Canım benim ya çok üzüldümHerkese iyi geceler hanımlar şuan ancak girebildim malesef kaç gündür iyi durumda değildim hala da değilim ama merak etmissinizdir haber veriyim diye girdim ve herkese tek tek cvp yazamadm burdan herkese sorduğu ilgilendiği için çok teşekkür ederim yeğenimin durumundan dolayı psikolojim hala çok kötü kızlar kısaca yazmıştım ogün aileci sorunlar var diye ablamın evliliği ile ilgili bir takım problemler vardı ve malesef olan yeğenime oldu kızlar psikolojisi hiç iyi değil acile kalktığı gün sağlık probleminin psikolojik olduğu söylendi kaygı panik bozukluğu ve ogünden beri psikolok,psikiyatri,nöroloji dolaşıyoruz ve neyapabiliriz araştırıyoruz ve kalan vakitlerde mutlu olsun diye park oyun falan sürekli rahatlasin diye uğraşıyoruz boş bırakmak için ama hala o günden beri yemek yemedi sadece sıvı kabul ediyor baska seylerdee olmustu ilk gun agirdi ama bircok seyi normale donmeye basladi gun gun iyi oluyor gibi fakat yemek yemeği hala şiddetle kabul etmiyor teklif edersek nefes alamıyorum diyor fenalasiyor bu konuda grm degisiklik yok çok kötüyüm nolur herkes dua etsin
Çok geçmiş olsun canım sonuçları ne çıktı ankarada hangi hastaneye götürdün?
Kaç aylık canım bebeğin. 8.5 aylık oldu benim kuzu daha çıkarmadı
Bu arada haftaya fazla çıkacağım kesin regl olucam çünkü ben 500 gr falan fazla çıkıyorum hep
Amin evet canm önce çocukları düşünmek lazım hiç bir şey anlamamıştır diye düşündüğümüz şeylerde bile çok fazla şey anlamış ve çok fazla etkilenmiş olabiliyorlar çok çok dikkat etmek lazım en ufak anlasmazligimizi ve üzüntümuzu hissettirmemek gerekli çok duygusal oluyorlar ama malesef kadina hep yük biniyor erkeklere bunları anlata bilmek çok zorCanım benim ya çok üzüldümAllah Yardımcınız olsun yeğenin kaç yaşında? canım niyetim ablanı eleştirmek değil sakın yanlış anlama yazacağım şeyleri. Buradan kendimize bir ders çıkarmalıyız herkes evliliğinden önce çocukları varsa onu düşünsün inş benim sebeplerim onlar Rabbim yavrularımızın akıl sağlığını korusun inş .bir an önce düzelsin yavru.. inşirah süresini okuyun suyuna sütüne meyve suyuna öyle verin canım rahatlar inş.. .
Y YesilinBuyusu
Dün yazamadım
Dün yaptıklarım
3.5 saat ev temizliği
1 saat 45 dk gezinti amaçlı yürüyüş parka çıktık çocuklarla orada da tempolu yürüyüş yaptım ama gezinti amaçlı olarak hesapla sen çünkü kaç dk tempolu yürüdüm dk tutmadım canım
30 dk leslie
15 dk ip atlama hızlı tempo
Bak ya bunu söyleyeceğini yine biliyodumYıldırım beyazıt canım batıkentteyiz bize yakın hastane. Bilgi hastanesi vr oraya da götürdüm aynı şeyleri söylüyorlar.
6.5 aylık canım ortada diş yok sıkıntıları var. Bugünki kızarıklık da alerjidir dediler. Boğazları kötü öksürüyo ateşleniyo ama ilaç vermiyorlar. Takip et diyorlar. Bende daha kötü olr diye korkuyorum.
Hayatta inanmam
Maşallah canım bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırımY YesilinBuyusu
Dün yazamadım
Dün yaptıklarım
3.5 saat ev temizliği
1 saat 45 dk gezinti amaçlı yürüyüş parka çıktık çocuklarla orada da tempolu yürüyüş yaptım ama gezinti amaçlı olarak hesapla sen çünkü kaç dk tempolu yürüdüm dk tutmadım canım
30 dk leslie
15 dk ip atlama hızlı tempo
24 puan canım1 saat temizlik Y YesilinBuyusu
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.5
Fark 0.4
Yüzde %0.66
Yuzdem doğru mu ?
deadline
caroline84
Kaptanlarım
Kızlaarrrrr hamileyim
Pazartesi yeniden test yapıcam inşallah değerim yükselmeye devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?