- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Taşıyım mı listenizi cnmSağol canım çok teşekkür ederim.
Hayırlı cumalar.
Çok sevindim canım ya allah hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah canım hakkında hayırlısı olsunKızlaarrrrr hamileyim
Pazartesi yeniden test yapıcam inşallah değerim yükselmeye devam eder.
33 puan canım45 dk leslie yapıldı
Cok cok gecmis olsun canim rabbim tez zamanda eski sagligina kavustursun. Olan hep cocuklara oluyor malesefyarın 12 den önce yine mutlaka kilo bildirimimi yaparım merak etmeyin ama nolur yigenime bol bol dua edin daha 8 yaşında yavrum çok zeki hayat doluydu birden mafoldukçok korkuyorum kızlar suan da dahil her gece ağlıyorum
MaasaAllah canım rabbim devamını ve tamamını göstersinKızlaarrrrr hamileyim
Cook sevindim canım gözümüz aydınKızlaarrrrr hamileyim
Çok çok sevindimKızlaarrrrr hamileyim
tebrikler canımKızlaarrrrr hamileyim
malesefCok cok gecmis olsun canim rabbim tez zamanda eski sagligina kavustursun. Olan hep cocuklara oluyor malesef
Bende yeşil mercimek çorbası yaptım birlikte yiyecez galiba afiyet olsun çok abartmadan ye bencede sonuçta hedef kılına indiğinde yiyeceksin karbonhidrat vücut diyetteyken yoksunluk cekmezse diyetten sonrada yağa donisturmez arada herşeyin tadına bakimali abartmadan benceAkşam yeşil mercimek çorba yoğurt
Arada acıktım yarim muz iki dilim portakal az simit yedimmalesef yarında misafirlerim var tabiki ikram hazirliycam bakalım kendimi nasıl tutacağım biraz yemeyi düşünüyorum kızlar napayım
Tabi canım abartmadan minik miktarlarla yenmeli onun bir etkisi olmaz bencede Bu Arada afiyet olsun canım sanada severim yeşil mercimeği normalde erişte koyuyorum diyete uymadığı için yokBende yeşil mercimek çorbası yaptım birlikte yiyecez galiba afiyet olsun çok abartmadan ye bencede sonuçta hedef kılına indiğinde yiyeceksin karbonhidrat vücut diyetteyken yoksunluk cekmezse diyetten sonrada yağa donisturmez arada herşeyin tadına bakimali abartmadan bence
Çok üzüldüm canım Allah küçüğe şifa versinmalesef
YokTabi canım abartmadan minik miktarlarla yenmeli onun bir etkisi olmaz bencede Bu Arada afiyet olsun canım sanada severim yeşil mercimeği normalde erişte koyuyorum diyete uymadığı için yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?