Ya kendi kendimize çare olmamız lazım başka formül olsa da topluca uygulamak değil miSenelerdir öyle canım bildiğin bir çare varsa. Hemen alayım
Günaydın canım inşallah güzel bir pazar olsun hepimizeGünaydın kaptanım
Ateş seni çağırıyorBenim şu sayfanın en altında Burger King reklamı çıkıyor ya sinir oldum sabahtan beri kapatıp açıyorum yine o var ne işi var onun orda hiçte girmedim İnternetten yemek şeylerine
Ateş seni çağırıyor
Pizza reklamı gelirmis.. bende de bim reklamı var bardak borcam ihtiyacı olan varsa haberi olsunreklamı şikayet ettim ilgimi çekmiyor dedim inşallah yerine güzel bir reklam gelir
Tatil reklamı var simdi yaz geliyor demek istiyor bana bence bu reklam iyidirPizza reklamı gelirmis.. bende de bim reklamı var bardak borcam ihtiyacı olan varsa haberi olsun
Tamam canım allahım izniyle hemen iyileşir inşallah dualarımızı eksik etmeyelimArkadaşlar ben hastanedeyim asyayı sabah hastaneye yatırdıkdeadline caroline84 kaptanlarım durumlar düzelene kadar bildirim yapamıycam bilginiz olsun..
Inşallah bir an önce düzelir kuzu canımArkadaşlar ben hastanedeyim asyayı sabah hastaneye yatırdıkdeadline caroline84 kaptanlarım durumlar düzelene kadar bildirim yapamıycam bilginiz olsun..
Arkadaşlar ben hastanedeyim asyayı sabah hastaneye yatırdıkdeadline caroline84 kaptanlarım durumlar düzelene kadar bildirim yapamıycam bilginiz olsun..
Geçmiş olsun canım valla okurken yoruldum sen napiyosun canım yaaSelamın aleyküm bayanlar
Yarıyıl tatilinde annemlerdeydim esiminde işi vardi kaldik burda eve gitmeden önce bi abla var sağolsun büyük temizligimi yapar
Kapi cam lamba duvar dolapalrin yüzleri birlikte yaptık biguzel halıları yikattim mis gibi oturcaz diye geçtiğimiz salı beni bişey yedi ama baharda esim alerji olur doktora gider gelir geçer bu seferki farkli demiş doktor sizi bisey yemis eve ilaclama için uzman birini getirtdik oda pire olabilir evi boşaltma niz lazim en az 3 gün ve bütün giyceginiz eşyaları hep yikamniz gerek dedi.
Ben isten kactikca iş beni buluyor moralim bozuldu ne yalan soyleyim.
Eşim suan işte bende annemgildeyim akşama ilaclatacaz evimizi.
Nerden gelmiş olabilir dedim herşeyden gelebilir diyo adam.
Sizler neler yapiyosunuz???
Zehra_mda sonucuna bidaha baktirdin
mi?
Y YesilinBuyusu bebeğin nasıl oldu? ?@Mirafatos yigeninn durmubda bi değişiklik varmi??
Nasılda gribim anlatamam.
geçmiş olsun canım hemde kolay gelsin bu şeyler zıplıyor ya heryerden gelmiş olabilir kuldan falan çocuklar bile getirmiş olabilir ya da dışardan kiyafetlerinizle falan bile geliyor ya inşallah geçer başka iş çıkmaz sanaSelamın aleyküm bayanlar
Yarıyıl tatilinde annemlerdeydim esiminde işi vardi kaldik burda eve gitmeden önce bi abla var sağolsun büyük temizligimi yapar
Kapi cam lamba duvar dolapalrin yüzleri birlikte yaptık biguzel halıları yikattim mis gibi oturcaz diye geçtiğimiz salı beni bişey yedi ama baharda esim alerji olur doktora gider gelir geçer bu seferki farkli demiş doktor sizi bisey yemis eve ilaclama için uzman birini getirtdik oda pire olabilir evi boşaltma niz lazim en az 3 gün ve bütün giyceginiz eşyaları hep yikamniz gerek dedi.
Ben isten kactikca iş beni buluyor moralim bozuldu ne yalan soyleyim.
Eşim suan işte bende annemgildeyim akşama ilaclatacaz evimizi.
Nerden gelmiş olabilir dedim herşeyden gelebilir diyo adam.
Sizler neler yapiyosunuz???
Zehra_mda sonucuna bidaha baktirdin
mi?
Y YesilinBuyusu bebeğin nasıl oldu? ?@Mirafatos yigeninn durmubda bi değişiklik varmi??
Nasılda gribim anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?