Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menüm
Kahvaltı dil peyniri yumurta 2 adet glutensiz gevrek
Ara 10 fındık
Öğle 2 biber dolma yoğurt
Ara 2 ceviz 2 hurma
Ara kefir
Akşam glutensiz makarna salata
Ara portakal ve bitki çayıyla bir kuru hurma yedim
2.5 lt su

İstanbulda hava buz bugün kar yağdı azıcık öğrenciler dersi bıraktı cama koştu :)

blonde ambition Y YesilinBuyusu topigin enerjileri
İnşallah herşey yoluna girer ama eksikliğimiz hissediliyor
sağol canm ayrıca soran herkese teşekkür ederim kızlar yeğenim baya iyiye gidiyor terapi ve ilaçların etkisi ve aile desteği ile baya iyiye gidiyor şükür hala katı gıda yemeyi kabul etmiyor ama onun dışında bir çok şeyi normale döndü ve bugün ilk kez tekrar okula gitti şükür bu arada dün benim kızımın doğum günüydü icim buruk kararsizdm ama onceainde yeğenim ben miranin doğum gününü kutlansin istiyorum ve pastada yiyicem dedi ve içim rahatladı kızlar aksm kutladık kızımın doğum gününü ve yegenimde masadaki hic bir seyi yemedi ama bir sorunda cikarmadi gayet iyi gibiydi ve pastadan yedi kızımın istedigi sekilde kutlamayi da yaptk ikisininde gönlü oldu ve dogum gününü de böyle atlattık şükür artk düzenli girerim buraya yine

bu arada facebook da çok güzel karatay saflarini ekledim daha detayli bilgi alayim dedim ve hem eksiklerimi gördüm hemde ne kadar fazla kişinin inanilmaz kilo verdiğini gördüm ve özellikle 21 günlük karatay şeker orucu yapanlar süper sonuç alıyor kızlar bende yarın 21günlük şeker orucu basliycam karatayin daha sıkı hali bu

Evet canım bende üç tane karatay sayfasına uyeyim çok güzel bilgiler var 21 günlük şeker orucunu bende yapmıştım harika birşey güzel kilo vermiştim dene bencede bu arada hoşgeldin girin arada şuraya ya acayip canım sıkıldı ikiniz birden gidince siz yokken çok kaçamak yaptım zaten hem misafir hem regl bitirdi beni yeni yeni toplaniyorum yeğenine gelince canım atlatacaktır merak etme bende yeğenimde yaşadım artık atlattı çok oldu zor oldu ama atlattı onada zaman tanıyın zor bir süreç canım

gerçekten öyle canm ve bende hem spor hem diyet yapamadm ama malum durumlardan iştah pek yoktu ve tartida düşüş oldu ilginç bana üzüntü lazm demek

Sabah
Tereyağında 2 tane yumurta
12 zeytin (abartmışım zeytin görünce kendimi kaybediyorum )
1 çatal fıstık ezmesi

Öğle Yok

Ara Dıbek kahvesi yanımda 4 tane küçük bıskolota

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Küçük kase yoğurt

Kızlar spor kaldı kaç gündür her yerim ağrıyor ne grip olabildim ne de olamadım vücudum da İstemsiz bi ağrı var..
@Mirafatos yeğenin adına sevindim canım ins daha da iyi olur
@YesilinBuyusu inş Asya sağlığına tam bir şekilde kavuşmuştur

sağol canm amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…