- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
çok geçmiş olsunArkadaşlar sabahtan beri hastanedeyim ve artık sinirlerim harap oldu asya bugünde kusmaya başladı tüm tahlillerini tekrarladılar ve viral enfeksiyon diyorlar 20 gün sonra bu hafta her gün götürdüm çocuğu ve artık isyan ettim çocuk küçük diye antibiyotik vermiyosunuz 1 haftada iki kere ciğer filmi çekip radyasydn veriydrsunuz iki kere kan alıyorsunuz ve bana şimdi viral enfeksiyon diyosunuz dedim başka bir doktor tahlillere göre hastaniye yatıralım dedi sonra antibiyotik verelim pazartesi tekrar gelin geçmezse yatıralım dedi çocuğum hastanelik olana kadar uğraştılar sanki ben ilaç içirmeye çok meraklıyım ama ortada arkadaş bu çocuk her gün kötüleşiyo neyin inadını ediyosun bi hava bile vermediler bi ilaç vermediler çocuk 20 gündür calpol içiyor ateş ateş hepsi ağır birliği etmiş diş diş diş hani dişti ciğerlerine indi çocuğumun bir lokma yese kusuyo. Doktorlara her gün güvenimi biraz daha kaybediyorum. Yazıklar olsun. Ben kafamı toplayana kadar bildirim yapamıycam kaptanlarımdeadline caroline84 çünkü kendimde iğneyle ayakta duruyorum bitiğim.
geçmiş olsun canım çok antibiyotik konusunda sıkıntılar var sağlık bakanlığı çok zorunlu haller hariç yazdırmiyor yazan hekime uyarı veriyor aslında o yüzden oluyor son zamanlarda birde viral enfeksiyonda antibiyotik bir işe yaramıyor bu sene de viral enfeksiyon çok fazla birşey çocuk var bu durumda inşallah hemen toparlar canım valla çocuklarda çok zorArkadaşlar sabahtan beri hastanedeyim ve artık sinirlerim harap oldu asya bugünde kusmaya başladı tüm tahlillerini tekrarladılar ve viral enfeksiyon diyorlar 20 gün sonra bu hafta her gün götürdüm çocuğu ve artık isyan ettim çocuk küçük diye antibiyotik vermiyosunuz 1 haftada iki kere ciğer filmi çekip radyasydn veriydrsunuz iki kere kan alıyorsunuz ve bana şimdi viral enfeksiyon diyosunuz dedim başka bir doktor tahlillere göre hastaniye yatıralım dedi sonra antibiyotik verelim pazartesi tekrar gelin geçmezse yatıralım dedi çocuğum hastanelik olana kadar uğraştılar sanki ben ilaç içirmeye çok meraklıyım ama ortada arkadaş bu çocuk her gün kötüleşiyo neyin inadını ediyosun bi hava bile vermediler bi ilaç vermediler çocuk 20 gündür calpol içiyor ateş ateş hepsi ağır birliği etmiş diş diş diş hani dişti ciğerlerine indi çocuğumun bir lokma yese kusuyo. Doktorlara her gün güvenimi biraz daha kaybediyorum. Yazıklar olsun. Ben kafamı toplayana kadar bildirim yapamıycam kaptanlarımdeadline caroline84 çünkü kendimde iğneyle ayakta duruyorum bitiğim.
Misafirleri var sanırım canım evde müsait olunca gelircaroline84 nerelerdesin canım?
Canım yanlış anlaşılmassam imkanınız var ise muayenehane doktoruna götürmeni öneririm. Asya haftalardır helak oldu.Arkadaşlar sabahtan beri hastanedeyim ve artık sinirlerim harap oldu asya bugünde kusmaya başladı tüm tahlillerini tekrarladılar ve viral enfeksiyon diyorlar 20 gün sonra bu hafta her gün götürdüm çocuğu ve artık isyan ettim çocuk küçük diye antibiyotik vermiyosunuz 1 haftada iki kere ciğer filmi çekip radyasydn veriydrsunuz iki kere kan alıyorsunuz ve bana şimdi viral enfeksiyon diyosunuz dedim başka bir doktor tahlillere göre hastaniye yatıralım dedi sonra antibiyotik verelim pazartesi tekrar gelin geçmezse yatıralım dedi çocuğum hastanelik olana kadar uğraştılar sanki ben ilaç içirmeye çok meraklıyım ama ortada arkadaş bu çocuk her gün kötüleşiyo neyin inadını ediyosun bi hava bile vermediler bi ilaç vermediler çocuk 20 gündür calpol içiyor ateş ateş hepsi ağır birliği etmiş diş diş diş hani dişti ciğerlerine indi çocuğumun bir lokma yese kusuyo. Doktorlara her gün güvenimi biraz daha kaybediyorum. Yazıklar olsun. Ben kafamı toplayana kadar bildirim yapamıycam kaptanlarımdeadline caroline84 çünkü kendimde iğneyle ayakta duruyorum bitiğim.
