Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım bu değeri hiç duymamıştım. Doktor ile görüşemedin mi?

Çok kotude değil canım 0.1 ile hamile kalanlarvar o gün yazamadim amh değerine bakmaya gerek yokki bence bizim gibi 30 lu yaşlarda çok normal değerler nedense dr lar kafa karıştırması moral bozmaya bayılıyor
Şimdi bundan sonraki evre ne
Rahim filmi cektirelim gerekirse yumurta rakibine başlayalım artık bu doktorcuklardan sıkıldım hepsi aynı amh a hiç takılma benim 0.3 ve hiç umrumda değil gerçekten

Haklı olabilirsin canım.
Açıkcası doktoruma güveniyorum. Sadece fikir verir dedi. Hemen de gebelik olabilir. Karar her türlü benim.

Haklı olabilirsin canım.
Açıkcası doktoruma güveniyorum. Sadece fikir verir dedi. Hemen de gebelik olabilir. Karar her türlü benim.
Ben kadın dogumcularin profesör üne bile güvenmiyorum canım bu değerlere takılma diye söyledim
Hamilelik düşünüyor musun peki
Yani dra hamilelik düşüncesiyle mi gittin

Görüştüm. Yaşıma göre üreme yeteneğim ve yumurta rezervim azmış. Ultrason bulgusu ile birlikte söylenen bu.
Tabiki yüzde yüz denemez ama genel durum bu

Banada yaşına göre çok yaşlı demişti. Önemli olan senin ne düşündüğün canım. Geçmiş olsun.

Ben kadın dogumcularin profesör üne bile güvenmiyorum canım bu değerlere takılma diye söyledim
Hamilelik düşünüyor musun peki
Yani dra hamilelik düşüncesiyle mi gittin
Karışık canım ya spiral takılmıştı yazın onun kontrolüne gittim.
Çocuk konusunda kafam karıştı dediysem bu test çıktı başıma ultrasonda baktıktan sonra istedi

Karışık canım ya spiral takılmıştı yazın onun kontrolüne gittim.
Çocuk konusunda kafam karıştı dediysem bu test çıktı başıma ultrasonda baktıktan sonra istedi
Hakkında hayırlısı canım
Ama yine diyorum amy bence çok gereksiz
Bir kadın adet oluyorsa umut var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…