Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım benim ya çok üzüldüm Allah Yardımcınız olsun yeğenin kaç yaşında? canım niyetim ablanı eleştirmek değil sakın yanlış anlama yazacağım şeyleri. Buradan kendimize bir ders çıkarmalıyız herkes evliliğinden önce çocukları varsa onu düşünsün inş benim sebeplerim onlar Rabbim yavrularımızın akıl sağlığını korusun inş .bir an önce düzelsin yavru.. inşirah süresini okuyun suyuna sütüne meyve suyuna öyle verin canım rahatlar inş.. .

Çok geçmiş olsun canım sonuçları ne çıktı ankarada hangi hastaneye götürdün?

Yıldırım beyazıt canım batıkentteyiz bize yakın hastane. Bilgi hastanesi vr oraya da götürdüm aynı şeyleri söylüyorlar.

Kaç aylık canım bebeğin. 8.5 aylık oldu benim kuzu daha çıkarmadı

6.5 aylık canım ortada diş yok sıkıntıları var. Bugünki kızarıklık da alerjidir dediler. Boğazları kötü öksürüyo ateşleniyo ama ilaç vermiyorlar. Takip et diyorlar. Bende daha kötü olr diye korkuyorum.

Bu arada haftaya fazla çıkacağım kesin regl olucam çünkü ben 500 gr falan fazla çıkıyorum hep

Hayatta inanmam

Amin evet canm önce çocukları düşünmek lazım hiç bir şey anlamamıştır diye düşündüğümüz şeylerde bile çok fazla şey anlamış ve çok fazla etkilenmiş olabiliyorlar çok çok dikkat etmek lazım en ufak anlasmazligimizi ve üzüntümuzu hissettirmemek gerekli çok duygusal oluyorlar ama malesef kadina hep yük biniyor erkeklere bunları anlata bilmek çok zor

Y YesilinBuyusu
Dün yazamadım
Dün yaptıklarım
3.5 saat ev temizliği
1 saat 45 dk gezinti amaçlı yürüyüş parka çıktık çocuklarla orada da tempolu yürüyüş yaptım ama gezinti amaçlı olarak hesapla sen çünkü kaç dk tempolu yürüdüm dk tutmadım canım
30 dk leslie
15 dk ip atlama hızlı tempo

84+32+22+17=155 puan canım

Bak ya bunu söyleyeceğini yine biliyodum

Maşallah canım bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırım

**1. TAKIM 556.ETAP***

Gunayfur (59.9/59.5/%0.67)
Caroline84 (83,7) kilosu sabit
zms rainbow(67.5/67.4/0.1/%0.15)

senasu1 (77,8///% ) izne ayrılmak istiyor.
berceste_ (86) kilosu sabit
magickk(62.7/61.6/1.1%1.75)

Mirafatos (72,8/73/+0.2/%-0.27)
YeşilinBuyusu (64.6/64.5/0.1/% 0.15
Xeroderma_pig (64.7/64.4/0.3/0.46)

1. Takım ortalamasi:%

Kızlaarrrrr hamileyim
Pazartesi yeniden test yapıcam inşallah değerim yükselmeye devam eder.

Ayyyy çok ok çok sevindim canım gözün aydın. RABBİM sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. İnşallah dertsiz tasasız huzurla geçbin şu günlerin. 1 tane yumurta olunca niyeyse olacak gibi hissetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…