Insallah canım.Günaydın herkese
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.3
Fark -300gr
Yüzde:%0.463
Doğumdan sonra gördüğüm en düşük kilo
caroline84 deadline @berceste_
Zehra_mda umarım sonuçlar iyi olur
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Psikolojikse aile durumu düzelince normale döner diye düşünüyorum. Kendini bukadar yıpratma güçlü ol. Yeğeninin ve kardeşinin sana şuan ihtiyacı var. Siz güçlü olun ki çocuk ta kendini daha çabuk toparlasın. Bol bol dua edin bugün mübarek gün rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Allah yardımcınız olsun inşallah.yarın 12 den önce yine mutlaka kilo bildirimimi yaparım merak etmeyin ama nolur yigenime bol bol dua edin daha 8 yaşında yavrum çok zeki hayat doluydu birden mafoldukçok korkuyorum kızlar suan da dahil her gece ağlıyorum
Kaçamaktan sonra gram bile vermişsin canım bence iyiGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 64.60
Bu hafta 64.50
Fark 100 gr
Yüzde 0.154
Bu hafta bir büyük bir küçük kaçamak yapmıştım. O yüzden sonuçtan memnunum. Ama gruba bi faydam olamadı kusura bakmayın.
Sonra yazdım tatlım fark yüzde doğru güncel kilo 64.4Insallah canım.
Aradaki kilo farkını yanlış yazmışsın 400 gram olacak. Yuzdeyi de ona gore hesapladıysan duzelt canım
Bebek tabiki çözmez hiç böyle bir amacım yok.
Tekrardan doğum yapayım anne olayım diye yanıp tutuşamıyorum iki arkadaşımdan özür dilerim bunu dediğim için
Benim niyetim kızımın bu hayatta bir kardeşi olsun.
Kızlar ben yine hastanedeyim. Asya yine sabaha kadar uyuyamadı ve çok kötü öksürmeye başladı. Geldik kan aldılar film çektiler onları eve gönderdim ben sonucları bekliyorum yine stresten elim ayağım dolandı bırksam tost most çikolata Allah ne verdiyse yiycem yani. Ama kahve içiyorum. Bi gülüyorum bi ağlama geliyo. Dua edin de kötü bişey çıkmasın şu kuşum da artık iyileşsin. Hiçbişey yemiyo zaten.
Teşekkür ederim canım.Rabbim şifa versin.Sanada kolay gelsin.
evet canm yanında hiç bir şey konuşmuyoruz ve bugün de ablam kendi için destek almaya gidicek halamın çok yakın psikolog arkadaşı var birlikte ablam için ona gidicekler hem kendi için hemde çocuğa nasl davranmalı şu dönem diye birde onla konusucak ablamKıyamam yavruya gereken desteği alıyormuşunuz zaten.
Sorunlar her ne ise siz zaten biliyorsunuzdur ama yanında tek kelime etmeyin.
Annesinin de duruşu önemli o iyi mi
Bu arada kızının da etkilenmemesi için dikkat etmeni öneririm.
çok sağol canm inşallahÇok geçmiş olsun canım dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun bugünlerde gelir geçer inşallah zor bir süreç
geçmiş olsun canmEve geldim alerji dediler kızlar. Artık yoruldum çocuk da perişan oluyo her gün hastane ama insan mecbur götürüyo işte. Bugün benim 2. Ayım doldu 3 kilo vermiş oldum. Bu ay az verdim ama yine de mutluyum kilo alırım diye korkuyodum. Bu arada 1 saat temizlik 24 puan.
Amin canm çok sağol inşallahGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Psikolojikse aile durumu düzelince normale döner diye düşünüyorum. Kendini bukadar yıpratma güçlü ol. Yeğeninin ve kardeşinin sana şuan ihtiyacı var. Siz güçlü olun ki çocuk ta kendini daha çabuk toparlasın. Bol bol dua edin bugün mübarek gün rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun canım sonuçları ne çıktı ankarada hangi hastaneye götürdün?Kızlar ben yine hastanedeyim. Asya yine sabaha kadar uyuyamadı ve çok kötü öksürmeye başladı. Geldik kan aldılar film çektiler onları eve gönderdim ben sonucları bekliyorum yine stresten elim ayağım dolandı bırksam tost most çikolata Allah ne verdiyse yiycem yani. Ama kahve içiyorum. Bi gülüyorum bi ağlama geliyo. Dua edin de kötü bişey çıkmasın şu kuşum da artık iyileşsin. Hiçbişey yemiyo zaten.
Çok geçmiş olsun canım sonuçları ne çıktı ankarada hangi hastaneye götürdün?Kızlar ben yine hastanedeyim. Asya yine sabaha kadar uyuyamadı ve çok kötü öksürmeye başladı. Geldik kan aldılar film çektiler onları eve gönderdim ben sonucları bekliyorum yine stresten elim ayağım dolandı bırksam tost most çikolata Allah ne verdiyse yiycem yani. Ama kahve içiyorum. Bi gülüyorum bi ağlama geliyo. Dua edin de kötü bişey çıkmasın şu kuşum da artık iyileşsin. Hiçbişey yemiyo zaten.
Kaç aylık canım bebeğin. 8.5 aylık oldu benim kuzu daha çıkarmadıÇok sağol canım tetkikleri temiz çıktı çok şükür boğazında kızarıklık var öksürük var ama yine diş diyorlar ortada diş yok ama ne çok sıkıntısı oldu zor çıkarıyor sanırım. Size de çok geçmiş olsun canım
Canım adet olmuşsun normal hatta çok iyi hiçbirşey yapamadin bu hafta vücudumuz çok ilginç bazen ne yaparsak yapalım gitmiyor bazen kendiliğinden veriyoruzgeçen hafta: 72.8
bu hafta : 73
fark: +200gr
hiç birseye dikkat etmedim.sporda yapmadm.adette iki dakika önce oldum ama şiş gibi değilim pek kiloda almamışım demek ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?