April hoşgeldin canım
hoşgeldin canım çok sessizlesmistik gel gelevet kaptanim haklısınız ben geldim
April hoşgeldin canımiyiyim ya biraz hareketli ve stresli zamanlardayım ama idare ediyorum sen ne yapıyorsun bizim ufaklık ne yapıyor asil
hoşgeldin canım çok sessizlesmistik gel gel
Tayinim çıktı taşınma telaşına düştüm ya birde temmuzda düğünüm var inşallah onun da stresi yapılacakları falan baya yoğun zamanlardayım stres de baya var ya herşey birbirine girdiNe oldu niye stres var? Yaramazlıkbüyüyor çok şükür 7 ay bitti. Yorucu ama çok şükür iyiki var. Rabbim herkese yaşatsın nasip etsin.
Tayinim çıktı taşınma telaşına düştüm ya birde temmuzda düğünüm var inşallah onun da stresi yapılacakları falan baya yoğun zamanlardayım stres de baya var ya herşey birbirine girdiya kocaman olmuş ya zaman ne çabuk geçiyor resmen senin zaten baya vaktino alıyordur hareketlenmeye de başlamıştır o simdi
Kaptanım hoşgeldin.
Kaptanım hoşgeldin.
Bebegin ne kadarlik oldu.
Herşey yolundadir umarim.
Merhaba kızlar bana da yer var mı :)
Hosbuldumm :)Hoşgeldiniz biraz kendinizden bahseder misiniz?
Hosbuldumm :)
163 boyunda 72 kilo (yüksek kilo rekorum olur kendisi) ve 28 yaşındayım. Sınav dönemlerinde kilo alıp veremeyenlerdenim. Ayrıca şişgo gelin olmak istemiyorum diye uykularımda sayıklayacağım yakında :)
Disiplin sorunum var motivasyonum düşüyor hemen bu yüzden grup olursa daha disiplinli olacağımı düşünüyorum umarım:)
Aleykum selam canım selamini almadan geçmeyin dedim sanada hayırlı sabahlarSelamın aleyküm hayırlı sabahlar
KAHvaltım
Cay
4zeytın
1yumırta haşlanmış
Yeşillik
Domates
Hedef kilom 57 çok seviyom kendimi o kiloda ayrı bi mutlu hissediyorum:)Tabiki istekli ve azimliysen gider kilolar. Motive olmak için gruplarda olman daha iyi . Peki hedef kilon nedir? Takım kaptanıdeadline Ve diğer arkadaşlarr da yardımcı olurlar zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Hergün yediğini içtigini sporunu yaz şimdilik bu kadar
Nasılsın ❣Aleykum selam canım selamini almadan geçmeyin dedim sanada hayırlı sabahlar
Hoşgeldin canim merak etme burda çok güzel kilo veriliyor hergun düzenli bir şekilde girersen ve yediklerini yazarsan çok iyi oluyor şahsen ben tek başıma veremezdimHedef kilom 57 çok seviyom kendimi o kiloda ayrı bi mutlu hissediyorum:)
Hosbuldumm teşekkür ederim :)Hoşgeldin canim merak etme burda çok güzel kilo veriliyor hergun düzenli bir şekilde girersen ve yediklerini yazarsan çok iyi oluyor şahsen ben tek başıma veremezdim
Tamam canım sorun değil sonuçta bizde yoğunluktan giremedigimiz oluyor yeterki başla bu arada yarın aç olarak tartilmayi unutma listeye sanırım iki yada üç hafta sonra giriliyordu kaptanımızHosbuldumm teşekkür ederim :)
Hergun girerim düzenli olarak ama cumartesi bir sınavım var akabinde hemen pazartesi daha sıkı bir şekilde başlıyorum inşallah
Hosbuldumm teşekkür ederim :)
Hergun girerim düzenli olarak ama cumartesi bir sınavım var akabinde hemen pazartesi daha sıkı bir şekilde başlıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?