Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

**1. TAKIM 557.ETAP***

Gunayfur (59.9/59.5/0,4/%0.67)
Caroline84 (83,7)
kilosu sabit

zms rainbow(67.5/67.4/0.1/%0.15)
senasu1 (77,8///% ) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
berceste_ (86) kilosu sabit

magickk(62.7/61.6/1.1/%1.75)
Mirafatos (72,8/73/+0.2/%-0.27)
YeşilinBuyusu (64.6/64.5/0.1/% 0.15)
Xeroderma_pig (64.7/64.4/0.3/0.46)

1. Takım ortalamasi:% 0,323

Cok cok gecmis olsun canim rabbim tez zamanda eski sagligina kavustursun. Olan hep cocuklara oluyor malesef

Akşam yeşil mercimek çorba yoğurt
Arada acıktım yarim muz iki dilim portakal az simit yedim malesef yarında misafirlerim var tabiki ikram hazirliycam bakalım kendimi nasıl tutacağım biraz yemeyi düşünüyorum kızlar napayım

Bende yeşil mercimek çorbası yaptım birlikte yiyecez galiba afiyet olsun çok abartmadan ye bencede sonuçta hedef kılına indiğinde yiyeceksin karbonhidrat vücut diyetteyken yoksunluk cekmezse diyetten sonrada yağa donisturmez arada herşeyin tadına bakimali abartmadan bence

Tabi canım abartmadan minik miktarlarla yenmeli onun bir etkisi olmaz bencede Bu Arada afiyet olsun canım sanada severim yeşil mercimeği normalde erişte koyuyorum diyete uymadığı için yok

Tabi canım abartmadan minik miktarlarla yenmeli onun bir etkisi olmaz bencede Bu Arada afiyet olsun canım sanada severim yeşil mercimeği normalde erişte koyuyorum diyete uymadığı için yok
Yok bende yarma koyuyoordum ama bbenim diyette tahıl un yokya boş mercimek yapıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…