var ama adet yokSen de makarna yasaklı mı
Regl ne durumda
yarın 12 den önce yine mutlaka kilo bildirimimi yaparım merak etmeyin ama nolur yigenime bol bol dua edin daha 8 yaşında yavrum çok zeki hayat doluydu birden mafoldukçok korkuyorum kızlar suan da dahil her gece ağlıyorum
22 puan canım.Bu arada 30 dk leslie Y YesilinBuyusu
Güncel kilo 64.4 fark yüzde doğruGünaydın herkese
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.3
Fark -300gr
Yüzde:%0.463
Doğumdan sonra gördüğüm en düşük kilo
caroline84 deadline berceste_
Zehra_mda umarım sonuçlar iyi olur
Kıyamam yavruya gereken desteği alıyormuşunuz zaten.Herkese iyi geceler hanımlar şuan ancak girebildim malesef kaç gündür iyi durumda değildim hala da değilim ama merak etmissinizdir haber veriyim diye girdim ve herkese tek tek cvp yazamadm burdan herkese sorduğu ilgilendiği için çok teşekkür ederim yeğenimin durumundan dolayı psikolojim hala çok kötü kızlar kısaca yazmıştım ogün aileci sorunlar var diye ablamın evliliği ile ilgili bir takım problemler vardı ve malesef olan yeğenime oldu kızlar psikolojisi hiç iyi değil acile kalktığı gün sağlık probleminin psikolojik olduğu söylendi kaygı panik bozukluğu ve ogünden beri psikolok,psikiyatri,nöroloji dolaşıyoruz ve neyapabiliriz araştırıyoruz ve kalan vakitlerde mutlu olsun diye park oyun falan sürekli rahatlasin diye uğraşıyoruz boş bırakmak için ama hala o günden beri yemek yemedi sadece sıvı kabul ediyor baska seylerdee olmustu ilk gun agirdi ama bircok seyi normale donmeye basladi gun gun iyi oluyor gibi fakat yemek yemeği hala şiddetle kabul etmiyor teklif edersek nefes alamıyorum diyor fenalasiyor bu konuda grm degisiklik yok çok kötüyüm nolur herkes dua etsin
Çok geçmiş olsun canım dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun bugünlerde gelir geçer inşallah zor bir süreçHerkese iyi geceler hanımlar şuan ancak girebildim malesef kaç gündür iyi durumda değildim hala da değilim ama merak etmissinizdir haber veriyim diye girdim ve herkese tek tek cvp yazamadm burdan herkese sorduğu ilgilendiği için çok teşekkür ederim yeğenimin durumundan dolayı psikolojim hala çok kötü kızlar kısaca yazmıştım ogün aileci sorunlar var diye ablamın evliliği ile ilgili bir takım problemler vardı ve malesef olan yeğenime oldu kızlar psikolojisi hiç iyi değil acile kalktığı gün sağlık probleminin psikolojik olduğu söylendi kaygı panik bozukluğu ve ogünden beri psikolok,psikiyatri,nöroloji dolaşıyoruz ve neyapabiliriz araştırıyoruz ve kalan vakitlerde mutlu olsun diye park oyun falan sürekli rahatlasin diye uğraşıyoruz boş bırakmak için ama hala o günden beri yemek yemedi sadece sıvı kabul ediyor baska seylerdee olmustu ilk gun agirdi ama bircok seyi normale donmeye basladi gun gun iyi oluyor gibi fakat yemek yemeği hala şiddetle kabul etmiyor teklif edersek nefes alamıyorum diyor fenalasiyor bu konuda grm degisiklik yok çok kötüyüm nolur herkes dua etsin
Günaydın
Geçen hafta 62.7
Bu hafta 61.6
Fark 1.1
Yüzde 1.75
Günaydın
Geçen hafta 62.7
Bu hafta 61.6
Fark 1.1
Yüzde 1.75
Evet canım teşekkürler az kaldıHarikasın canım az kaldı mezun olacaksın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?