Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Psikolojikse aile durumu düzelince normale döner diye düşünüyorum. Kendini bukadar yıpratma güçlü ol. Yeğeninin ve kardeşinin sana şuan ihtiyacı var. Siz güçlü olun ki çocuk ta kendini daha çabuk toparlasın. Bol bol dua edin bugün mübarek gün rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Kaçamaktan sonra gram bile vermişsin canım bence iyi

Kızlar ben yine hastanedeyim asyanın sırtı kabardı bu sefarde öksürük de arttı yine acildeyim bi ilaç verdiler 1 saat bekleyin dediler bekliyoruz. Artık harap oldum gerçekten çoçuğum her gün hastanede nerdeyse. Bize dua edin nolur

Canim öncelikle hayırlısı olsun tabiki kızın da çok önemli ama sen dogum yapıp bakmaya hazirmisin???
Hem maddi hem manevi olarak.

Rabbim şifa versin.Sanada kolay gelsin.

Eve geldim alerji dediler kızlar. Artık yoruldum çocuk da perişan oluyo her gün hastane ama insan mecbur götürüyo işte. Bugün benim 2. Ayım doldu 3 kilo vermiş oldum. Bu ay az verdim ama yine de mutluyum kilo alırım diye korkuyodum. Bu arada 1 saat temizlik 24 puan.

evet canm yanında hiç bir şey konuşmuyoruz ve bugün de ablam kendi için destek almaya gidicek halamın çok yakın psikolog arkadaşı var birlikte ablam için ona gidicekler hem kendi için hemde çocuğa nasl davranmalı şu dönem diye birde onla konusucak ablam

geçmiş olsun canm

geçen hafta: 72.8
bu hafta : 73
fark: +200gr

hiç birseye dikkat etmedim.sporda yapmadm.adette iki dakika önce oldum ama şiş gibi değilim pek kiloda almamışım demek ilginç

Amin canm çok sağol inşallah

Çok geçmiş olsun canım sonuçları ne çıktı ankarada hangi hastaneye götürdün?

Çok geçmiş olsun canım sonuçları ne çıktı ankarada hangi hastaneye götürdün?

Kaç aylık canım bebeğin. 8.5 aylık oldu benim kuzu daha çıkarmadı

geçen hafta: 72.8
bu hafta : 73
fark: +200gr

hiç birseye dikkat etmedim.sporda yapmadm.adette iki dakika önce oldum ama şiş gibi değilim pek kiloda almamışım demek ilginç
Canım adet olmuşsun normal hatta çok iyi hiçbirşey yapamadin bu hafta vücudumuz çok ilginç bazen ne yaparsak yapalım gitmiyor bazen kendiliğinden veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…