Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Arkadaşlar sabahtan beri hastanedeyim ve artık sinirlerim harap oldu asya bugünde kusmaya başladı tüm tahlillerini tekrarladılar ve viral enfeksiyon diyorlar 20 gün sonra bu hafta her gün götürdüm çocuğu ve artık isyan ettim çocuk küçük diye antibiyotik vermiyosunuz 1 haftada iki kere ciğer filmi çekip radyasydn veriydrsunuz iki kere kan alıyorsunuz ve bana şimdi viral enfeksiyon diyosunuz dedim başka bir doktor tahlillere göre hastaniye yatıralım dedi sonra antibiyotik verelim pazartesi tekrar gelin geçmezse yatıralım dedi çocuğum hastanelik olana kadar uğraştılar sanki ben ilaç içirmeye çok meraklıyım ama ortada arkadaş bu çocuk her gün kötüleşiyo neyin inadını ediyosun bi hava bile vermediler bi ilaç vermediler çocuk 20 gündür calpol içiyor ateş ateş hepsi ağır birliği etmiş diş diş diş hani dişti ciğerlerine indi çocuğumun bir lokma yese kusuyo. Doktorlara her gün güvenimi biraz daha kaybediyorum. Yazıklar olsun. Ben kafamı toplayana kadar bildirim yapamıycam kaptanlarım deadline caroline84 çünkü kendimde iğneyle ayakta duruyorum bitiğim.

çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım çok antibiyotik konusunda sıkıntılar var sağlık bakanlığı çok zorunlu haller hariç yazdırmiyor yazan hekime uyarı veriyor aslında o yüzden oluyor son zamanlarda birde viral enfeksiyonda antibiyotik bir işe yaramıyor bu sene de viral enfeksiyon çok fazla birşey çocuk var bu durumda inşallah hemen toparlar canım valla çocuklarda çok zor

İyi geceler herkese
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Ara 10 fındık
Öğle ev keki peynir
Ara portakal yoğurt
Akşam ızgara köfte salata yoğurtlu semizotu
2lt su 1 saat yürüyüş

Bu gece kafa dağıtma var dışarıdayız

Canım yanlış anlaşılmassam imkanınız var ise muayenehane doktoruna götürmeni öneririm. Asya haftalardır helak oldu.
Tek bir doktor takip ederse daha kolay sonuç alabilirsiniz hem de her hastaneye gidişte mikrop kapma olasılığı daha da artıyor.

Canım inan seni cok iyi anliyorum.
Tam 6 hafta hasta olduk ve hastahaneye yattik hiç bişey fayda vermedi.
Doktor en sonunda yapabilegim birşey yok dedi.
Rabbim şifa versin.

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlar

Iyi geceler kızlar yeni girebildim misafirlerim vardı akşam ne yediğimi hiç yazmayayım yaptıklarımın mecbur tadına baktım ve misafirlerle yedim neyse yarından itibaren toparlanicam söz

Canım Rabbim yardımcın olsun başka bi Dr a götür çocuğu belediyenin orada mıydı hatırlayamadım biz en son oraya götürdük 3. Antibiyotik kullandık artık öyle iyileşti yavrum. Sakin ol kendin güçlü olmazsan bebeğine faydan olmaz ... Hastanenin adını öğrenirim yarın yazarım canım sadece çocuk üzerine özel bi hastane ..Rabbim safi ismiyle şifa versin ıns dualarımıza katalım kızlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…