48+17+17+22+10=114Menümu yarın yazayım kızlar yaptıklarımı yazayım hemen çıkmam lazım
2 saat ev temizliği komşunun yaptım kolunu kırmış
30 dk tempolu yürüyüş
30 dk yürüyüş bandın da tempolu yürüyüş
30 dk step
30 dk Egzersiz
Görüşmek üzere
Tebrikler Canım G Gunayfur benim acımdan aynı sporu yapan aynı yapıyor zaten yapmayanda aynı değişen birşey yok tabi yinede siz bilirsiniz seninde emeğine sağlık canım Y YesilinBuyusuBu haftaki spor listemiz
1. G Gunayfur 575 puan
2. Y YesilinBuyusu 567 puan
3.magickk 277 puan
4.caroline84 273 puan
5.berceste_ 138 puan
6.Xeroderma_pig 82 puan
7.blonde ambition 23 puan
caroline84 kaptanım ve arkadaşlar motive etmesi açısından yeterli olmuş mudur? Spor puanı olayını kaldıralım mı ne dersiniz? Çok amacına da ulaşmadı sanki. Yapan arkadaşlar zaten yapmaya devam eder diye düşünüyorm. Yine de sizler bilirsiniz..
Tebrikler Canım G Gunayfur benim acımdan aynı sporu yapan aynı yapıyor zaten yapmayanda aynı değişen birşey yok tabi yinede siz bilirsiniz seninde emeğine sağlık canım Y YesilinBuyusu
1. Olmuşum ayyy :) Devam etmeli bence canım bu hafta çok yaptım ben güzel oldu önce Egzersiz yapıyordum sadece şimdi leslie öğrendim step öğrendim.Bu haftaki spor listemiz
1. G Gunayfur 575 puan
2. Y YesilinBuyusu 567 puan
3.magickk 277 puan
4.caroline84 273 puan
5.berceste_ 138 puan
6.Xeroderma_pig 82 puan
7.blonde ambition 23 puan
caroline84 kaptanım ve arkadaşlar motive etmesi açısından yeterli olmuş mudur? Spor puanı olayını kaldıralım mı ne dersiniz? Çok amacına da ulaşmadı sanki. Yapan arkadaşlar zaten yapmaya devam eder diye düşünüyorm. Yine de sizler bilirsiniz..
Tşk ederim canım :)Tebrikler Canım G Gunayfur benim acımdan aynı sporu yapan aynı yapıyor zaten yapmayanda aynı değişen birşey yok tabi yinede siz bilirsiniz seninde emeğine sağlık canım Y YesilinBuyusu
1. Olmuşum ayyy :) Devam etmeli bence canım bu hafta çok yaptım ben güzel oldu önce Egzersiz yapıyordum sadece şimdi leslie öğrendim step öğrendim.
Bu haftayı ip atlama ile geçirmeyi düşünüyorum çoğunluk ip atlama baya etkili oluyor
Tşk ederim canım :)
Benim için çok farketti kızlar ama bu ayar gidersem iyi inş.. Kas yapmadan sıkılasmak mümkün mü acaba ?
Keçiören de cnm sanatoryum tarafı...Canım bana da çok iyi geldi ama birbirimizi teşvik etmeye devam ederiz yine. Şimdi şu hani erkek görünümlü kas yapmk zaten öyle kolay bişey değil canım çok çok spor yapıp ağırlık çalışman gerekir bizlerin yaptığı spor anca bizi sıkılaştırır zaten. İnşallah bende bu şekilde devam etmek istiyorum. Komşunun evi temizleyince geçtin benibu arada ankarada nerde oturuyosun?
Keçiören de cnm sanatoryum tarafı...
Kadın 1 hafta olacak kolunu kıralı bir şey de yapamadım içimden tuttu abla bugün evini temizlıcem dedim dün de kendime yapmıştım akşam iyiydim kendimi verdim spora eşim gülüyor bi banttayım bi stepteyım bi yerdeyim mekik çekiyorum Egzersiz falan iyi gaza geldim
İnş canım nasip :)Ay bu hafta bende çok iyi yaptım ya. İnşallah devam etmeyi düşünüyorum. Ben van a dönmeden bi kahve içsek keşke ya.
Canım değer çok yüksek değil ama çocuk için engel oluşturabilecek bi değer de değil. Kafanı yorma bu tarz şeylere. Çok daha düşük değerlerle hamile kalan arkadaşım var.Menüm
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Ara 10 fındık
Öğle pırasa dil peyniri
Ara 10 fındık 2 erik
Ara yarım simit kaşar
Akşam pırasa salata 1 köfte
Ara portakal kefir
2,5 lt su
Bu arada amh değerim 0.92 çıktı sanırım pek iyi değil.
bencede kesinlikleTebrikler Canım G Gunayfur benim acımdan aynı sporu yapan aynı yapıyor zaten yapmayanda aynı değişen birşey yok tabi yinede siz bilirsiniz seninde emeğine sağlık canım Y YesilinBuyusu
tebrikler canım harika1. Olmuşum ayyy :) Devam etmeli bence canım bu hafta çok yaptım ben güzel oldu önce Egzersiz yapıyordum sadece şimdi leslie öğrendim step öğrendim.
Bu haftayı ip atlama ile geçirmeyi düşünüyorum çoğunluk ip atlama baya etkili oluyor
evet canm çok iyi yapmışsın tebriklerAy bu hafta bende çok iyi yaptım ya. İnşallah devam etmeyi düşünüyorum. Ben van a dönmeden bi kahve içsek keşke ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?