- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
geçmiş olsun canım hemde kolay gelsin bu şeyler zıplıyor ya heryerden gelmiş olabilir kuldan falan çocuklar bile getirmiş olabilir ya da dışardan kiyafetlerinizle falan bile geliyor ya inşallah geçer başka iş çıkmaz sanabende buralardayım haberin olsun bu arada aklın kalmasın
Öncelikle geçmiş olsun canım. Sıkma canını iyi ki erken farketmişsiniz ilaçlamaya hallolacak evdeki sorun.
Ben değerime baktırdım bugün hastane okadar yoğundu ki bekle bekle anca şimdi gelebildim eve sabahtan beri hastanedeyim. Çok şükür katlamış sonucum 497 çıktı. Doktor cuma gel ultrasonla keseye bakalım birde yine tahlil isteriz dedi. Cuma da çok kalabalık oluyor dedim perşembe günü gelsem olur mu. O da daha rahat olur sen perşembe gel dedi. Inşallah perşembe günü keseyi de görürüz Allah'ın izniyle.
Mrb kızlar bende yoğun bi hafta sonu geçirdim hele dün kv dede bi dk oturmadım eve geldim pertım çıkmıştı şimdi ufaklık uyuyorken yazayım dedim eşimle büyük oğlum babaannesindeler .havalar soğudu donuyırum şuan .. Halsizim hapsuruyorum her yerim ağrıyor
@YesilinBuyusu geçmiş olsun canım arada yaz asyanın durumunu
caroline84 Kaptanım kolay gelsin geçmiş olsun inş kurtulursunuz .
@Mirafatos yeğeninın durumu nasıl oldu cnm
Zehra_mda son durum ne canım
@deadline Kaptanım siz nasılsınız grup çok sessiz Rabbim yardımcımız olsun enerji düşüşü yaşıyoruz ..
Kahvaltı
Menemen
2 dilım ekmek
Zeytin
Acı biber turşusu menemenle seviyorum yerim yanın da çoğunluk.
Şekersiz çay
Öğle marul
Acı biber turşusu ile 1 dilim ekmek bugün acayip acı çekiyor canım
Dıbek kahvesi küçük kupa
Ben iyiyim aslında adet olmadım hala dr gidecektim bugün için ama 1 hafta daha beklemek istedim 85 kiloya düştüm bu sabah vücudun çok gariplesti bu sabah da tartilacam bakalımAy canım benim sagol.
Neyse bunada şükür Rabbim başka dert vermesin.
Sen nasılsın?neler yapiyosun??
Maşallah canım değerin çok iyiÖncelikle geçmiş olsun canım. Sıkma canını iyi ki erken farketmişsiniz ilaçlamaya hallolacak evdeki sorun.
Ben değerime baktırdım bugün hastane okadar yoğundu ki bekle bekle anca şimdi gelebildim eve sabahtan beri hastanedeyim. Çok şükür katlamış sonucum 497 çıktı. Doktor cuma gel ultrasonla keseye bakalım birde yine tahlil isteriz dedi. Cuma da çok kalabalık oluyor dedim perşembe günü gelsem olur mu. O da daha rahat olur sen perşembe gel dedi. Inşallah perşembe günü keseyi de görürüz Allah'ın izniyle.
Aynen öyle yaa stres değil de bi tedirginlik oluyor insanın içinde. Sen adetim gecikti diyorsun test falan yaptın mı canım hamilesindir inşallah.Maşallah canım değerin çok iyi
Artik hamileligin tadını cikart
Hiç bitmiyo dimi kese sonra kalp atışı devamlı stres içini ferah tut canim
Benim gecikme oluyo hep ama bu sefer ki kadar hiç gecikmemisti perşembe kan testi yaptiracam idrarda çıkmamıştı bakalım Allah büyüktür tabiiAynen öyle yaa stres değil de bi tedirginlik oluyor insanın içinde. Sen adetim gecikti diyorsun test falan yaptın mı canım hamilesindir inşallah.
