Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Öncelikle geçmiş olsun canım. Sıkma canını iyi ki erken farketmişsiniz ilaçlamaya hallolacak evdeki sorun.
Ben değerime baktırdım bugün hastane okadar yoğundu ki bekle bekle anca şimdi gelebildim eve sabahtan beri hastanedeyim. Çok şükür katlamış sonucum 497 çıktı. Doktor cuma gel ultrasonla keseye bakalım birde yine tahlil isteriz dedi. Cuma da çok kalabalık oluyor dedim perşembe günü gelsem olur mu. O da daha rahat olur sen perşembe gel dedi. Inşallah perşembe günü keseyi de görürüz Allah'ın izniyle.

Mrb kızlar bende yoğun bi hafta sonu geçirdim hele dün kv dede bi dk oturmadım eve geldim pertım çıkmıştı şimdi ufaklık uyuyorken yazayım dedim eşimle büyük oğlum babaannesindeler .havalar soğudu donuyırum şuan .. Halsizim hapsuruyorum her yerim ağrıyor
Y YesilinBuyusu geçmiş olsun canım arada yaz asyanın durumunu
caroline84 Kaptanım kolay gelsin geçmiş olsun inş kurtulursunuz .
@Mirafatos yeğeninın durumu nasıl oldu cnm
Zehra_mda son durum ne canım
deadline Kaptanım siz nasılsınız grup çok sessiz Rabbim yardımcımız olsun enerji düşüşü yaşıyoruz ..

Kahvaltı
Menemen
2 dilım ekmek
Zeytin
Acı biber turşusu menemenle seviyorum yerim yanın da çoğunluk.
Şekersiz çay

Öğle marul
Acı biber turşusu ile 1 dilim ekmek bugün acayip acı çekiyor canım

Dıbek kahvesi küçük kupa

İnşaallah canım Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi güzel bi haber :)

Arkdaşlar ayrı ayrı yazamıyorum kusura bakmayın arada girip okuyorum ama yazacak fırsatım olmuyor annemle nöbet değiştirdik eve geldim biraz dinlenmek için asya aynı ama şükür kusması geçti dün serum takmak için 5 6 yer denendi zaten günlerdirde kan alınıyordu mahvoldu çoçuk ben zaten bittim zaten hiç dayanamam başkasının hastalığına kendim çk çektiğim için hasta insan düşmanım olsa dayanamam ki el kadar bebek yalvarıyo resmen yeter diye başında 3 hemşike annem ablam ben artık hemşireler bizi çıkürdı size küsmesin dedi şimdi de sürekli o serumu atmaya çalışıyo ağzına almaya alışıyo huzursuz mutsuz öksürdükçe canı acıyo tesadüf acilde hep aynı doktor bakmıştı bugün yukarda da o geldi aaa bu benim hastam diyo üzüldüm ya çocuğun gözlri gitmiş diyo dalga mı geçiyosun be adam diyeceksin ama diyemiyosun işte uzman olan o çünkü öğleden sonra en baş dokkorları geldi bu bana gelmişlerdi deyince keşke bişey başlasaydın dedi o şey ne ben anlamadım ama tıbbi bi terim evet bende ona üzüldüm ben diş demiştim ama bronşit sanırım dedi hey Allahım ya yanında 10 tane öğrenci var bi laf söylesem bozulup kalıcak ya sabır diyorum çünkü ortada bebeğim var daha dün takılan serm bitmadi çok yavaş veriliyor mecburen hiç ne yediıime yemediıime yazmayüyım arkadaşlar bu hafta beni idare edin lütfen soran herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Eminim dua da etmişsenizdir Allah razı olsun.

