Aynen canım böylede sadece mercimek yiyiyoruz havuç falanda koyuyordum arada napalim yapacak bişey yokYokbende yarma koyuyoordum ama bbenim diyette tahıl un yokya boş mercimek yapıyoruz canım
Hayırlısı canım hedefime bi ulaşayım de o kadar egzersize 400 gr az geldi bana ama hiç gıtmemesınden iyi sanırım :)Maşallah canım bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırım
Hadi gözün aydın olsun canım çok sevindim Rabbim yüreğine göree versin ins değerin yükselir. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :)))Kızlaarrrrr hamileyim
Pazartesi yeniden test yapıcam inşallah değerim yükselmeye devam eder.
Harika :)
ohh maşallah canım korkma artık güzel bir deger
Inşallah canımHarika :)
Ben de ilk kan testimi cuma yapmıştım sonra pazartesi tekrarladım umarım bu günler sana da uğurlu gelir canım
Amin inşallah canım. En kısa zamanda darısı başına inşallah.ohh maşallah canım korkma artık güzel bir deger
Allah sonunu hayırlı etsin canım
Amin canım İnşallah biliyorum sırada ben varimAmin inşallah canım. En kısa zamanda darısı başına inşallah.
Canım bu değeri hiç duymamıştım. Doktor ile görüşemedin mi?Menüm
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Ara 10 fındık
Öğle pırasa dil peyniri
Ara 10 fındık 2 erik
Ara yarım simit kaşar
Akşam pırasa salata 1 köfte
Ara portakal kefir
2,5 lt su
Bu arada amh değerim 0.92 çıktı sanırım pek iyi değil.
Görüştüm. Yaşıma göre üreme yeteneğim ve yumurta rezervim azmış. Ultrason bulgusu ile birlikte söylenen bu.Canım bu değeri hiç duymamıştım. Doktor ile görüşemedin mi?
Çok kotude değil canım 0.1 ile hamile kalanlarvar o gün yazamadim amh değerine bakmaya gerek yokki bence bizim gibi 30 lu yaşlarda çok normal değerler nedense dr lar kafa karıştırması moral bozmaya bayılıyorMenüm
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Ara 10 fındık
Öğle pırasa dil peyniri
Ara 10 fındık 2 erik
Ara yarım simit kaşar
Akşam pırasa salata 1 köfte
Ara portakal kefir
2,5 lt su
Bu arada amh değerim 0.92 çıktı sanırım pek iyi değil.
Haklı olabilirsin canım.Çok kotude değil canım 0.1 ile hamile kalanlarvar o gün yazamadim amh değerine bakmaya gerek yokki bence bizim gibi 30 lu yaşlarda çok normal değerler nedense dr lar kafa karıştırması moral bozmaya bayılıyor
Şimdi bundan sonraki evre ne
Rahim filmi cektirelim gerekirse yumurta rakibine başlayalım artık bu doktorcuklardan sıkıldım hepsi aynı amh a hiç takılma benim 0.3 ve hiç umrumda değil gerçekten
Ben kadın dogumcularin profesör üne bile güvenmiyorum canım bu değerlere takılma diye söyledimHaklı olabilirsin canım.
Açıkcası doktoruma güveniyorum. Sadece fikir verir dedi. Hemen de gebelik olabilir. Karar her türlü benim.
Görüştüm. Yaşıma göre üreme yeteneğim ve yumurta rezervim azmış. Ultrason bulgusu ile birlikte söylenen bu.
Tabiki yüzde yüz denemez ama genel durum bu
Karışık canım ya spiral takılmıştı yazın onun kontrolüne gittim.Ben kadın dogumcularin profesör üne bile güvenmiyorum canım bu değerlere takılma diye söyledim
Hamilelik düşünüyor musun peki
Yani dra hamilelik düşüncesiyle mi gittin
Sağol canımKızlar akşam kuzenimle kahve içmeye gittik 1 lokma çikolata koymuşlardı yedim dönüşte yürüdük soğuktu hızlı yürüdük yarım saat tempolu yürüyüş 17 puan.magickk canım çok kaçırmadan yiyebilirsin bence hakettin artık.
Hakkında hayırlısı canımKarışık canım ya spiral takılmıştı yazın onun kontrolüne gittim.
Çocuk konusunda kafam karıştı dediysem bu test çıktı başıma ultrasonda baktıktan sonra istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?