Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

April hoşgeldin canım iyiyim ya biraz hareketli ve stresli zamanlardayım ama idare ediyorum sen ne yapıyorsun bizim ufaklık ne yapıyor asil

hoşgeldin canım çok sessizlesmistik gel gel

Ne oldu niye stres var? Yaramazlık büyüyor çok şükür 7 ay bitti. Yorucu ama çok şükür iyiki var. Rabbim herkese yaşatsın nasip etsin.

Ne oldu niye stres var? Yaramazlık büyüyor çok şükür 7 ay bitti. Yorucu ama çok şükür iyiki var. Rabbim herkese yaşatsın nasip etsin.
Tayinim çıktı taşınma telaşına düştüm ya birde temmuzda düğünüm var inşallah onun da stresi yapılacakları falan baya yoğun zamanlardayım stres de baya var ya herşey birbirine girdi ya kocaman olmuş ya zaman ne çabuk geçiyor resmen senin zaten baya vaktino alıyordur hareketlenmeye de başlamıştır o simdi

Canımmm ne güzel telaşlar Rabbim kolaylık versin İnşallah. Tayinin nereye cıktı? Temmuzda düğün mü waaooww hızlısınız Maşallah sizeee. Evet artık hareketli bizimki, gerçi daha öncede öyleydi :)))

Kaptanım hoşgeldin.
Bebegin ne kadarlik oldu.
Herşey yolundadir umarim.

Hoşbulduk canım 7 aylık çok şükür. Evet herşey yolunda, sen nasılsın nasıl gidiyor? Takıma gelmeyeli çok oldu. Elimde olmayan sebeplerden ve bebek olunca vakit az. Tanıdık görmek güzel oldu. Sen neler yapıyorsun??

Hoşgeldiniz biraz kendinizden bahseder misiniz?
Hosbuldumm :)
163 boyunda 72 kilo (yüksek kilo rekorum olur kendisi) ve 28 yaşındayım. Sınav dönemlerinde kilo alıp veremeyenlerdenim. Ayrıca şişgo gelin olmak istemiyorum diye uykularımda sayıklayacağım yakında :)

Disiplin sorunum var motivasyonum düşüyor hemen bu yüzden grup olursa daha disiplinli olacağımı düşünüyorum umarım:)

Tabiki istekli ve azimliysen gider kilolar. Motive olmak için gruplarda olman daha iyi . Peki hedef kilon nedir? Takım kaptanı deadline Ve diğer arkadaşlarr da yardımcı olurlar zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Hergün yediğini içtigini sporunu yaz şimdilik bu kadar

Hedef kilom 57 çok seviyom kendimi o kiloda ayrı bi mutlu hissediyorum:)

Hedef kilom 57 çok seviyom kendimi o kiloda ayrı bi mutlu hissediyorum:)
Hoşgeldin canim merak etme burda çok güzel kilo veriliyor hergun düzenli bir şekilde girersen ve yediklerini yazarsan çok iyi oluyor şahsen ben tek başıma veremezdim

Hoşgeldin canim merak etme burda çok güzel kilo veriliyor hergun düzenli bir şekilde girersen ve yediklerini yazarsan çok iyi oluyor şahsen ben tek başıma veremezdim
Hosbuldumm teşekkür ederim :)
Hergun girerim düzenli olarak ama cumartesi bir sınavım var akabinde hemen pazartesi daha sıkı bir şekilde başlıyorum inşallah

Hergun girerim düzenli olarak ama cumartesi bir sınavım var akabinde hemen pazartesi daha sıkı bir şekilde başlıyorum inşallah
Tamam canım sorun değil sonuçta bizde yoğunluktan giremedigimiz oluyor yeterki başla bu arada yarın aç olarak tartilmayi unutma listeye sanırım iki yada üç hafta sonra giriliyordu kaptanımız deadline sana bilgiyi verir şimdiden bol eksiler

Tabiki sınav günleri biraz esneklik yapabilirsin. Başarılar diliyorum şimdiden sınavda ve diyette. Zaten iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin. Ama tabi bu demek değil takımdasın artık o sadece prosedür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…