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider keseyi de görürsünüz perşembe çok heyecanlı haberlerini bekliyoruz

Ya insanın canı tatlı çekmesin de bence acı çok kötü bişey degil bende iyiyim canm tasinacagim haftaya inşallah o kadar yoğunum ki herşey birbirine girdi biraz herkes sıkıntıda bu aralar idare edelim de toparlanır inşallah burada olabilenler olarak canlı tutsak buraları iyi olacak

Ya canım idare ederiz tabiki sen hiç düşünme inşallah çabucak iyileşir Asya biz bile hasta olunca ne hale geliyoruz çocuklara hiç kıyamiyorum

Çok geçmiş olsun canım benim allah yardımcın olsun

Bu hafta hastalıklar yakamızı bırakmıyor gerçekten inşallah herkes düzelir bir an evvel bende öyleyim kızlar hiç iyi değilim gerçekten zaten kaç gündür iyice bozdum toparlaniyorum olmuyor başa dönüyorum şaşırdım iyice adetim de yaklaştı bu sefer çok depresyonla geldi gerçekten her yerim ağrıyor ıstah fazla havadanmidir nedir bilmiyorum bir an önce toparlanmak istiyorum akşam sadece yoğurt yedim kızlar

Bırakma canım toparlarsin ipin ucu bir kere kaçınca zor oluyor bir toplamiyorsun iki toplamiyorsun iyice yakalayamiyorsun sonra o yüzden depresyon falan unut öyle şeyleri bırakma

Bırakma canım toparlarsin ipin ucu bir kere kaçınca zor oluyor bir toplamiyorsun iki toplamiyorsun iyice yakalayamiyorsun sonra o yüzden depresyon falan unut öyle şeyleri bırakma
Inşallah tabi bırakmak istemiyorum ama şu günler bana bir hâller geldi böyle bıkkınlık gibi içim sıkılıyor bişey yapasım yok toparlanicam ama olmaz böyle şimdiye kadar hiç böyle olmadım ama şimdi üzerimde bir fenalık var

Bu hafta biraz zor gibi kaptanım
Bu hafta olmazsa haftaya olur canım bu hafta takımda bir değişik haller var hastalıklar falan ama elimizden geleni yapariz değil mi
Toparlan canım o kadar emek boşa gitmesin 1 kilo 1 haftada zor veriliyor ama 2 günde alınabiliyor

Haklısın kaptanım ne çabalar veriyoruz gr gitmesi için söz yarından itibaren toparlaniyorum

Kızlar selam
Benim ufaklık yeni uyudu gündüz oynamadığı oyunu 21den sonra oynuyor ben de biraz kitap okuyup yatacağım.
Kahvaltı omlet peynir pekmez
Ara 10 fındık
Öğle etli kuru fasülye 2 adet gevrek
Ara 2 hurma 2 ceviz
Ara kefir
Akşam 2 adet dolma yoğurt salata
Ara 2 mandalina

2 lt su

caroline84 canım çok geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum ilaçlama genelde böceğin cinsine göre yapılıyor bilinmeden nasıl yapılacak

magickk yarın yada obur gün bir detoks suyu yap kendine tüm gün onu iç bak bakalım nasıl rahatlıyorsun
Sabah uyanınca aç karnına limonlu su yada akşamdan kayısı yada ceviz koyup onarin suyunu içebilirsin o da çok iyi oluyor metabolizmayı uyandiriyor

Kızlar bende menim yazayım listede değilim ama
Kahvaltı 8.00 1 yumurta 1 kk peynir çay
Ara 10.00 1 bardak ballı zencefilli ihlamur
Öğle 12.00 4 yk nohut 5 yk bulgur pilavı
Akşam 17.00 1 kase tarhana torbası 1 haşlanmış but 4 top haşlanmış Brüksel lahanası 6 yk pirinç pilavı
Çok pilavlı bir gün olmuş yarın daha çok dikkat etsem iyi olacak bakalım baya cozuttum ben yavaştan toplanmaya çalışıyorum sonra da hız vermem şart bu işlere temmuzda düğünüm var malum ben kilo vereceğime kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…