Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsiniz

Hosbuldumm
Menü bildirimini gün içinde aksatabilirim is yoğunluğundan dolayı sorun olmaz umarım ama elimden geldiğince yazacağım inşallah. Kilo bildirimini aksatmam

Hosbuldumm
Menü bildirimini gün içinde aksatabilirim is yoğunluğundan dolayı sorun olmaz umarım ama elimden geldiğince yazacağım inşallah. Kilo bildirimini aksatmam
Akşamları toplu olarak yazarsan daha iyi olur zaten akşam girdiğinde yazarsın canım arada da uğra ama mutlaka elinde geldiğince daha motivasyon olursun hem

çok geçmiş olsun canm Allah şifa versin hepinize

Kızlar günaydınlar :)

Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.6
Fark+200gr sebepsiz :)

deadline

@Kurabiyemusavir gecenin_resmi hoşgeldiniz:)

Y YesilinBuyusu canım çok geçmiş olsun bir teşhis var mı yazdıysan da ben kaçırdım çok önceki sayfalarda da yazmıştım yanlış anlamassan muayenehane doktoruna götürme şansın var mı? O gerekirse hastaneye yönlendirir ilk doğduğundan beri götürdüğün doktoru?
hastane sürekli git gel çok yıprattı asyayı her seferinde farklı doktor mu bakıyor ve her gidişte mikrop kapma olasılığı daha çok artıyor

caroline84 ilaçlama yapıldı mı canım

blonde ambition canım nasıl oldu yiğenin katı gıda kabul ediyor mu

magickk toparlayabildin mi yediklerini biraz ucu kaçtı demiştin

berceste_ doktor ne diyor canım regl için

Canım önce özel hastüneye götürdüm o da hiçbişey yapmadı sonra devlet hastanesinin aceline götürdüm anck şansımıza hep aynı doktor baktı aslında keşke başkası baksaydı basit bi ilaçla atlatılacak hastalık bu hale geldi başından beri takip ettirdiıim doktor van da kiii dönüşte onu da değiştiricem bugün de normol polikliniğe götürüyorum kontrole ama hala ateşleniyo çocuk hzursuz uyumuyo yemek yemiyo bize geçti bizde bittik evin hali harap şu an ne yapıcam bilmiyorum dün beni devirdi resmen çock nasıl dayansın

Sen nasıl biseysin ya maşallah bana soruna geleyim de gidemedim enerjik çok kötü sürünerek yataktan kalkıyorum ancak okula gidiyorum
Esim crp mi yükseldi acaba dedi hiç aklıma gelmedi bile çünkü heryerim agriyo kapıyı açarken parmakların sizliyo o derece yani bende ostorojen azalınca böyle oluyo diye hiç üstüne düşmedim
Pazartesi dr ma gidecem tetkik isterse giderim dr a
Sen nasılsın canım

Geçecek Allahın izniyle

Mrb kızlar
Geçen hafta 59.5
Bu hafta 59.2
Fark -300
Yüzde - 39.9 mesela bunu nasıl yapıyoruz deadline caroline84 ve April kaptanlarım?

Kaptanım ayrıca 6 haftalık izne ayrılmak istiyorum.. Dini bi yarışma olduğunu duydum ona yoğunlaşmak istiyorum. Bi an bi coşku geldi dün kayıt oldum ve çalışmaya başladım 390 sayfalık bi kitaptan sorumlu olunuyor ve ben ancak yetıstırırım çocuklarla..
8 Nisan 2018 sınav tarihi ... Kızlar bol bol dua eder misiniz bana :)
Y YesilinBuyusu çok çok geçmiş olsun canım hastaneyi eşime sordum yer olarak biliyorum Dedi ismini hatırlayamadı o da

Özel hastane değil dediğim özel muayenehane imkanınız var ise.
Takipi daha sıkı olur çocuğu daha iyi tanır.
Tekrardan çok çok geçmiş olsun.
Tanınız yok ama tedavi yapmaya çalışıyorlar

Takıntılı gıcık biriyim

Regl çok etkiliyor canım denge alt üst

Ben iyiyim bu aralar kitap okumaya düştüm şükür diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…