Arkadaşlar sabahtan beri hastanedeyim ve artık sinirlerim harap oldu asya bugünde kusmaya başladı tüm tahlillerini tekrarladılar ve viral enfeksiyon diyorlar 20 gün sonra bu hafta her gün götürdüm çocuğu ve artık isyan ettim çocuk küçük diye antibiyotik vermiyosunuz 1 haftada iki kere ciğer filmi çekip radyasydn veriydrsunuz iki kere kan alıyorsunuz ve bana şimdi viral enfeksiyon diyosunuz dedim başka bir doktor tahlillere göre hastaniye yatıralım dedi sonra antibiyotik verelim pazartesi tekrar gelin geçmezse yatıralım dedi çocuğum hastanelik olana kadar uğraştılar sanki ben ilaç içirmeye çok meraklıyım ama ortada arkadaş bu çocuk her gün kötüleşiyo neyin inadını ediyosun bi hava bile vermediler bi ilaç vermediler çocuk 20 gündür calpol içiyor ateş ateş hepsi ağır birliği etmiş diş diş diş hani dişti ciğerlerine indi çocuğumun bir lokma yese kusuyo. Doktorlara her gün güvenimi biraz daha kaybediyorum. Yazıklar olsun. Ben kafamı toplayana kadar bildirim yapamıycam kaptanlarımdeadline caroline84 çünkü kendimde iğneyle ayakta duruyorum bitiğim.
caroline84 nerelerdesin canım?
İyi geceler herkese
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Ara 10 fındık
Öğle ev keki peynir
Ara portakal yoğurt
Akşam ızgara köfte salata yoğurtlu semizotu
2lt su 1 saat yürüyüş
Bu gece kafa dağıtma var dışarıdayız
Sağol canım:)Iyi eğlenceler dilerim. ...
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlarArkadaşlar sabahtan beri hastanedeyim ve artık sinirlerim harap oldu asya bugünde kusmaya başladı tüm tahlillerini tekrarladılar ve viral enfeksiyon diyorlar 20 gün sonra bu hafta her gün götürdüm çocuğu ve artık isyan ettim çocuk küçük diye antibiyotik vermiyosunuz 1 haftada iki kere ciğer filmi çekip radyasydn veriydrsunuz iki kere kan alıyorsunuz ve bana şimdi viral enfeksiyon diyosunuz dedim başka bir doktor tahlillere göre hastaniye yatıralım dedi sonra antibiyotik verelim pazartesi tekrar gelin geçmezse yatıralım dedi çocuğum hastanelik olana kadar uğraştılar sanki ben ilaç içirmeye çok meraklıyım ama ortada arkadaş bu çocuk her gün kötüleşiyo neyin inadını ediyosun bi hava bile vermediler bi ilaç vermediler çocuk 20 gündür calpol içiyor ateş ateş hepsi ağır birliği etmiş diş diş diş hani dişti ciğerlerine indi çocuğumun bir lokma yese kusuyo. Doktorlara her gün güvenimi biraz daha kaybediyorum. Yazıklar olsun. Ben kafamı toplayana kadar bildirim yapamıycam kaptanlarımdeadline caroline84 çünkü kendimde iğneyle ayakta duruyorum bitiğim.
Tşk ederim canımtebrikler canım harika
Canım Rabbim yardımcın olsun başka bi Dr a götür çocuğu belediyenin orada mıydı hatırlayamadım biz en son oraya götürdük 3. Antibiyotik kullandık artık öyle iyileşti yavrum. Sakin ol kendin güçlü olmazsan bebeğine faydan olmaz ... Hastanenin adını öğrenirim yarın yazarım canım sadece çocuk üzerine özel bi hastane ..Rabbim safi ismiyle şifa versin ıns dualarımıza katalım kızlar inşArkadaşlar sabahtan beri hastanedeyim ve artık sinirlerim harap oldu asya bugünde kusmaya başladı tüm tahlillerini tekrarladılar ve viral enfeksiyon diyorlar 20 gün sonra bu hafta her gün götürdüm çocuğu ve artık isyan ettim çocuk küçük diye antibiyotik vermiyosunuz 1 haftada iki kere ciğer filmi çekip radyasydn veriydrsunuz iki kere kan alıyorsunuz ve bana şimdi viral enfeksiyon diyosunuz dedim başka bir doktor tahlillere göre hastaniye yatıralım dedi sonra antibiyotik verelim pazartesi tekrar gelin geçmezse yatıralım dedi çocuğum hastanelik olana kadar uğraştılar sanki ben ilaç içirmeye çok meraklıyım ama ortada arkadaş bu çocuk her gün kötüleşiyo neyin inadını ediyosun bi hava bile vermediler bi ilaç vermediler çocuk 20 gündür calpol içiyor ateş ateş hepsi ağır birliği etmiş diş diş diş hani dişti ciğerlerine indi çocuğumun bir lokma yese kusuyo. Doktorlara her gün güvenimi biraz daha kaybediyorum. Yazıklar olsun. Ben kafamı toplayana kadar bildirim yapamıycam kaptanlarımdeadline caroline84 çünkü kendimde iğneyle ayakta duruyorum bitiğim.
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar iyi pazarlar
İyi pazarlar canım
Senelerdir öyle canım bildiğin bir çare varsa. Hemen alayımİyi pazarlar canımşu profil yazın çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?