Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsinizArkadaşlar asya halen iyileşmadi ve bize de bulaştırdı ben haztayım annem hasta ablalarım hasta ve ben çokçkötüyüm istirfa ishal ateş bogaz ağrısı kaptanlarım yarın da haskanede omucam yarın bildirim yapamazsam beni bir süri uzne ayırmanızı rica educem zar zor yazıyorm grubu zor duruma düşürmek ustemiyorum
Kızlar hoşgeldiniz en kısa zamanda döneceğim size bugün çık vaktim yok ama 2 hafta dememe süresi var ama şuandan4itibaren takimdasiniz hergün gelmeniz ve menü bildirimi yapmanız gerekiyor birde her cuma 12.00 den önce kilo bildirimi yapmanız gerekiyor@Kurabiyemusavir gecenin_resmi
Akşamları toplu olarak yazarsan daha iyi olur zaten akşam girdiğinde yazarsın canım arada da uğra ama mutlaka elinde geldiğince daha motivasyon olursun hemHosbuldumm
Menü bildirimini gün içinde aksatabilirim is yoğunluğundan dolayı sorun olmaz umarım ama elimden geldiğince yazacağım inşallah. Kilo bildirimini aksatmam
çok geçmiş olsun canm Allah şifa versin hepinizeArkadaşlar asya halen iyileşmadi ve bize de bulaştırdı ben haztayım annem hasta ablalarım hasta ve ben çokçkötüyüm istirfa ishal ateş bogaz ağrısı kaptanlarım yarın da haskanede omucam yarın bildirim yapamazsam beni bir süri uzne ayırmanızı rica educem zar zor yazıyorm grubu zor duruma düşürmek ustemiyorum
Her fırsatta uğrarım ki bennAkşamları toplu olarak yazarsan daha iyi olur zaten akşam girdiğinde yazarsın canım arada da uğra ama mutlaka elinde geldiğince daha motivasyon olursun hem
Kızlar günaydınlar :)
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.6
Fark+200gr sebepsiz :)
deadline
@Kurabiyemusavirgecenin_resmi hoşgeldiniz:)
Y YesilinBuyusu canım çok geçmiş olsun bir teşhis var mı yazdıysan da ben kaçırdım çok önceki sayfalarda da yazmıştım yanlış anlamassan muayenehane doktoruna götürme şansın var mı? O gerekirse hastaneye yönlendirir ilk doğduğundan beri götürdüğün doktoru?
hastane sürekli git gel çok yıprattı asyayı her seferinde farklı doktor mu bakıyor ve her gidişte mikrop kapma olasılığı daha çok artıyor
caroline84 ilaçlama yapıldı mı canım
blonde ambition canım nasıl oldu yiğenin katı gıda kabul ediyor mu
magickk toparlayabildin mi yediklerini biraz ucu kaçtı demiştin
berceste_ doktor ne diyor canım regl için
Sen nasıl biseysin yaKızlar günaydınlar :)
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.6
Fark+200gr sebepsiz :)
deadline
@Kurabiyemusavirgecenin_resmi hoşgeldiniz:)
Y YesilinBuyusu canım çok geçmiş olsun bir teşhis var mı yazdıysan da ben kaçırdım çok önceki sayfalarda da yazmıştım yanlış anlamassan muayenehane doktoruna götürme şansın var mı? O gerekirse hastaneye yönlendirir ilk doğduğundan beri götürdüğün doktoru?
hastane sürekli git gel çok yıprattı asyayı her seferinde farklı doktor mu bakıyor ve her gidişte mikrop kapma olasılığı daha çok artıyor
caroline84 ilaçlama yapıldı mı canım
blonde ambition canım nasıl oldu yiğenin katı gıda kabul ediyor mu
magickk toparlayabildin mi yediklerini biraz ucu kaçtı demiştin
berceste_ doktor ne diyor canım regl için
Geçecek Allahın izniyleCanım önce özel hastüneye götürdüm o da hiçbişey yapmadı sonra devlet hastanesinin aceline götürdüm anck şansımıza hep aynı doktor baktı aslında keşke başkası baksaydı basit bi ilaçla atlatılacak hastalık bu hale geldi başından beri takip ettirdiıim doktor van da kiii dönüşte onu da değiştiricem bugün de normol polikliniğe götürüyorum kontrole ama hala ateşleniyo çocuk hzursuz uyumuyo yemek yemiyo bize geçti bizde bittik evin hali harap şu an ne yapıcam bilmiyorum dün beni devirdi resmen çock nasıl dayansın
Özel hastane değil dediğim özel muayenehane imkanınız var ise.Canım önce özel hastüneye götürdüm o da hiçbişey yapmadı sonra devlet hastanesinin aceline götürdüm anck şansımıza hep aynı doktor baktı aslında keşke başkası baksaydı basit bi ilaçla atlatılacak hastalık bu hale geldi başından beri takip ettirdiıim doktor van da kiii dönüşte onu da değiştiricem bugün de normol polikliniğe götürüyorum kontrole ama hala ateşleniyo çocuk hzursuz uyumuyo yemek yemiyo bize geçti bizde bittik evin hali harap şu an ne yapıcam bilmiyorum dün beni devirdi resmen çock nasıl dayansın
Takıntılı gıcık biriyimSen nasıl biseysin yamaşallah bana soruna geleyim de gidemedim enerjik çok kötü sürünerek yataktan kalkıyorum ancak okula gidiyorum
Esim crp mi yükseldi acaba dedi hiç aklıma gelmedi bile çünkü heryerim agriyo kapıyı açarken parmakların sizliyo o derece yani bende ostorojen azalınca böyle oluyo diye hiç üstüne düşmedim
Pazartesi dr ma gidecem tetkik isterse giderim dr a
Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?