Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benim şu sayfanın en altında Burger King reklamı çıkıyor ya sinir oldum sabahtan beri kapatıp açıyorum yine o var ne işi var onun orda hiçte girmedim İnternetten yemek şeylerine

Arkadaşlar ben hastanedeyim asyayı sabah hastaneye yatırdık deadline caroline84 kaptanlarım durumlar düzelene kadar bildirim yapamıycam bilginiz olsun..
Tamam canım allahım izniyle hemen iyileşir inşallah dualarımızı eksik etmeyelim çok geçmiş olsun hemenn toparlanır inşallah bu şekilde en azindan haberlerini bekliyoruz ama bizi habersiz birakma

Kızlar caroline ve bana yardimci olabilecek yardım etmek isteyen birisi var mı yardımcılar kadrosuna ekleyeceğiz ama yapabilirim diyen varsa çok sevineceğiz

Merhaba kızlar bu haftasonu o kadar saçma sapan şeyler yedimki hiç yazmayayım o yüzden menülerimi yazmadım sadece akşam tavuk kanat salata yedim diğerleri karışıktı neyse yarından itibaren toparlanıp araniza döneceğim inşallah

Selamın aleyküm bayanlar
Yarıyıl tatilinde annemlerdeydim esiminde işi vardi kaldik burda eve gitmeden önce bi abla var sağolsun büyük temizligimi yapar
Kapi cam lamba duvar dolapalrin yüzleri birlikte yaptık biguzel halıları yikattim mis gibi oturcaz diye geçtiğimiz salı beni bişey yedi ama baharda esim alerji olur doktora gider gelir geçer bu seferki farkli demiş doktor sizi bisey yemis eve ilaclama için uzman birini getirtdik oda pire olabilir evi boşaltma niz lazim en az 3 gün ve bütün giyceginiz eşyaları hep yikamniz gerek dedi.
Ben isten kactikca iş beni buluyor moralim bozuldu ne yalan soyleyim.
Eşim suan işte bende annemgildeyim akşama ilaclatacaz evimizi.
Nerden gelmiş olabilir dedim herşeyden gelebilir diyo adam.
Sizler neler yapiyosunuz???
Zehra_mda sonucuna bidaha baktirdin
mi?
Y YesilinBuyusu bebeğin nasıl oldu? ?@Mirafatos yigeninn durmubda bi değişiklik varmi??

Nasılda gribim anlatamam.

Geçmiş olsun canım valla okurken yoruldum sen napiyosun canım yaa
Yakın olsak yardıma gelirdim

geçmiş olsun canım hemde kolay gelsin bu şeyler zıplıyor ya heryerden gelmiş olabilir kuldan falan çocuklar bile getirmiş olabilir ya da dışardan kiyafetlerinizle falan bile geliyor ya inşallah geçer başka iş çıkmaz sana bende buralardayım haberin olsun bu arada aklın kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…