Arkdaşlar ayrı ayrı yazamıyorum kusura bakmayın arada girip okuyorum ama yazacak fırsatım olmuyor annemle nöbet değiştirdik eve geldim biraz dinlenmek için asya aynı ama şükür kusması geçti dün serum takmak için 5 6 yer denendi zaten günlerdirde kan alınıyordu mahvoldu çoçuk ben zaten bittim zaten hiç dayanamam başkasının hastalığına kendim çk çektiğim için hasta insan düşmanım olsa dayanamam ki el kadar bebek yalvarıyo resmen yeter diye başında 3 hemşike annem ablam ben artık hemşireler bizi çıkürdı size küsmesin dedi şimdi de sürekli o serumu atmaya çalışıyo ağzına almaya alışıyo huzursuz mutsuz öksürdükçe canı acıyo tesadüf acilde hep aynı doktor bakmıştı bugün yukarda da o geldi aaa bu benim hastam diyo üzüldüm ya çocuğun gözlri gitmiş diyo dalga mı geçiyosun be adam diyeceksin ama diyemiyosun işte uzman olan o çünkü öğleden sonra en baş dokkorları geldi bu bana gelmişlerdi deyince keşke bişey başlasaydın dedi o şey ne ben anlamadım ama tıbbi bi terim evet bende ona üzüldüm ben diş demiştim ama bronşit sanırım dedi hey Allahım ya yanında 10 tane öğrenci var bi laf söylesem bozulup kalıcak ya sabır diyorum çünkü ortada bebeğim var daha dün takılan serm bitmadi çok yavaş veriliyor mecburen hiç ne yediıime yemediıime yazmayüyım arkadaşlar bu hafta beni idare edin lütfen soran herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Eminim dua da etmişsenizdir Allah razı olsun.
Kızlar selam
Benim ufaklık yeni uyudu gündüz oynamadığı oyunu 21den sonra oynuyor ben de biraz kitap okuyup yatacağım.
Kahvaltı omlet peynir pekmez
Ara 10 fındık
Öğle etli kuru fasülye 2 adet gevrek
Ara 2 hurma 2 ceviz
Ara kefir
Akşam 2 adet dolma yoğurt salata
Ara 2 mandalina
2 lt su
caroline84 canım çok geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum ilaçlama genelde böceğin cinsine göre yapılıyor bilinmeden nasıl yapılacak
Tamam canım deneyeceğim teşekkürlermagickk yarın yada obur gün bir detoks suyu yap kendine tüm gün onu iç bak bakalım nasıl rahatlıyorsun
Sabah uyanınca aç karnına limonlu su yada akşamdan kayısı yada ceviz koyup onarin suyunu içebilirsin o da çok iyi oluyor metabolizmayı uyandiriyor
Bizimde başımıza gelmişti canım okuldan getirmiş çok zor oluyo ilaç almıştık banada geçti o kötü oldu berbat bişey ya allah yardım etsinKaptanım kızım okuldan getirmiş olabilir.
Adam heryerden gelmiş olabilir diyor.
Canim zaten bi kac gündür dogru düzgün de diyet yapamadim haftayı kurtarsam bari
3 gün eve girilmiycekmis.
Insallah pozitif sonuç alırsın canım sana dua edicemBenim gecikme oluyo hep ama bu sefer ki kadar hiç gecikmemisti perşembe kan testi yaptiracam idrarda çıkmamıştı bakalım Allah büyüktür tabii
Geçen yaz benim kızında kol ve bacak görünen yerler özellikle dışarı verdi parktaki teyzeler sağolsun tahta kuru yemiş kızım dediCanim benim bilmiyorum ki ilk kez böyle bi şey le karşı karşıyayiz.
Tahta kurusu nun zamanı degilmis.
Pire olabilir dendi.
Esimin bahar yaklaşınca bi haller olur.
Bizde olmaz doktora gider kimi alerji der kimi uyuz oldun der
Düzelir geçer ama bu seferki bi farkli demiş doktor seni bişey yemiş.
Evinizi ilaclatin Allah a binlerce kere şükür çocuklari yemedi.
Ben neredeyse 3 yıldır baharlari annemgildeyim.
Bu sefer beni yedi önce bende abimler var diye anneme gelmistim hep eşimi yemişler.
Inşallah işe yarar 400 yapiyolarmista tanıdık diye 250 aldı.
Annem eğer böcek varsa ölünce beyaz havlu ile silelim ortaya çıkar diyo.
Sen nasılsın canım? ?
MasaAllah hamıleymıssın ❣Aynen öyle yaa stres değil de bi tedirginlik oluyor insanın içinde. Sen adetim gecikti diyorsun test falan yaptın mı canım hamilesindir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?