Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba.bildirimle davet edildim de pek bilgim yok topiginizin isleyis seklinde.benide araniza alirsaniz vermek istedigim bi 10 kilom var.gelebilirmiyim araniza

Hoşgeldin, tabiki katılabilirsin. Üyelerden oluşan takımlararası bir kilo verme topigi burası. Günlük yediği içtiğin ve yaptığın sporu yazıyorsun. Cuma günü ise kilonu bildiriyorsun bu kadar. Motive amaçlı birbirimize destek oluyoruz. Biraz kendinden bahsedermisin? Kilo vb....

Tesekkur ederim.33 yasindayim bekarim 1,59 boy 61 kiloyum.aslinda zayif gorunuyorum ama gobegim 5 aylik gibi gitmiyor basende var tabi.52 kilo olmak istiyorum ama bi turlu veremiyorum.

Tesekkur ederim.33 yasindayim bekarim 1,59 boy 61 kiloyum.aslinda zayif gorunuyorum ama gobegim 5 aylik gibi gitmiyor basende var tabi.52 kilo olmak istiyorum ama bi turlu veremiyorum.

Umarım bu sefer verirsin. O zaman başlayalım. Yazdıkça zaten burada arkadaşlar da yardımcı olurlar. Doğrular yanlışlar neler görürüz. Kaptan deadline Ve diğer arkadaşlara aklına takılan olursa sor canım

Aa tamam yarın sabah aç olarak tartılıp bilgi vereyim ben o zaman
Bi heyecandandım yahu

Teşekkür ederim o halde denem süresi için hazırım

April yetişmişsin yine Hızır gibi çok sağol ya eline saglik

Arkadaşlar asya halen iyileşmadi ve bize de bulaştırdı ben haztayım annem hasta ablalarım hasta ve ben çokçkötüyüm istirfa ishal ateş bogaz ağrısı kaptanlarım yarın da haskanede omucam yarın bildirim yapamazsam beni bir süri uzne ayırmanızı rica educem zar zor yazıyorm grubu zor duruma düşürmek ustemiyorum

Ya geçmiş olsun canim olur mu iyileşince devam edersin bu hafta izne ayirmayim da iyileşmessen bildirim yapamazsan haftaya ayırırım

Geçmiş olsun canım nasıl bir virüs böyle
Dikkat edin kendinize kucuge de size de Allah tez zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…