- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Aleyküm selam ❣slm kızlar
kahvaltı: mercimek çorbası,bir çatal peynir,2 ceviz,sütlü kahve
Iyi diyelim iyi olalım adet olamadım bugün ağrılı bir günNasılsın ❣
Bende evde esneyip duruyorum :) regl şişkinliği var mıIyi diyelim iyi olalım adet olamadım bugün ağrılı bir gün
Neyseki dersim erken bitti ve evdeyim
Sen napiyosun neler yapiyosun
Merhaba.bildirimle davet edildim de pek bilgim yok topiginizin isleyis seklinde.benide araniza alirsaniz vermek istedigim bi 10 kilom var.gelebilirmiyim araniza
Tesekkur ederim.33 yasindayim bekarim 1,59 boy 61 kiloyum.aslinda zayif gorunuyorum ama gobegim 5 aylik gibi gitmiyorHoşgeldin, tabiki katılabilirsin. Üyelerden oluşan takımlararası bir kilo verme topigi burası. Günlük yediği içtiğin ve yaptığın sporu yazıyorsun. Cuma günü ise kilonu bildiriyorsun bu kadar. Motive amaçlı birbirimize destek oluyoruz. Biraz kendinden bahsedermisin? Kilo vb....
Yaklaşık 2buçuk ayı geçti artık derdim şişlik değilBende evde esneyip duruyorum :) regl şişkinliği var mı
Tesekkur ederim.33 yasindayim bekarim 1,59 boy 61 kiloyum.aslinda zayif gorunuyorum ama gobegim 5 aylik gibi gitmiyorbasende var tabi.52 kilo olmak istiyorum ama bi turlu veremiyorum.
Yaklaşık 2buçuk ayı geçti artık derdim şişlik değil
Daha cok huzursuz ve gerginim
Zor bir durum
Tesekkur ederimUmarım bu sefer verirsin. O zaman başlayalım. Yazdıkça zaten burada arkadaşlar da yardımcı olurlar. Doğrular yanlışlar neler görürüz. Kaptandeadline Ve diğer arkadaşlara aklına takılan olursa sor canım
Merhaba 2 yıldır var 7 yıl önce erken menopoz teşhisi kondu biraz sıkıntılı süreç yasiyorumMerhaba, adet düzensizliği mi var? Yenimi oldu
Aa tamam yarın sabah aç olarak tartılıp bilgi vereyim ben o zamanTamam canım sorun değil sonuçta bizde yoğunluktan giremedigimiz oluyor yeterki başla bu arada yarın aç olarak tartilmayi unutma listeye sanırım iki yada üç hafta sonra giriliyordu kaptanımızdeadline sana bilgiyi verir şimdiden bol eksiler
Teşekkür ederim o halde denem süresi için hazırımTabiki sınav günleri biraz esneklik yapabilirsin. Başarılar diliyorum şimdiden sınavda ve diyette. Zaten iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin. Ama tabi bu demek değil takımdasın artık o sadece prosedür
April yetişmişsin yine Hızır gibi çok sağol ya eline saglikUmarım bu sefer verirsin. O zaman başlayalım. Yazdıkça zaten burada arkadaşlar da yardımcı olurlar. Doğrular yanlışlar neler görürüz. Kaptandeadline Ve diğer arkadaşlara aklına takılan olursa sor canım
Ya geçmiş olsun canim olur mu iyileşince devam edersin bu hafta izne ayirmayim da iyileşmessen bildirim yapamazsan haftaya ayırırımArkadaşlar asya halen iyileşmadi ve bize de bulaştırdı ben haztayım annem hasta ablalarım hasta ve ben çokçkötüyüm istirfa ishal ateş bogaz ağrısı kaptanlarım yarın da haskanede omucam yarın bildirim yapamazsam beni bir süri uzne ayırmanızı rica educem zar zor yazıyorm grubu zor duruma düşürmek ustemiyorum
April yetişmişsin yine Hızır gibi çok sağol ya eline saglik
Geçmiş olsun canım nasıl bir virüs böyleArkadaşlar asya halen iyileşmadi ve bize de bulaştırdı ben haztayım annem hasta ablalarım hasta ve ben çokçkötüyüm istirfa ishal ateş bogaz ağrısı kaptanlarım yarın da haskanede omucam yarın bildirim yapamazsam beni bir süri uzne ayırmanızı rica educem zar zor yazıyorm grubu zor duruma düşürmek ustemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?